Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 10.08.2007 - 12:14 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu da Movistar..................
movistar diye bir renk yok cbr 125 için..Bu resim öncedende çok konuşulmuştu bu ya photoshop yada yurtdışında özel üretim yapılmış bi renk..türkiyede yok arkadaşın kafasını boş yere karıştırma _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 11.08.2007 - 09:44 Mesaj konusu:
RepsoL neymis ya cok kotu ßence. cbrsahin, in cßr in renkLeri guzeL meseLa. Yada tek renk aLaßiLirsin. _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 11.08.2007 - 18:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
alooo konu açtık cbr125r yeni renkelrini görmediniz herhalde
Ne diyosun arkadaşım nereye konu açtınn biz göremiyoruz??
Ayrıca yeni renkleri gördüm..Hondadan böyle bi şe..sizlik kesinlikle hiç beklemiyodum..Millet yurtdışında yeni kasa cbr 125 leri nerdeyse kullana kullana hurdaya çevirdi bize daha yeni kasa gelmedi..Adamlar yeni renkler çıkarıp çocugun eline şeker verir gibi kandırmaya çalışıyolar..Neden tr ye yeni kasa gelmedi anlamadım ben valla _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
movistar diye bir renk yok cbr 125 için..Bu resim öncedende çok konuşulmuştu bu ya photoshop yada yurtdışında özel üretim yapılmış bi renk..türkiyede yok arkadaşın kafasını boş yere karıştırma
Arkadaş sadece hangi renk iyi gider diye yazmış........... Türkiye'de var mı yok mu diye yazmamış........... Evet yurt dışında özel üretilmiş bu motor Türkiye'de yok.............. Ama görünüş olarak bana 10 numara geldi..............
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız