Tarih: 10.08.2007 - 23:35 Mesaj konusu:
Ante
şu anda iğrendiğim programlardan biri gözüküyo. varya hani beni ünlü yapsana apla tarzı onlardan işte.. saat : 00:34 demek biraz kaydırdılar belkide iptal oldu. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Çok hoşuma giden bir replik vardı filmde: Çocuk adama kaza yapıp ölmekten korkmuyor musun diye sorunca adam bu motosikletin üzerindeki 5 dakika bir çok insanın tüm yaşamından daha güzel şeklinde bir şey söyledi..Motosiklete aşık bir adam tarafından söylenmiş oldukça etkileyici bir söz..Güzel filmdi vesselam _________________ 2006 CBR600F (A Rh+)
İlk çıktığında sinemada seyrettim ve daha sonra dvd olarak arşivime kattım gerçelten izlenmesi gereken bir film ayrıca dünyanın sayılı PR şirketlerinin şiddetle üzerinde durduğu azim ve başarı öyküsü Kaçıran arkadaşlarım mutlaka dvd sini edinmeliler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız