Kayıt: Aug 09, 2007 Mesajlar: 33 Nereden: KADIKÖY/İSTANBUL
Tarih: 13.08.2007 - 12:58 Mesaj konusu:
skunk ücret alınmasına veya ücretlerin yüksekliğine tepki göstermek başka birşey, kurallara kanunlara uymamak ayrı birşey. Eğer ücretlerden yana şikayetler varsa dava açılır, çeşitli mercilere başvurularda bulunulur, ama bu da kanunlarla halledilir.
Burada en fazla yakınılan nokta, trafikte motorsikletlerin adam yerine konmaması, kurallara aykırı sürücüler vs gibi konular. Biz önce kurallara uyacağız, kanunlara uyacağı ve dikkatli olacağız ki başkaları da bize saygı duysun, bizlerin kullandığı makinelerin oyuncak olmadığı anlaşılsın.
Kurallar herkes için geçerlidir, işimize geldiği gibi esnetmemeliyiz.
PS: Bu şekilde toplu bir ödeme yapacak arkadaşım için üzgünüm, ileride daha dikkatli olması dileğiyle
Tarih: 13.08.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
valla işgüzar abiyi oralarda harcıyorlar adamda da ne zeka varmış maşallah............
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
skunk demiş ki:
ne garip adamlarsınız yaa... "sevindirici haber yakalıyorlarmış diyenler var" Biraz korkmayın da baş kaldırmayı öğrenin.
o boğaz köprüsünü yaparken kendi parasını amorti edene kadar paralı olacaktı. hala bizi sömürüp bizim paralarımızla cukka dolduruyorlar. kanunlara göre her paralı yolun parasız bir alternatifi olmalı. hani nerde bundan da kurtarmak için köprülerden birini yaya trafiğine açtılar.
1 ytl benzin yakan motor var karşıya giderken adam ucuz olsun diye kullanıyor. 3.6 ya da 4 ytl bu nebiçim rakkam. liberal demokrat partinin di yanlış hatırmamıyorsam bir ara yönergesi oldu motorlar 1.5ytl olsun diye. şu an yönetimde olan ve istikrar denen saçmalıkla gelen hükümet bunu reddetti. ben asfal aşındırmıyorum. trafik işgal etmiyorum.8 kişi değil 4 kişi değil 1 kişi geçiyorum nasıl hak bu.
ondan sonra çocuğa terbiyesizlik bide iyi olmuş diyorsunuz.
siz meraklıysanız her kanun diye birilerinin rahatı için önünüze getirilen kurallara uymaya doğru ülkede yaşıyorsunuz işte. hep birileri sizi bi tarafa çeker sizde gidersiniz.
kusura bakmayın böyle konuşan her keze sinirliyim
işte bu sözleri ben ayakta alkışlarım.... bence birlik olup bu konuda baş kaldırmalıyız _________________
Tarih: 13.08.2007 - 17:45 Mesaj konusu:
NERON KARDEŞ.....ALINMA AMA BUNU YAPAN ADAMIN ELLERİ DERT GÖRMESİN bu sen sin diyen bilirkişide buna dahil kardeş.......verin paranızı...... _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 13.08.2007 - 17:52 Mesaj konusu:
BEN OTOBANDA 160KG MAKİNAMLA 15DK KALIYORUM VE 2TONLUK 50DK OTOBANI İŞGAL EDEN ARABAYLA AYNI PARAYI VERİYORUM BU PEK MANTIKLI DEĞİL VE BEN MANTIKSIZ SEYLERİ SEVMEM VE YAPMAM.. ANLASILDI DEĞİLMİ _________________
Tarih: 14.08.2007 - 10:37 Mesaj konusu:
Ben bunun böyle kalacağını zannetmiyorum. Yani bu parayı veren adam "dersimi aldım bir daha paramı vereyim de geçeyim" demez bence. Sistemin üstüne üstüne sürer motorunu. "Bu sefer ne yapsam da onlar beni tanıyamadan kaçak geçsem?" şeklinde kendini geliştirme yoluna gider bence.
Ve bunu okuyan diğer kaçak geçişi tercih eden motorcularda önlemlerini alır da geçerler artık.
Yani 57_neron kanın yerde kalmayacak dostum
Tarih: 14.08.2007 - 16:48 Mesaj konusu:
hooya kurallara uymak gerekir demişsin. ben özgürlüğe inanan bir insanım. kurallar insanların hür iradeleri ile oynamak, hayatlarını kısıtlamak, insanları kullanmak, cukka doldurmak, adam sömürmek için kullanılamaz.
kuralların konulması için iki sebep vardır benim için;
1) din kuralları, niye mantıklı çünkü insanları eşitliğe itiyor. kimsenin senden üstün olmadığını gösteriyor.buna inanırım.
2) devlet kuralları ve anayasa. Peh! buna istiyen inansın
gidipte isviçre den aldığın türkiye ye uyarlıyamadığın anayasa ve getirdiği kanunlar. kural dediğin nereye kadar geçerlidir benim için biliyormusun.
-devletin bölünmez bütünlüğünü korumak için.
-başkalarının özel hayatlarına girmemek için
-başkasının malına,namusuna ve canına kasıt etmemen için.
-ahlaki doğruları bozmamak için
gerisi benim için boş vardır belki bir iki atladığım ama...
biri koydu diyede her koyulana uymam.
evet anarşik değilim.
ama kültürlü ve eğitimliyim kendimce. en azından bildiğim kadarıyla kendimi sömürtmem.
hiç bir şeye ses çıkartmazsan bu gün bu kuralı koyar.
yarın gelir sana başka bir şey yapma der.
hükümetin her dediği doğru mu sence?
biz söz sahibi olmayan büyük düşünen küçük çoğunluğuz.
bunlara asıl baş kaldırması gerekenler medya patronları, holding sahipleri, büyük ticaretçiler. elinde güç olanlar.
yazsınlar gazeteye işleri ne.
anca tuğba özay motor kullansın onu yazsınlar.
büyükler niye ses çıkarmıyor. çünkü belli bir trilyon ve çevre kotası var onu geçtinmi zaten senin için kural kalmıyor. _________________ Motorum satılık haberiniz olaaa.!!
Ayagının altına bir kere aldın mı ruzgarı inemezsin atından!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız