Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 12.08.2007 / My-Garden (HAVUZ KEYFİ)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 12.08.2007 / My-Garden (HAVUZ KEYFİ)

AnGara MD / 12.08.2007 / My-Garden (HAVUZ KEYFİ)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ercmnt84
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.08.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dartci demiş ki:
gürsel senin için bebek havuzuda var Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 34 saniye:

scootercılar için yapılmış özel Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bende scooter cıyım... Üzgünüm alırım anahtarını Dil çıkarıyorum (saklarım)
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Darsinki
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.08.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sizlerle ilk buluşmam olan çarşamba toplantısının tadi damağımda kaldı.

Ne yazık ki bir nikah nedeniyle gelemeyeceğim (İlk kez bir arkadaşımı evlendiriyorum İstemiyorum )

Ama perşembe günü için gerekirse takla atarım yine gelirim Bravo

Organizasyon süper hazırlanmış aman delilik yapıp havuza motorlarla girmeye kalkmayın (Motor delisidir ne yapsa yeridir)

Sizlere iyi eğlenceler, resimlerinizi bekliyoruz
Başa dön
Darsinki Çevrimdışı Darsinki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.08.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimse yan çizmiyor, ayrıca 2 kişi olsa bile organizayon organizasyondur ki üstelik şu anda bile gelecek 7-8 kişi var.
hele ikinci organizasyon olarak eymire geleceklerin sayısı da buna eklenince baya baya kalabalık olacaz.
ayrıca şu bi gerçek ki eğlence ile kalabalığın alakası yok bilakis az kişi ile daha hoş muhabbetler çevriliyor Göz kırpıyorum
eee ne demişler nerde çokluk orda ..... Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MONSTER42
Üye
Üye

Nereden: Rüzgarın Estiği Yerden (İnşallah)

MesajTarih: 11.08.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, Sevgili Caner.

Ankaradayım. Gelmek isterdim ama şu an saat 14:30. yeni haberim oldu.

Dün baktım yoktu böyle bi topic.

Sanırım biraz geç duyurmuşsun. Haberimiz olmadı.
Başa dön
MONSTER42 Çevrimdışı MONSTER42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MONSTER42, buluşmamız yarın zaten. havuza gelemezsen bile eymir e mutlaka bekliyoruz umut cum Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.08.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akşam gene kaçamak yapan birilerini yakaladım. Çok gülüyorum
Bak bak sen şunlara tuuuuuuuuuuuuu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Ben

Emre

Caner

Arda

Ardacım sana iyi yolculuklar, gece gece bizi kırmayıp çıktığın için teşekkürler.
5 Ay sonra görüşmek üzere. tabi arada ziyaretine gelmezsek.
Heran bir delilik yapıp gelebiliriz gözün ve kulağın nizamiyede olsun.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 11.08.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağolun dostlar, beni görmek için oralara geldiniz Canercim Emrecim ve taylanım benim Ağlıyorum inşallah kazasız belasız döneriz, temennilerimi unutmayın kardeşlerim benim Gülümsüyorum Dün Taylanım idare müdürüm çoşturdu bizi, o kadar güldük ki belki senelerdir böyle gülmedim. Mesala kısa anektodlar:D Çok gülüyorum "Arda mesala sen benden kitap alıcaksın, ben diyorum ki abla şu kitap elimizde var........ Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum "işte kız geldi ben dedimki bak abicim...." Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Ya sizler muhteşem insanlarsınız iyiki sizlerle tanıştım, şu motoru sırf sizler gibi dostları bana edindirdiği için daha da sevdim Gülümsüyorum Gelince kaldığımız yerden devam ve full gaz Bravo Dahada konuşturmayın duygulandırmayın beni Ağlıyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARRDA, duygulanacak bişey yok be Arda cım. vatani görev bu gidip geleceksin Gülümsüyorum

inş geldiğinde kaldığın yerden devam ediyor olarak bulacaksın Ankara MD yi. yani gözün arkada kalmasın diyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.08.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, caner başkan iyi eğlenceler diliyorum
Allah neşenizi daim etsin inşallah Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arda'cım sana tekrar hayırlı tezkereler.güle güle git,güle güle gel.İyi yolculuklar.ibrahimabin. Eğlencenize katılmayı bende çok isterdim çocuklar,ama yarın Abant'a gitmeye sözüm var.size iyi eğlenceler.
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, grubumuza verdiğin desteğe teşekkür ederim Alkışlıyorum

kaptan62, bende bu kim diyorum, ibrahim abi senmisin yaw alla alla Çok gülüyorum
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.08.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, ne demek başkanım her zaman ve her yerde nasip değilmiş ankarada kalmak ama her zaman kalpler bir biliyosun Çoook seviyorum
ARRDA, kardeşim sana da saygılarımı gönderiyorum taaa akdenizden Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın inşallah
sizlerle geçirdiğim bir gün her şeye değerdi Allah sizi inandırsın
yolum düşerse mutlaka ama mutlaka uğrayıp çayınızı içicem tekrar
allaha emanet olun ANKARA M.D Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
levent_GSXR1000
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.08.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAM ANKARA MD AİLESİ İNŞALLAH Bİ AKSİLİK OLMAZSA GELİP HEPİNİZLE TANIŞMAK İSTERİM LEVENT HEPİNİZE SAYGILARIMLA ORGİNAZASYONDA EMEĞİ GEÇEN CANER ABİYE VE EMRE ABİYE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM İYİ EĞLENCELER HERKESE ŞİMDİDEN YOLLAR BİZİ BEKLİYOOOOOOO Bravo
Başa dön
levent_GSXR1000 Çevrimdışı levent_GSXR1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 11.08.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, başkanımızın ısrarı tehdit'leri üzerine yazıyorum ve geliyorum (bir'de hemşeri olacağız)Dil çıkarıyorum makromarket'İN önünde olacağım hadi yarın görüşmek üzere bysss Bravo
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.08.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sıcaklarda yapılacak en güzel etkinlik.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal