Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 11.08.2007 - 10:04 Mesaj konusu:
Ya arkadaşım naaptın ya bende diyodum ne güzel sadece ben gördüm kimse farketmedi ben alcam diyodum
Bende dün akşam farkettim bunu hayabusa ya noldu diye bakmak için girdim..sitede cbr 125 i görünce çok oldum.Hayal görüyorum falan sandım.. :
Şaka maka harbiden ben dün öğlen keşke cbr 125 olsada 100 tane teklif versem diyodum..Şimdi 20-25 tane teklif vermeyi düşünüyorum ama bir sorunum var..Ben 18 yaşında değilm ve kredi kartımda yok..Bu yüzden bazılarından yardım isticem bu iş için ankara MD ile iletişime geçip birisinin benim adıma üye olup kredi kartından para yüklemesini..Benimde ona elden o yükledigi parayı hemen vereceğimi söylicem öyle böyle yapcaz artık bu fırsatı kaçırırsam çok üzülürüm.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 11.08.2007 - 10:21 Mesaj konusu:
Ya benim biran önce bana yardım edecek 18 yaşından büyük birini bulmam lazım yoksa tüm hayallerim çöpe gidecek..yokmu bana yardım etmek isteyen acaba? _________________
Tarih: 11.08.2007 - 11:21 Mesaj konusu:
Ya aslında bu sistem bence biraz fazla riskli..Yani ne biliyim şimdi burda tam anlatamadım ama isterseniz altivi diye bi google a yazında oraya yazılanları okuyun..Bazı bu işe giren insanlar çok güzel yazılar yazmış..Ben sanırım vazgeçtim bu altivi olayından _________________
Tarih: 11.08.2007 - 11:56 Mesaj konusu: insallah sitede yamuk yoktur.
Ya ben bir sey sormak istiyorum. Tamam ben kucugum. Senin kafan ermez gibi seyler de soyleyebilirsiniz ama ya bu sitede bir yamuk varsa. Mesela verilen tum teklifleri acıklamıyorlar. Sonucta noter huzurunda mi oluyor onu da bilmiyorum. Mesela boyle bir site acmak kolay. Acip paralari toplayip bir de urunu tanidiginiza verip kacabilirsiniz. Her şeyin acikca yapildigi bir site degil...
Tarih: 11.08.2007 - 15:44 Mesaj konusu:
tolgakocak, constantine_502, bırakın düşünülecek bişey bile değil. tolgacım alın terin düşsün cbr nin üzerine bak o zaman ne kadar kıymetli oluyo.vermeyi düşündüğün 100 teklif cbr için peşinat olsa cabalayıp bileğinle alsan ödesen _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tarih: 11.08.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
Alıntı:
tolgakocak, constantine_502, bırakın düşünülecek bişey bile değil. tolgacım alın terin düşsün cbr nin üzerine bak o zaman ne kadar kıymetli oluyo.vermeyi düşündüğün 100 teklif cbr için peşinat olsa cabalayıp bileğinle alsan ödesen
İşte zaten bu iş sakat oldugu için hiç karışmamaya.
Normal kendi terimle biriktirdigim parayı yine biriktirmeye devam edip kendime yine istedigim gibi 2. el cbr 125 almaya karar verdim..Yani eski günlere devam _________________
Arkadaşlar Altivi web sayfasında ihalelerin işleyiş sistemi ve hertürlü sorularınıza cevap bulabileceginiz YARDIM sayfaları var.
"tamamlanan ihaleler" de verilen tüm teklifler , kimin verdiği ve kimin kazandığı görülüyor
Arkadaşlar, bana "motordelisi" başlığıyla Altivi'nin reklamları geliyor, ben bu siteye güvenmiyorum ve reklamlarının bana gelmesini de istemiyorum. Eğer bu moderatörler aracılığıyla gönderiliyorsa bana bir daha gönderilmemesini rica edeceğim. _________________ http://magirus-deutz.deviantart.com/gallery/
istanbul / aprilia atlantic 200 / 34 UA 9515 0 RH+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız