Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ogs'den plakasız gectim diye sevinenler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ogs'den plakasız gectim diye sevinenler

Ogs'den plakasız gectim diye sevinenler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hooya
Üye
Üye

Nereden: KADIKÖY/İSTANBUL

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skunk ücret alınmasına veya ücretlerin yüksekliğine tepki göstermek başka birşey, kurallara kanunlara uymamak ayrı birşey. Eğer ücretlerden yana şikayetler varsa dava açılır, çeşitli mercilere başvurularda bulunulur, ama bu da kanunlarla halledilir.

Burada en fazla yakınılan nokta, trafikte motorsikletlerin adam yerine konmaması, kurallara aykırı sürücüler vs gibi konular. Biz önce kurallara uyacağız, kanunlara uyacağı ve dikkatli olacağız ki başkaları da bize saygı duysun, bizlerin kullandığı makinelerin oyuncak olmadığı anlaşılsın.

Kurallar herkes için geçerlidir, işimize geldiği gibi esnetmemeliyiz.

PS: Bu şekilde toplu bir ödeme yapacak arkadaşım için üzgünüm, ileride daha dikkatli olması dileğiyle
Başa dön
hooya Çevrimdışı hooya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 13.08.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun...
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.08.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla işgüzar abiyi oralarda harcıyorlar adamda da ne zeka varmış maşallah............

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

skunk demiş ki:
ne garip adamlarsınız yaa... Sinirlendim "sevindirici haber yakalıyorlarmış diyenler var" Biraz korkmayın da baş kaldırmayı öğrenin. İstemiyorum
o boğaz köprüsünü yaparken kendi parasını amorti edene kadar paralı olacaktı. hala bizi sömürüp bizim paralarımızla cukka dolduruyorlar. kanunlara göre her paralı yolun parasız bir alternatifi olmalı. hani nerde bundan da kurtarmak için köprülerden birini yaya trafiğine açtılar.
1 ytl benzin yakan motor var karşıya giderken adam ucuz olsun diye kullanıyor. 3.6 ya da 4 ytl bu nebiçim rakkam. liberal demokrat partinin di yanlış hatırmamıyorsam bir ara yönergesi oldu motorlar 1.5ytl olsun diye. şu an yönetimde olan ve istikrar denen saçmalıkla gelen hükümet bunu reddetti. ben asfal aşındırmıyorum. trafik işgal etmiyorum.8 kişi değil 4 kişi değil 1 kişi geçiyorum nasıl hak bu. Sinirlendim

ondan sonra çocuğa terbiyesizlik bide iyi olmuş diyorsunuz.
siz meraklıysanız her kanun diye birilerinin rahatı için önünüze getirilen kurallara uymaya doğru ülkede yaşıyorsunuz işte. hep birileri sizi bi tarafa çeker sizde gidersiniz. Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
kusura bakmayın böyle konuşan her keze sinirliyim Öfkeliyim
işte bu sözleri ben ayakta alkışlarım.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bence birlik olup bu konuda baş kaldırmalıyız
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 13.08.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skunk, OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sn. Süleyman Demirel zamanında derki;
Halkım yürüsün bakalım bu yollar yürümekle aşınmaz diye......
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 13.08.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, abı cok haklı bende artık kask degıl baş örtüsü takıcam Çok gülüyorum ordan gecerken Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede iyi edersin
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 13.08.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NERON KARDEŞ.....ALINMA AMA BUNU YAPAN ADAMIN ELLERİ DERT GÖRMESİN bu sen sin diyen bilirkişide buna dahil kardeş.......verin paranızı......
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.08.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

57_neron, geçmiş olsunnn

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.08.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN OTOBANDA 160KG MAKİNAMLA 15DK KALIYORUM Gülümsüyorum VE 2TONLUK 50DK OTOBANI İŞGAL EDEN ARABAYLA AYNI PARAYI VERİYORUM BU PEK MANTIKLI DEĞİL VE BEN MANTIKSIZ SEYLERİ SEVMEM VE YAPMAM.. ANLASILDI DEĞİLMİ Gülümsüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hak tecelli etmiş ne güzell
Başa dön
posteki Çevrimdışı posteki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mavi-RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bunun böyle kalacağını zannetmiyorum. Yani bu parayı veren adam "dersimi aldım bir daha paramı vereyim de geçeyim" demez bence. Sistemin üstüne üstüne sürer motorunu. "Bu sefer ne yapsam da onlar beni tanıyamadan kaçak geçsem?" şeklinde kendini geliştirme yoluna gider bence.

Ve bunu okuyan diğer kaçak geçişi tercih eden motorcularda önlemlerini alır da geçerler artık.
Yani 57_neron kanın yerde kalmayacak dostum Delirdim
Başa dön
Mavi-RR Çevrimdışı Mavi-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skunk
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.08.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hooya kurallara uymak gerekir demişsin. ben özgürlüğe inanan bir insanım. kurallar insanların hür iradeleri ile oynamak, hayatlarını kısıtlamak, insanları kullanmak, cukka doldurmak, adam sömürmek için kullanılamaz.

kuralların konulması için iki sebep vardır benim için;
1) din kuralları, niye mantıklı çünkü insanları eşitliğe itiyor. kimsenin senden üstün olmadığını gösteriyor.buna inanırım.
2) devlet kuralları ve anayasa. Peh! Öfkeliyim buna istiyen inansın
gidipte isviçre den aldığın türkiye ye uyarlıyamadığın anayasa ve getirdiği kanunlar. kural dediğin nereye kadar geçerlidir benim için biliyormusun.
-devletin bölünmez bütünlüğünü korumak için.
-başkalarının özel hayatlarına girmemek için
-başkasının malına,namusuna ve canına kasıt etmemen için.
-ahlaki doğruları bozmamak için

gerisi benim için boş vardır belki bir iki atladığım ama...
biri koydu diyede her koyulana uymam.
evet anarşik değilim.
ama kültürlü ve eğitimliyim kendimce. en azından bildiğim kadarıyla kendimi sömürtmem.

hiç bir şeye ses çıkartmazsan bu gün bu kuralı koyar.
yarın gelir sana başka bir şey yapma der.

hükümetin her dediği doğru mu sence?
biz söz sahibi olmayan büyük düşünen küçük çoğunluğuz.

bunlara asıl baş kaldırması gerekenler medya patronları, holding sahipleri, büyük ticaretçiler. elinde güç olanlar.
yazsınlar gazeteye işleri ne.
anca tuğba özay motor kullansın onu yazsınlar.

büyükler niye ses çıkarmıyor. çünkü belli bir trilyon ve çevre kotası var onu geçtinmi zaten senin için kural kalmıyor. Beğenmedim

Ayagının altına bir kere aldın mı ruzgarı inemezsin atından!
Başa dön
skunk Çevrimdışı skunk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 14.08.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durmak yok plakayı kapatıp beleş geçişe devam :Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.08.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker, şşt kimsler duymasın Gülümsüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, onlar duymazlar zaten, hem kör hem de sağır olanlar ne yazdıklarımızı görürler ne de haykırdıklarımızı duyarlar.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal