Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 262 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 11.08.2007 - 22:35 Mesaj konusu:
korkmaktan ote gerginlestiyim olay, bazi virajlara hizli girip sonradan hiz azaltmak icin gaz kesiyorum. fren yapmak olmaz bildiyiniz gibi. ama gaz kestiyim zaman on tekere cok fazla yuk biniyo ve on tekerin cok zorlandigini farkediyorum. oyle durumlar korkutucu oluyo her an icin kaza yapcak, on tekerin kayacagini dusunuyorum. _________________ www.turkphotos.com
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 11.08.2007 - 22:48 Mesaj konusu:
yeşil alan sulamaları ve sokaklardan aniden çıkan araçlar lanet olsun _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 11.08.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
aniden yola fırlayan çocuklar ve araçlardan çok korkuyrm bir kere 0 sıyırdım geçtim 1 cm ile geçmiştim çok tedirgin oluyorum _________________ 2006 yamaha ybr gri
Tarih: 11.08.2007 - 23:39 Mesaj konusu:
elbette yola dökülmüş MOTOR YAĞINDAN hele bide gece .... sonuç kim olursan ol........ _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
Tarih: 11.08.2007 - 23:50 Mesaj konusu:
haker demiş ki:
ACI AMA GERÇEK
Tek korkulacak olan şey aslında bayan sürücüler
Söylermisin? Kaç tane ölümlü kazanın sorumlusu bayan sürücü??? Bırakın artık bu saçma güvensizliği... Bizlerinde iki ayağı,iki kolu, iki gözü, iki kulağı var. Üstelik kat ve kat daha fazla dikkat daha fazla sorumluluk bilincine sahibiz!!!
Konumuz korkmak ve korkmak iyi birşeydir! Hiçbirşeyden korkmuyorsan neyin önlemini alırsın neye dikkat edebilirsin? Tebrik ediyorum arkadaşlar, Korkularınızı gözardı etmeyin...Aptallar cesur olur!!!
köpekten ve gece dağ başında teknik bir problem nedeniyle kalmaktan(lastik patlaması, arıza v.b.). Buna rağmen çıktığım bütün uzun yolculuklarda geceye kalmışımdır.... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
kırmızı ışıkta beklerken ışığın sarıya dönmesiyle birlikte arkamdan korna çalmaya başlayan hıyarlar.....düz yolda giderken sağdan bir aracın aniden yoa çıkması _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 12.08.2007 - 00:43 Mesaj konusu: slm
BİR GÜN BİR GAZETEDE YİNE MOTORSİKLET KAZASI DİYE HABER OLMAKTAN!!!!!! _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tek Seyden korkarım kendimden gaza gelmekten kontürolümü kaybetmekten biz dikkatli olursak ve hızımız aşırı diilse sizin saydığınız sebepleri bize tehlike yaratmadan farkede biliriz
BENİMDE EN ÇOKKK SİNİRLENDİREN ŞEY YAYALARIN YOLA ANİDEN ATLAMASI WE ÖNÜMDEKİ ARACIN ANİDEN FREN YAPMASI BENİ
aynen yolafırlıyorAllah Korusun Bi gün....
o sarı ışık olayı bizim Adanda da var. Ben asla dinlemem ama.Yeşili beklerim eve 3 sn geç gitmek ile ölmem. Arkamdan da kornayı basarsa bassınlar. Baktım haraket yapıyorlar dayak yerler o zaman.
Ve Dikkat ettim Motor kazaların çoğu kavşaklarda oluyor. ve bizim milletimizin insanı yolu boş gördümü atlıyor. Zaten motorcuyu takan yok. Sonrada istemediğimiz kazalar. Lütfen trafik kurallarına uyalım
Uymayanları Dövelim
Son Mesajdan 50 saniye:
Arkadaşlar özür dilerim yanlış yere yazmışım yorumumu. Kusura bakmayın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız