Peki ne zaman ve nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar? Cumartesi öğleden sonra yada Pazar sabahtan gitmeyi düşünen var mı aramızda?
Yoksa yalnız başıma mı gidicem ben oraya? _________________ Josh
Yamaha Virago535
Arkadaşlar selam. Benide ekleyin bende geliyorum. 9 da Dolmabahçedeyim
Alıntı:
Avrupa Yakası Buluşma Noktası
Tarih: 11 Ağustos 2007 Cumartesi
Saat: 9:30 (hareket) - 10:00 Sirkeci arabalı vapur hareket
Buluşma Noktası: Dolmabahçe Sahil Girişi - Caminin Önü
Yol Güzargahı: Eminönü Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesi - Harem - Sahil Yolu - Bostancı Buluşma Noktası
Alıntı:
Anadolu Yakası Buluşma Noktası
Saat: 11:00 (hareket)
Buluşma Noktası: Sahil Yolu Bostancı Vapur İskelesi ile Suadiye Princess Otelin arasında kalan otopark alanı.
Yol Güzargahı: Bostancı Buluşma Noktası - Sahil Yolu - Sahil Yolu Tuzla Çıkışı (sahil yolu trafikten kaynaklanabilecek kopmalardan dolayı 15dk mola) - Eskihisar Arabalı Feribot İskelesi
Alıntı:
Eskihisar Feribot İskelesi Buluşma Noktası
Saat: 12:00 (hareket)
Buluşma Noktası: Eskihisar Arabalı Feribot İskelesi (iç kısım sağdaki büfenin önü)
Yol Güzargahı: Eskihisar Arabalı Feribot İskelesi - Topçular Feribot İskelesi - Yalova
Tarih: 09.08.2007 - 09:12 Mesaj konusu:
Arkadaşlar Yalova ya gitmek için İDO yu tercih etmenizi öneririm.
(Yenikapı-Yalova yada Pendik-Yalova)Zira karanlık çökünce Eskihisar Topçular(Topçulardan sonra Yalova ya kadar yer yer asfalt çalışması var)yada İzmit den körfezi dolaşmak kamyon ve tırlarların sayesinde tehlikeli oluyor...İDO nun tercih edilmesi durumunda Yalova iskelesinden TİGEM 10 dk. _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 10.08.2007 - 09:21 Mesaj konusu: 9 Ağustos Yalova Motofest
Yalova Motofest başladı. İlk konuklarımız Almanya dan
Sizin için yavaş yavaş standlar kurulmaya başlandı
Bu da benimki
112 motosiklet sahibi yerlerine yerleşti, keyifli bir festival yaşamak için siz motorcu dostlarını bekliyor _________________ Yolunuz acik olsun.
0 (+)
Tarih: 10.08.2007 - 09:57 Mesaj konusu:
ah be daha gecen gun yalovadaydım ne zamandır nete gırmedıım ıcın festıval hakkında bılgım yoktu tuhbe uzuldummm yaaaa keske daha onceden gırseydım nete gelebılırım _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Arkadaşlar Pazar günü erkenden gitmek isteyen var mı ? Birlikte gidelim.
Sabah en erken feribotla Yenikapıdan IDO yla gideceğim
Var mı katılmak isteyen he var mı? _________________ Josh
Yamaha Virago535
Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 10.08.2007 - 13:50 Mesaj konusu:
Pendik ten bindimi ne anlamı varki,motora binmek lazım keyif sürmek lazım.Pendik ten binilecekse ben bisikletle gelim TRENDY bende seninle aynı fikirdeyim GAzı acmak lazım... _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Tarih: 10.08.2007 - 14:02 Mesaj konusu:
Kemal_RR, yol yapmak lazım ki yakın mesafe zaten..Temden gitmek lazım, rüzgarı hissetmek lazım.Lazımda lazım işte _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Tarih: 10.08.2007 - 16:40 Mesaj konusu:
katip,çok sallanıyosunuz ama motor bölünmesin ortadan ikiye
Bende bu gece 21:30 Yenikapı-Yalova İDO dayım...Yarın Üvezpınardaki şelaleye saat kaçta hareket edilecek bilgisi olan var mı? _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız