Tarih: 13.06.2007 - 00:37 Mesaj konusu:
Madem böyle bir topic açıldı birkaç kelam edeyim
İlk motorum Keeway SL 150 idi serde de acemilik var tabii yolka kazara stop etttimi tam başbelası oluyordu, sadece boşta çalışıyordu uğraş babam uğraş boşu bulmak için hiç unutmam bir keresinde trafiği kitlemiştim en sonunda motordan inerek ellerimle iterek motoru sağa almıştım ey gidi günler eyyy, gerçi arkadaşın sorunu çok daha değişik hafiftende kafamı buluyor yoksa bizmi kötüniyetliyiz yanlış anlıyoruz çözemedim bir türlü _________________ 06 1000 RR
www.istanbulracingteam.org
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2519 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 13.06.2007 - 00:57 Mesaj konusu:
yaaa arkadas sende amma pimpirikli biri çıktın yaa bu nasıl topic sen nasıl motorcu oldun anlamış değilim
herkes anlatmış birde ben söyleyim bari motoru calıştırdık 1. vitese taktık vites yükseltmek için yukarı cektik çalışırken 100de90 2. vitese gecer arada sırada nadir boşta kalır sen illaa 1.den boşa alacaksan buna iyice calış yada 2.den boşa al ben sana en az 1.den boşa alan 30 motorcu gösteriririm sorun motorda değil sende _________________
dostum anladım sen daha yeni başlıyorsun fakat sorularınla boğma buraları.motorunu alırken kitapcığıda yanında verirler.kitapçığa bak ordan okuyarak öğren.olmadı motorsiklet teorisi kitabını bir oku ondan sonra bu sorularına sen bile gülersin yahu
kardesmotorunun vites kolu mz lerinki gibi ufak bi kolsa ayagının ucuyla hafiften dokunacaksın
eger ayagının tabanıyla komple dokunmaya calısırsan
hilalleri yavas yavas yersin
motor ''küt'' eder ondan sonra boşa gecer belkide tekrar 1 e gecer motoru durdurunca boşa cıkarmaya ugrasırsın motorun sürati 10-15 e kadar düşsün ondan sonra ayagının ucuyla ufaktan tıkla cok rahat bi şekilde gecer
Tarih: 25.07.2007 - 12:52 Mesaj konusu:
valla ben okudukça gülmeye başladım
bir motoru boşa almak bu kadarmı zor olur yahu
o kadar problemse en iyisi vitessizi _________________ japonların ruh katabildikleri tek makina kawadır
Tarih: 05.08.2007 - 21:30 Mesaj konusu: Re: arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı ols
honda_kawa demiş ki:
arkadaşlar mesela ben vites 2 de giderken motoru boşa(n)almak istiyorum.ama bu iş biraz ustalık gerektirir.debriyaja asıl 1 de iken yavaşça vites kolunu yukarı kaldırıyorum ama 2 ye geçiyor.çok zor yapıyorum yani.yardım edermisiniz bu işin bir kolaylığı vardır herhalde.
Bende de aynı sorun vardı ama zamanla ayagın alışıyor.
honda_kawa, kardeş 2. vitesten 1. vitese almak istiyorsan vitese kararlı bi şekilde bas..boşa almak istiyorsan aşşağıya doğru yavaşça baz ve o damağı hisset ayağında.zaten boşa alacam diye vitese versen bile tıkırtı ayağına vurur..ama boşa alsa sesi çıkmaz _________________ kawasakici olunmaz kawasakici doğulur.. Mayk-636
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız