Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 10.05.2007 - 17:41 Mesaj konusu:
Papatya R6
Alıntı:
kalabalık gezen yanlızların aracında yanlız gezdin yine
wa wa wa wa waaaaaaaaayyyyyy
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
alpaslan abi herşeyden önce şu resim koyma işinin zahmetine katlandığın için teşekkür ederim. Gel bir günde göle girelim abi mangalı ben yakarım takma kafana _________________ kelebek gibi uçucem ama ary gibi sokmeycem...
www.blogcu.com/shendi sendogan_oync@hotmail.com www.sendoganoksuz.com
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 19.05.2007 - 18:08 Mesaj konusu:
deniz sezonu açılmazmı beyaw mısırdan bugün döndüm ilk yapmak istediğim boğaza gidip denizi izlemek...boğaz turuda gerçekten güzeldi herkeze tavsiye ederim _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 19.05.2007 - 20:48 Mesaj konusu:
abicim ellerine sağlık,yine kısa soluklu bi hikaye gibi okudum,bakrım resimlere...açmışsın cidden deniz sezonunu abicim....herzaman böyle keyifli geziler yap ve bize hikaye gibi aktar...okuması çok zevkli....ellerine sağlık.. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız