Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı olsun.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı olsun.
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madem böyle bir topic açıldı birkaç kelam edeyim Gülümsüyorum
İlk motorum Keeway SL 150 idi serde de acemilik var tabii yolka kazara stop etttimi tam başbelası oluyordu, Üzgünüm sadece boşta çalışıyordu uğraş babam uğraş boşu bulmak için hiç unutmam bir keresinde trafiği kitlemiştim en sonunda motordan inerek ellerimle iterek motoru sağa almıştım Üzgünüm ey gidi günler eyyy, Gülümsüyorum gerçi arkadaşın sorunu çok daha değişik hafiftende kafamı buluyor yoksa bizmi kötüniyetliyiz yanlış anlıyoruz çözemedim bir türlü Üzgünüm
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 13.06.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa arkadas sende amma pimpirikli biri çıktın yaa bu nasıl topic sen nasıl motorcu oldun anlamış değilim

herkes anlatmış birde ben söyleyim bari motoru calıştırdık 1. vitese taktık vites yükseltmek için yukarı cektik çalışırken 100de90 2. vitese gecer arada sırada nadir boşta kalır sen illaa 1.den boşa alacaksan buna iyice calış yada 2.den boşa al ben sana en az 1.den boşa alan 30 motorcu gösteriririm sorun motorda değil sende
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum anladım sen daha yeni başlıyorsun fakat sorularınla boğma buraları.motorunu alırken kitapcığıda yanında verirler.kitapçığa bak ordan okuyarak öğren.olmadı motorsiklet teorisi kitabını bir oku ondan sonra bu sorularına sen bile gülersin yahu Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kayhan20
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesmotorunun vites kolu mz lerinki gibi ufak bi kolsa ayagının ucuyla hafiften dokunacaksın
eger ayagının tabanıyla komple dokunmaya calısırsan
hilalleri yavas yavas yersin
motor ''küt'' eder ondan sonra boşa gecer belkide tekrar 1 e gecer motoru durdurunca boşa cıkarmaya ugrasırsın motorun sürati 10-15 e kadar düşsün ondan sonra ayagının ucuyla ufaktan tıkla cok rahat bi şekilde gecer
Başa dön
kayhan20 Çevrimdışı kayhan20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mesutnergiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BEYŞEHİR/konya

MesajTarih: 25.07.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben okudukça gülmeye başladım
bir motoru boşa almak bu kadarmı zor olur yahu
o kadar problemse en iyisi vitessizi
akkaya
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Re: arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı ols Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda_kawa demiş ki:
arkadaşlar mesela ben vites 2 de giderken motoru boşa(n)almak istiyorum.ama bu iş biraz ustalık gerektirir.debriyaja asıl 1 de iken yavaşça vites kolunu yukarı kaldırıyorum ama 2 ye geçiyor.çok zor yapıyorum yani.yardım edermisiniz bu işin bir kolaylığı vardır herhalde.

Bende de aynı sorun vardı ama zamanla ayagın alışıyor.
Başa dön
akkaya Çevrimdışı akkaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 05.08.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda_kawa, kardeş 2. vitesten 1. vitese almak istiyorsan vitese kararlı bi şekilde bas..boşa almak istiyorsan aşşağıya doğru yavaşça baz ve o damağı hisset ayağında.zaten boşa alacam diye vitese versen bile tıkırtı ayağına vurur..ama boşa alsa sesi çıkmaz Bravo
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 05.08.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sen acele el firenini cek yoksa kaza yapacaksın Sinirlendim Sinirlendim Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.08.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Giderken ne diye boşa atıcan atma bence fren mesafeni çok etkiler motorada yazık

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal