Tarih: 11.08.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
kaptan62, temennileriniz için teşekkür ederim
proracing, dostum sağol, her zaman bekleriz, dikkat et kendine oralarda
canerdemir79, Canercim kendine dikkat et, motoru efendi sür, Allaha emanet ol
Buda şimdilik son mesajım ola, kısmet bir gün geri dönmek umuduyla, HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
kaptan62, temennileriniz için teşekkür ederim
proracing, dostum sağol, her zaman bekleriz, dikkat et kendine oralarda
canerdemir79, Canercim kendine dikkat et, motoru efendi sür, Allaha emanet ol
Buda şimdilik son mesajım ola, kısmet bir gün geri dönmek umuduyla, HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
ah be birader havaya atamiyacaz mu simdi _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 11.08.2007 - 18:20 Mesaj konusu:
TayDen demiş ki:
Arkadaşlar üzgünüm ama bu hafta ben aranızda olamayacağım.
Siz havuza cup diye dalarken ben ev taşıyor olacağım.
Eğer taşınma işini erken bitirebilirsem akşama eymire yetişmeye çalışcağım.
arkadaşlar ben sabahtan müdüre yardım etmeyi düşünüyorum elimden geldiğince. gelmek isteyen olursa beraber gideriz, müdüre yardım ederiz, böylece o da akşamki eymir organizayonuna katılabilsin. genelde iş var iyince herkes kaybolur ortadan onun için benimkisi sadece bir teklifti görmezden gelmekte özgürsünüz :p
Arda utanmasan ağlıyacan yaw bizde seni çok seviyoruz, hoş sohbetinden ayrı kalmak zor olacak doğrusu
Tarih: 11.08.2007 - 22:28 Mesaj konusu:
herkeze iyi eğlenceler benim yerimede bol bol eğlenin hadi görüyüm sizi _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
ardacım kusura bakma bilgisayarda problem vardı yeni düzeltim allah yolunu açık etsin hayırlı teskereler inşallah geliriz ziyaretine yerini bildirirsin ok seni seviyoruz kardeşim arrda bulur ... _________________
gelenler uyumus hemen _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız