Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - adanada yine kaza :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

adanada yine kaza :(

adanada yine kaza :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayan sürücülere ayar oluom Sinirlendim geçmiş olsun arkadaşımıza Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. ALLAH beterinden korusun . kadının arabasının hasarını sigorta öder ama beynindeki hasarı bilmiyorum ...... buarada bütün dostların MİRAÇ KANDİLİ ni kutluyorum ALLAH hepimizi hertürlü kazadan beladan korusun İNŞALLAH.....
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıde bayanlara lafda yetişmiyo sen bı soyluyorsun o on söylüyo haklı haksız önemli degıl onun için hemen baslıyo hayvan herıf sızın yuzunuzden ınsan trafıge cıkamıyo hooooooo 5 bın tane laf sayıyo ne kadar haklı olsanda abla kusura bakma ya dıyıp devamedıyorsun

mal gıbı kalıyorum sonra bu bayan hatalıydı ben boyle cırlamam lazımdı ama neyse malum gunu herhalde dıyıp devamedıyorum
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun allah ten acilsifalar diliyorum
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun ;
Allah korumuş...
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Re: adanada yine kaza :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="cnby"]bide çarpan bayanın şu sözleri ilginç (benim hasarımı kim ödicek) nasıl bir memleket nasıl insanlar (insan demek istemiyorum ama)

quote]

REZİL başka bir şey demiyorum Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN... Üzgünüm

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.insanlarda vicden yok vicdan Öfkeliyim
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah acil şifalar versin Üzgünüm
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 10.08.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelıkle cok gecmiş olsun.Bayan ,Erkek fark etmıyor insanlarımız da artık insanlık duygusu kalmamış ki hele trafıkte yazık valla.......
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun allahım acil şifalar versin Ağlıyorum Çoook seviyorum Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.08.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz motorcu arkadaşlarıma saygısızlık olmasa ağzımı bozacam,şerefsiz ya bunlar,bir alay it.Allah tan feci bişey yok geçmiş olsun.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cnby
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 11.08.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze çok teşekkürler arkadaşlar hepiniz sağolun
Başa dön
cnby Çevrimdışı cnby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 11.08.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşim o bayan a bir soru sorsaydin keşke(İNSAN TAKLİTİ YAPA BİLİYORMU ) saygılar
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal