Öyle uzun bir arka maşası olmasa zaten o ivmeyle motor adamın kafasına geçerdi. Uzun salıncağın amacı kalkışta ön tekerleğin kalkmaması için tabiki. Ayrıca bunlar tamamen drag yarışları için çok profesyonelce modifiye edilmiş gerçek drag makineleri. Bu kadar modifiyeyle böyle deli gibi gitmeleri normal tabiki. Paylaşım için teşekkürler bu arada.
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 09.08.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
Alıntı:
aman allahım.hangi jet buna karada kafa tutabilir.
Jet havaLanana kadar ßu irak sinirina gider. _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Bizim orduya bunlardan verelim. Gidip sinir disi harekat yapip yapip gelsinler, bak ozaman kimse kacabiliyomu ellerinden.. _________________ Plaka takmiyorum, takmayacagim da.. Benim degil gercek suclularin pesinden kosun..!!!!!!!
Tarih: 10.08.2007 - 09:52 Mesaj konusu:
vıdeo sekıll motor dahadaa sekıll ya motoru bı kalkarken gordum ondan sonra yokkkkkkkkk uzayıp gıttı _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız