Tarih: 11.08.2007 - 12:40 Mesaj konusu:
kimse yan çizmiyor, ayrıca 2 kişi olsa bile organizayon organizasyondur ki üstelik şu anda bile gelecek 7-8 kişi var.
hele ikinci organizasyon olarak eymire geleceklerin sayısı da buna eklenince baya baya kalabalık olacaz.
ayrıca şu bi gerçek ki eğlence ile kalabalığın alakası yok bilakis az kişi ile daha hoş muhabbetler çevriliyor
eee ne demişler nerde çokluk orda .....
Tarih: 11.08.2007 - 13:45 Mesaj konusu:
Akşam gene kaçamak yapan birilerini yakaladım.
Bak bak sen şunlara tuuuuuuuuuuuuu
Ben
Emre
Caner
Arda
Ardacım sana iyi yolculuklar, gece gece bizi kırmayıp çıktığın için teşekkürler.
5 Ay sonra görüşmek üzere. tabi arada ziyaretine gelmezsek.
Heran bir delilik yapıp gelebiliriz gözün ve kulağın nizamiyede olsun.
Tarih: 11.08.2007 - 13:58 Mesaj konusu:
Sağolun dostlar, beni görmek için oralara geldiniz Canercim Emrecim ve taylanım benim inşallah kazasız belasız döneriz, temennilerimi unutmayın kardeşlerim benim Dün Taylanım idare müdürüm çoşturdu bizi, o kadar güldük ki belki senelerdir böyle gülmedim. Mesala kısa anektodlar:D "Arda mesala sen benden kitap alıcaksın, ben diyorum ki abla şu kitap elimizde var........ "işte kız geldi ben dedimki bak abicim...." Ya sizler muhteşem insanlarsınız iyiki sizlerle tanıştım, şu motoru sırf sizler gibi dostları bana edindirdiği için daha da sevdim Gelince kaldığımız yerden devam ve full gaz Dahada konuşturmayın duygulandırmayın beni
Tarih: 11.08.2007 - 15:02 Mesaj konusu:
canerdemir79, caner başkan iyi eğlenceler diliyorum
Allah neşenizi daim etsin inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 11.08.2007 - 15:44 Mesaj konusu:
canerdemir79, ne demek başkanım her zaman ve her yerde nasip değilmiş ankarada kalmak ama her zaman kalpler bir biliyosun ARRDA, kardeşim sana da saygılarımı gönderiyorum taaa akdenizden Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın inşallah
sizlerle geçirdiğim bir gün her şeye değerdi Allah sizi inandırsın
yolum düşerse mutlaka ama mutlaka uğrayıp çayınızı içicem tekrar
allaha emanet olun ANKARA M.D _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 11.08.2007 - 16:33 Mesaj konusu:
canerdemir79, başkanımızın ısrarı tehdit'leri üzerine yazıyorum ve geliyorum (bir'de hemşeri olacağız) makromarket'İN önünde olacağım hadi yarın görüşmek üzere bysss
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız