Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10.08.2007 Punta Bar Toplantı Fotoğrafları..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10.08.2007 Punta Bar Toplantı Fotoğrafları..

10.08.2007 Punta Bar Toplantı Fotoğrafları..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 11.08.2007 - 20:34    Mesaj konusu: 10.08.2007 Punta Bar Toplantı Fotoğrafları.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine çok keyifli sohbetlerin olduğu bir toplantıydı.Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ayrıca zardanadam nickli Recep arkadaşımızında Doğum Günüydü.Süpriz pasta kestik.Tabi pasta HalilRR ve Benim içinde süpriz oldu Dil çıkarıyorum (Fotoğraflar açıklayıcı olacaktır sanırım Delirdim Delirdim )

Ne kadarda masum bakmış.Oysaki bu fotoğraftan 10 dakika sonra pasta savaşı başladı...

Ve evet HalilRR benden bir pasta darbesi aldıktan sonra pasta yazık olmasın diye yerdeki pastaları toplamaya başladı.Çok lezzetli geldi tabi...

Ve HalilRR ın intikamı Sinirlendim Sinirlendim

Ve bütün gece bence kareye en güzel yansıyan fotoğraf...
Küçük Davşim ve Yasemin'im... Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hheeeeyyy pıtırcıklar süpersiniz.. küçük davşinin taçına bayıldım kırmızısından bende isterim Çoook seviyorum sinemcim saçlar on numara olmuş Delirdim pasta savaşına gelince böyle olacağı belliydi bu kadarıyla yırtmış olman bile süper Gülümsüyorum ben daha büyük bi intikam bekliyodum Gülümsüyorum gerçi yinede belli olmaz daha başlangıç falanda diyebilir belki Gülümsüyorum
haftaya işallah bende yanınızdayım.. az kaldı.. çok heycanlıyım Çok gülüyorum Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herzamnki gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süperrrrr diiiiiiii herşeyyyyyyy
izmir m.d bu hepp eglenceli hep keyifliiiiii
fotograflar çok başarılı sinemm teşekürlerrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 12.08.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir M.D. süpersınız Göz kırpıyorum
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.08.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir md Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.08.2007 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalova Festivali ve Miraç Kandili dolayısıyla tenha geçti buluşma..
Ama yine keyifliydi..
Mekan artık sabit ,herhafta PUNTA dayız..
Gooo MD gooooooooo!!!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, cokkk ğüsel bi gece olmuş harika kareler elinize emeginize saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.08.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 12.08.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul avrupa yakasında da böyle organizasyonlar görmek isteriz
bakırköy vb...
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 12.08.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinoş ellerine sağlık şeker.saçlarını farkettim Göz kırpıyorum güzel olmuş ama kırmızı sana daha çok yakışıyordu Bravo güzel bir hafta olmuş her zamanki gibi.recep sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun.nice senelere inşallah.sevdiğim bir çok arkadaşm sizleri özledim.eğlenceniz daim olsun OK
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 12.08.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, OzzE, teşekkür ederim.Deli çilek oldu size deli zeytin.Tabi her zaman olduğu bu lakabta küçük davşiye ait.
Pınar mutlaka bekliyoruz seni....
OzzE, özledim seni ben ama artık gel Üzgünüm

Teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim.Siz bu kadar güzel olmasanız fotoğraflarda bu kadar güzel olmaz.... Dil çıkarıyorum
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 12.08.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine güzel bi buluşma olmuş.artık punta bir klasik oldu Alkışlıyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 12.08.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.08.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinem güzel fotoğraflar.. Hafta içi benimde doğum günümdü, izmir grubundan pek takan olmadığı için toplantıya gelmek istemedim.. Tahmin ettiğim gibi olmuş zaten.. İyi eğlenmişsiniz..

Sevgiler..
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.08.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede cok guzel ve eglencelı bır gece oldu
herkese tesekkurler
Başa dön
asphalt_rider Çevrimdışı asphalt_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal