yapar ama ne kadar güvenli olur orasi malum bazi sahislar var mobillete üstüne yatiyorlar koruma yok kask yok acayip gidiyorlar böyle seylere itibar etmeyin arkadaslar (önce emniyet) _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
walla o kadar sürat yapar ama nasıl durur bilmem _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
ben 160 yapanına rastladım ama yol koşulları çok uygun olmalı motorun durumu da çok iyi olmalı.
bu arada çift silindirli ve o hıza çıkacak bir mobiletin maliyeti 1500ytlnin üzerinde ve yakıtı da benzinli şahinle hemen hemen aynı .motor aksamının neredeyse tüm parçaları
değişmesi lazım. güvenlik konusuna gelirsek ruhsatında ağırlığı 58 kg yazan bir motorla o hızlara çıkmanın n kadar tehlikeli olduğunu söylemeye gerek yok sanırım
Tarih: 11.08.2007 - 11:01 Mesaj konusu:
50 kiloluk bir motorla o sürate çıkmak çok tehlikeli. gerçi o motorla 125 in üzerine çıkmak tehlikeli bence...benim kanaatim tabi bu....
soruya gelince eğer tüm mesele 180 km hıza ulaşmaksa çok uzun dik bir yokuştan da yararlanılarak başarılabilir ama zırhsız ve kasksız denemek intihar olur zırh ve kask ile de hayati tehlikesi olacaktır, yine de bence saçma olur denemek...
hepsinin ötesinde bu alete yeni bir hız sayacı takmış olmalısınız ki 180 e ulaşıp ulaşamadığınızı anlayın zira km/s göstergesinde 180 diye bir rakkam yoktur diye düşünüyorum mobiletin...yanılıyorsam lütfen düzeltin... _________________ Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
180 yaparmı bilmem ama tam koruma giyinmelisin. yanına bi tanede paraşüt almayı unutma.neden tüy gibi motosikletle bu kadar hıza çıkmak isterki insan...
benim yıllar önce çift silindir vardı 19 19 karburator ufak dişli falan 160 yapıyordu ama 200 merede zor duruyorsun o zaman ufaktık yapıyorduk manası yokmuş anladık şimdi japona biniyoruz en güzeli ama fantazi motoru bi tane toplucam dursun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız