Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deniz sezonum açıldı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deniz sezonum açıldı

Deniz sezonum açıldı
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 08.05.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK,Şahsen tanımasamda abicim seni uslübunu çok seviyorum bayılıyorum bu içten anlatımına. Keyfince, alabildiğine yaşıyorsun güzellikleri, özgürlük budur işte, imreniyor, taktir ediyorum. Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 08.05.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abim naptın sen yaaa Gülümsüyorum

deniz ve börek sormadılarmı beni ? ?
o nerede diye Üzgünüm Üzgünüm

mükemmel bir açılış yapmışsın Bravo Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu bu nasıl anlatımdır böyle ? Sanki Paulo Coelho'nun bir resimli romanını okudum, şaşdım kaldım valla, tek kelimeyle süperrrrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alparslan abi, bu nasıl bir yaşamaktır, emekli olası geliyor yahu insanın! Süpermiş... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Fotolar ve paylaşım için teşekkürler.
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla deniz sezonunu açmışsınız resimler güzel paylaşım için sağol Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shendi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / istanbul

MesajTarih: 10.05.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Papatya R6

Alıntı:

kalabalık gezen yanlızların aracında yanlız gezdin yine

wa wa wa wa waaaaaaaaayyyyyy Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

alpaslan abi herşeyden önce şu resim koyma işinin zahmetine katlandığın için teşekkür ederim. Gel bir günde göle girelim abi mangalı ben yakarım takma kafana
www.sendoganoksuz.com
Başa dön
shendi Çevrimdışı shendi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 19.05.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deniz sezonu açılmazmı beyaw mısırdan bugün döndüm ilk yapmak istediğim boğaza gidip denizi izlemek...boğaz turuda gerçekten güzeldi herkeze tavsiye ederim Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.05.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi her zamanki gibi 10 numarasın ya!!!!!!!
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 19.05.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shendi,
Alıntı:

Papatya R6

Alıntı: ‹ Seç ›

kalabalık gezen yanlızların aracında yanlız gezdin yine

wa wa wa wa waaaaaaaaayyyyyy

biliyorum Alkışlıyorum deger yazı yazdım sagol Gülümsüyorum Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 19.05.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim ellerine sağlık,yine kısa soluklu bi hikaye gibi okudum,bakrım resimlere...açmışsın cidden deniz sezonunu abicim....herzaman böyle keyifli geziler yap ve bize hikaye gibi aktar...okuması çok zevkli....ellerine sağlık.. Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.08.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler abi...çok güzel bir gezi olmuş...keşke benim motorda böyle biraz daha güçlü olsada bende her istediğim yere gidebilsem.....

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlatımın ve resimlerin harika ellerine sağlık
paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 29.08.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopic-46993-0.html

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

aman allahım yanlışlık yaptım gayem formu hortlatmak değildi özürdilerim Üzgünüm
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal