Yine çok keyifli sohbetlerin olduğu bir toplantıydı.Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Ayrıca zardanadam nickli Recep arkadaşımızında Doğum Günüydü.Süpriz pasta kestik.Tabi pasta HalilRR ve Benim içinde süpriz oldu (Fotoğraflar açıklayıcı olacaktır sanırım )
Ne kadarda masum bakmış.Oysaki bu fotoğraftan 10 dakika sonra pasta savaşı başladı...
Ve evet HalilRR benden bir pasta darbesi aldıktan sonra pasta yazık olmasın diye yerdeki pastaları toplamaya başladı.Çok lezzetli geldi tabi...
Ve HalilRR ın intikamı
Ve bütün gece bence kareye en güzel yansıyan fotoğraf...
Küçük Davşim ve Yasemin'im...
_________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 11.08.2007 - 23:08 Mesaj konusu:
hheeeeyyy pıtırcıklar süpersiniz.. küçük davşinin taçına bayıldım kırmızısından bende isterim sinemcim saçlar on numara olmuş pasta savaşına gelince böyle olacağı belliydi bu kadarıyla yırtmış olman bile süper ben daha büyük bi intikam bekliyodum gerçi yinede belli olmaz daha başlangıç falanda diyebilir belki
haftaya işallah bende yanınızdayım.. az kaldı.. çok heycanlıyım _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
herzamnki gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süperrrrr diiiiiiii herşeyyyyyyy
izmir m.d bu hepp eglenceli hep keyifliiiiii
fotograflar çok başarılı sinemm teşekürlerrr _________________
Tarih: 12.08.2007 - 01:28 Mesaj konusu:
Yalova Festivali ve Miraç Kandili dolayısıyla tenha geçti buluşma..
Ama yine keyifliydi..
Mekan artık sabit ,herhafta PUNTA dayız..
Gooo MD gooooooooo!!! _________________
sinoş ellerine sağlık şeker.saçlarını farkettim güzel olmuş ama kırmızı sana daha çok yakışıyordu güzel bir hafta olmuş her zamanki gibi.recep sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun.nice senelere inşallah.sevdiğim bir çok arkadaşm sizleri özledim.eğlenceniz daim olsun
nofeaR6, OzzE, teşekkür ederim.Deli çilek oldu size deli zeytin.Tabi her zaman olduğu bu lakabta küçük davşiye ait.
Pınar mutlaka bekliyoruz seni....
OzzE, özledim seni ben ama artık gel
Teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim.Siz bu kadar güzel olmasanız fotoğraflarda bu kadar güzel olmaz.... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Sinem güzel fotoğraflar.. Hafta içi benimde doğum günümdü, izmir grubundan pek takan olmadığı için toplantıya gelmek istemedim.. Tahmin ettiğim gibi olmuş zaten.. İyi eğlenmişsiniz..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız