kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. ALLAH beterinden korusun . kadının arabasının hasarını sigorta öder ama beynindeki hasarı bilmiyorum ...... buarada bütün dostların MİRAÇ KANDİLİ ni kutluyorum ALLAH hepimizi hertürlü kazadan beladan korusun İNŞALLAH.....
bıde bayanlara lafda yetişmiyo sen bı soyluyorsun o on söylüyo haklı haksız önemli degıl onun için hemen baslıyo hayvan herıf sızın yuzunuzden ınsan trafıge cıkamıyo hooooooo 5 bın tane laf sayıyo ne kadar haklı olsanda abla kusura bakma ya dıyıp devamedıyorsun
gecmis olsun allah ten acilsifalar diliyorum _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 10.08.2007 - 11:28 Mesaj konusu:
Büyük geçmiş olsun ;
Allah korumuş... _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
siz motorcu arkadaşlarıma saygısızlık olmasa ağzımı bozacam,şerefsiz ya bunlar,bir alay it.Allah tan feci bişey yok geçmiş olsun. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız