Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9-12 Ağustos Yalova Motosiklet Festivali '07

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9-12 Ağustos Yalova Motosiklet Festivali '07

9-12 Ağustos Yalova Motosiklet Festivali '07
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dabruzzo
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki ne zaman ve nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar? Cumartesi öğleden sonra yada Pazar sabahtan gitmeyi düşünen var mı aramızda?
Yoksa yalnız başıma mı gidicem ben oraya?
dabruzzo Çevrimdışı dabruzzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, ..kanka sen gel hele..seni bando eşliğinde karşılarım ayıpsın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
denizmk
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.08.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar selam. Benide ekleyin bende geliyorum. 9 da Dolmabahçedeyim
Alıntı:
Avrupa Yakası Buluşma Noktası
Tarih: 11 Ağustos 2007 Cumartesi
Saat: 9:30 (hareket) - 10:00 Sirkeci arabalı vapur hareket
Buluşma Noktası: Dolmabahçe Sahil Girişi - Caminin Önü
Yol Güzargahı: Eminönü Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesi - Harem - Sahil Yolu - Bostancı Buluşma Noktası

Alıntı:
Anadolu Yakası Buluşma Noktası
Saat: 11:00 (hareket)
Buluşma Noktası: Sahil Yolu Bostancı Vapur İskelesi ile Suadiye Princess Otelin arasında kalan otopark alanı.
Yol Güzargahı: Bostancı Buluşma Noktası - Sahil Yolu - Sahil Yolu Tuzla Çıkışı (sahil yolu trafikten kaynaklanabilecek kopmalardan dolayı 15dk mola) - Eskihisar Arabalı Feribot İskelesi

Alıntı:
Eskihisar Feribot İskelesi Buluşma Noktası
Saat: 12:00 (hareket)
Buluşma Noktası: Eskihisar Arabalı Feribot İskelesi (iç kısım sağdaki büfenin önü)
Yol Güzargahı: Eskihisar Arabalı Feribot İskelesi - Topçular Feribot İskelesi - Yalova
Başa dön
denizmk Çevrimdışı denizmk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.08.2007 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanıyorum, Cuma akşamı tek başıma yola çıkıyorum.Yol olsun diyede körfezi dolaşıcam Bravo
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.08.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Yalova ya gitmek için İDO yu tercih etmenizi öneririm.
(Yenikapı-Yalova yada Pendik-Yalova)Zira karanlık çökünce Eskihisar Topçular(Topçulardan sonra Yalova ya kadar yer yer asfalt çalışması var)yada İzmit den körfezi dolaşmak kamyon ve tırlarların sayesinde tehlikeli oluyor...İDO nun tercih edilmesi durumunda Yalova iskelesinden TİGEM 10 dk.
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:21    Mesaj konusu: 9 Ağustos Yalova Motofest Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalova Motofest başladı. İlk konuklarımız Almanya dan

Sizin için yavaş yavaş standlar kurulmaya başlandı Bravo

Bu da benimki Göz kırpıyorum

112 motosiklet sahibi yerlerine yerleşti, keyifli bir festival yaşamak için siz motorcu dostlarını bekliyor Delirdim

xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah be daha gecen gun yalovadaydım ne zamandır nete gırmedıım ıcın festıval hakkında bılgım yoktu tuhbe uzuldummm yaaaa keske daha onceden gırseydım nete gelebılırım
dabruzzo
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Pazar günü erkenden gitmek isteyen var mı ? Birlikte gidelim.
Sabah en erken feribotla Yenikapıdan IDO yla gideceğim
Var mı katılmak isteyen he var mı? Gülümsüyorum
dabruzzo Çevrimdışı dabruzzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalova mükemmel bir yer Bravo Alkışlıyorum Bravo
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 10.08.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pendik ten bindimi ne anlamı varki,motora binmek lazım keyif sürmek lazım.Pendik ten binilecekse ben bisikletle gelim Dil çıkarıyorum TRENDY bende seninle aynı fikirdeyim Göz kırpıyorum GAzı acmak lazım...
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.08.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemal_RR, yol yapmak lazım ki yakın mesafe zaten..Temden gitmek lazım, rüzgarı hissetmek lazım.Lazımda lazım işte Dil çıkarıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race ciler bassın tabi

kucuk- orta cc lerden yok mu oglen cıkanlar? eskihisar- topcular ...?
_MetallicMan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahçeşehir/İstanbul

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke orda olalabilseydim Öfkeliyim
katip
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Hemen tüm arkadaşlara haber veriyorum Alkışlıyorum
işte yola çıktık bile

Son Mesajdan 47 saniye:

Başa dön
katip Çevrimdışı katip Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katip,çok sallanıyosunuz ama motor bölünmesin ortadan ikiye Çok gülüyorum
Bende bu gece 21:30 Yenikapı-Yalova İDO dayım...Yarın Üvezpınardaki şelaleye saat kaçta hareket edilecek bilgisi olan var mı?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal