Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD Kumla-Armutlu Gezisi Fotoları..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD Kumla-Armutlu Gezisi Fotoları..

Bursa MD Kumla-Armutlu Gezisi Fotoları..
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korumalarınızda olsa daha iyi olurdu bence Göz kırpıyorum
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

utku_07, Teşekkürler Bravo
HaYaBuSa, Abi hangi konuda geliştiremedin senin yaptıklarınıda biliyorum ben Dil çıkarıyorum
FIRESTARTER, Ne zaman biri çıkıp kask yada korumalarımıza laf edicek diye bekliyodum bende.Sonuna kadar haklısın bişey diyemicem Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_altar_
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık video güzel olmuş.

Hızlı döndüğünüz için fotoğraf çekemediniz sandım.Demek ben yanlış anlamışım... Göz kırpıyorum
Başa dön
_altar_ Çevrimdışı _altar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenceniz daim olsun Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rafethasal
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society kardeşim teşekkür ediyoruz fotolar için emeğine sağlık....
Başa dön
rafethasal Çevrimdışı rafethasal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş baya güsel olmuşş...bakalım inşallah bizde katılırız...ileride
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 07.08.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo çok güzel eğlenmişiz... yayıında ve yapımda emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkürü bir borç bilirim... bir sonraki gezide görüşmek üzere esen kalın, sevgiler saygılar... Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrixilker
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş insalla başka gezilerde birlikte oluruz Ağlıyorum
Başa dön
matrixilker Çevrimdışı matrixilker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_altar_, Saol Hüseyin abim..Virajlarda foto çekemicek kadar hızlı gittik ondan çekemedim Dil çıkarıyorum
Qerazma, eyvallah saolasın Göz kırpıyorum
rafethasal, Rafet abim videoyada baktınmı videoyu unutmayalım Dil çıkarıyorum
SnoopDogg, Sana 10 defa söyledim kardeş gel diye gelicem dedin gelmedin bidahakine mutlaka bekliyorum.. OK
matrixilker, İlker kardeşim aradık ulaşamadık yoksa senide aramızda görmek mutluluk verirdi Bravo
smoke-59, Yaptığın yoruma başlıcam senin şimdi he Dil çıkarıyorum
Yau video güzel olmamışmı ? yada kimse izlemedimi Üzgünüm
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa MD team bu gezileriniz kısa da olsa çok eğlendiğinize eminim ama önemli olan kazasız belasız olması.Kazasız belasız günler dilerim...

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oMeR_BoZKuRT, Teşekkürler abim saolasın Bravo
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 08.08.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, kardeşim video çalışman çok harika olmuşi teşekkür ederim...

bu hafta için güzel bir organize yapıp kopalım biyerlere... Bravo,

_altar_ HÜSEYİN ABİ ARAMIZA HOŞGELDİN SENİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZE MUTLULUK VERDİ HOŞGELDİNNN..
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 09.08.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society enes ne yazık ki yaz tatillerim dışında pazar günleri izin almam söz konusu deil...Yazın bir kez pazar kaytarabiliyorum o da tatile gideceğim zaman.Bu seneki tatilimi müzikle geçirdim.Maalesef o bir pazarımı da Bursa MD'ye ayıramazdım anla beni... Bravo

Siz eğlenmeye devam edin arkadaslar salı toplantılarında geliyorum ya kimse olmuyor ya da sadece enes oluyor...Enes için çok kötü bir durum üzülüyorum haline...Bu arada salı-pazar çalışıyorum ne yazık ki o yüsden görüşemediğim arkadaslarıma özürlerimi gönderiyorum...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, Ne demek kardeşim herşey bizler için Göz kırpıyorum
ultraukala, Senin durumunu biliyorum kardeşim lafım yok sana lafımı anlaması gerekenler anlasın yeter Göz kırpıyorum
ultraukala demiş ki:
salı toplantılarında geliyorum ya kimse olmuyor ya da sadece enes oluyor...Enes için çok kötü bir durum üzülüyorum haline...

Üzülcek bişey yok kardeşim gelen gelir gelmeyeninde canı saolsun tek başımada olsa her salı ordayım herkese kapılar açık biliyosun Gülümsüyorum
_altar_
Üye
Üye

MesajTarih: 11.08.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, Hoşbulduk Samet. Teşekkür ederim.
Başa dön
_altar_ Çevrimdışı _altar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal