Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet kullanırken en kortuğunuz şey

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet kullanırken en kortuğunuz şey

motosiklet kullanırken en kortuğunuz şey
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 11.08.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korkmaktan ote gerginlestiyim olay, bazi virajlara hizli girip sonradan hiz azaltmak icin gaz kesiyorum. fren yapmak olmaz bildiyiniz gibi. ama gaz kestiyim zaman on tekere cok fazla yuk biniyo ve on tekerin cok zorlandigini farkediyorum. oyle durumlar korkutucu oluyo her an icin kaza yapcak, on tekerin kayacagini dusunuyorum.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 11.08.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeşil alan sulamaları ve sokaklardan aniden çıkan araçlar lanet olsun Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aniden yola fırlayan çocuklar ve araçlardan çok korkuyrm bir kere 0 sıyırdım geçtim 1 cm ile geçmiştim çok tedirgin oluyorum
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mıcırlı ve kaygan asfalt

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elbette yola dökülmüş MOTOR YAĞINDAN hele bide gece .... İstemiyorum sonuç kim olursan ol........
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haker demiş ki:
ACI AMA GERÇEK
Tek korkulacak olan şey aslında bayan sürücüler

Söylermisin? Kaç tane ölümlü kazanın sorumlusu bayan sürücü??? Bırakın artık bu saçma güvensizliği... Bizlerinde iki ayağı,iki kolu, iki gözü, iki kulağı var. Üstelik kat ve kat daha fazla dikkat daha fazla sorumluluk bilincine sahibiz!!!

Konumuz korkmak ve korkmak iyi birşeydir! Hiçbirşeyden korkmuyorsan neyin önlemini alırsın neye dikkat edebilirsin? Tebrik ediyorum arkadaşlar, Korkularınızı gözardı etmeyin...Aptallar cesur olur!!!

HEPİNİZE KEYİFLİ VE GÜVENLİ SÜRÜŞLER Bravo
Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yayaların göz göregöre yola atlamaları Sinirlendim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

köpekten ve gece dağ başında teknik bir problem nedeniyle kalmaktan(lastik patlaması, arıza v.b.). Buna rağmen çıktığım bütün uzun yolculuklarda geceye kalmışımdır....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ve tabiiki kaygan yol Üzgünüm
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kırmızı ışıkta beklerken ışığın sarıya dönmesiyle birlikte arkamdan korna çalmaya başlayan hıyarlar.....düz yolda giderken sağdan bir aracın aniden yoa çıkması
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:43    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BİR GÜN BİR GAZETEDE YİNE MOTORSİKLET KAZASI DİYE HABER OLMAKTAN!!!!!!
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 12.08.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek Seyden korkarım kendimden gaza gelmekten kontürolümü kaybetmekten biz dikkatli olursak ve hızımız aşırı diilse sizin saydığınız sebepleri bize tehlike yaratmadan farkede biliriz Bravo
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skunk
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.Şok oldum motorda 140'la giderken biri beline sarılıyor. bi bakıyorsun ring (halka) daki kız. Ağlıyorum

2. motorda dandik bir yerde ışıklarda beklerken biri silahı çekip kaska dayayıp ve sizi şöyle alalım diyerek indirip motorla uzamasıı...

3. motorla bebek sahilde gezerken bir anda uyanıp bundan 4 sene önce ilk motorumu almadanki bi günde evde uyanmam. meğerse uzun bir rüyaymışş..

tamam tamam 3. biraz saçma oldu Dil çıkarıyorum

Ayagının altına bir kere aldın mı ruzgarı inemezsin atından!
Başa dön
skunk Çevrimdışı skunk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliruh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bad_boy0007 demiş ki:
Alıntı:

BENİMDE EN ÇOKKK SİNİRLENDİREN ŞEY YAYALARIN YOLA ANİDEN ATLAMASI WE ÖNÜMDEKİ ARACIN ANİDEN FREN YAPMASI BENİ

aynen yolafırlıyorAllah Korusun Bi gün....
o sarı ışık olayı bizim Adanda da var. Ben asla dinlemem ama.Yeşili beklerim eve 3 sn geç gitmek ile ölmem. Arkamdan da kornayı basarsa bassınlar. Baktım haraket yapıyorlar dayak yerler o zaman.

Ve Dikkat ettim Motor kazaların çoğu kavşaklarda oluyor. ve bizim milletimizin insanı yolu boş gördümü atlıyor. Zaten motorcuyu takan yok. Sonrada istemediğimiz kazalar. Lütfen trafik kurallarına uyalım

Uymayanları Dövelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 50 saniye:

Arkadaşlar özür dilerim yanlış yere yazmışım yorumumu. Kusura bakmayın Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
deliruh Çevrimdışı deliruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.08.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı dengesızın bıırı bana carpmasından Sinirlendim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal