Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trabzon MD buraya...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trabzon MD buraya...

Trabzon MD buraya...
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
WebTeam
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerekli uyarı topıge yapılmış, görevini yapanları yargılamaktan vazgeçelım arkadaşlar, topık 2. defa temizlenmiş oldu topıgın içerigi ''trabzon md buraya'' bunun dışındaki yazışmalar silinecektir..

webteam
Başa dön
WebTeam Çevrimdışı WebTeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bilgintaner
Üye
Üye

Nereden: rize

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcu abla ben geldiğimde de bu kadar eğlenecek miyiz ben grupla bi knousurum beraber gelirizzz inş. nasipse
Başa dön
bilgintaner Çevrimdışı bilgintaner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trabzon md hadi bakalım Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum HAYDİ MD CİLER HERKESİ GÖRMEK İSTİYORUM YUPPPPİİİAlkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: Trabzon

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam, bende trabzonluyum ve Akçaabatta yaşıyorum.. Md'de fazla Trabzonlu yok, olanlarda sadece okumakla yetiniyor, pek yorum yapmıyorlar, ben dahil.. 1-2 ay önce başka bir arkadas aynı başlığı açmıştı, ona da aynı cevabı yazmıştım ama o bile o gunden sonra girmedi sanırım.. Gülümsüyorum

Bu arada yukarıda bir arkadaş fazla racing olmadığını söyledi, ama bayağı önce yaptığı bir gözlemdi galiba..
Yer şekilleri hiç sorun değil, Trabzonlu almak isterse yaylada da olsa alır.. Bugünlerde bırakın 3-4'ü aynı anda 10-15 veya fazla racingi aynı grup içinde görmek mümkün.

Bazı illere göre daha geride olabilir ama o illere nispeten nüfus dahil birçok şeyide geride..Kıyas yapmamak gerek..

Saygılar..
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diyarbakırdanda selam biz burdayız
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: united states of

MesajTarih: 12.08.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya Herkeslere yeniden merhabalar Üzgünüm
Uzun bir ara oldu fakat sebebi malum belli, şu kadarcık yerde neyi paylaşamadı bu insan bizimle anlamadım ama doğruyu söylemek gerekirse amacına ulaştı. Sadece ben değil farkındaysanız Trabzon'da benle beraber aktif olup bu topic te paylaşımda bulunan ve tam yeniden varolan oluşumu fotoğraflara dökecekken, böyle bir uyarıyı haketmesekte yaşadığımız için önceki hevesimizi yitirdik...
Bundan dolayıdır ki önceki kadar aktif değiliz, bu kırgınlık yeniden nasıl alevlenir bilmem ama sanırım buaralar bu şekilde devam edecek. Buarada yakın ilçelerden aramıza katılan arkadaşlarımız olmuş,hondacbr1100xx, hoşgeldin arkadaşım, farkındayım birazcık gecikmişiz sana hoşgeldin demek için Beğenmedim kusura bakma artık...zxrhalit,
Alıntı:

trabzon md hadi bakalım

ne demek istediğini anlayamadım ama sana bi hatırlatma yapiim Çok gülüyorum T büyük (Trabzon) örneğin Konya gibi Çok gülüyorum Gülümsüyorum herşeyi biliosunda bunu nasıl yaptın anlamadım... Dil çıkarıyorum
sempatik_1982, darmadağın olduk, toparlanamadan hevesimiz gitti daha bişey görebileceğinizide pek sanmıyorum ama inşallah... İstemiyorum
MEMOCAN, D büyük arkadaşım, sende zxrhalit, gibi Gülümsüyorum
Buarada Trabzon'dan da Diyarbakır'a selamlar...
Herşey gönlünüzce olsun...
jawaali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karadeniz yaylalarındaki maceralarımız sona doğru nihayet yaklaşıyor .Şimdi de karadenizli motorcuları bir arada görmenin zamanı geldi sanırım.
Bunun için günün her saatinde telefonum açık olacaktır.Büyük bir toplantı düzenliyebiliriz.
İlgileneler lütfen beni yada ''TMSD'' arasınlar.

Jawa Ali-Cep Tel; 0533-8606640
0533-8606640
Başa dön
jawaali Çevrimdışı jawaali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: united states of

MesajTarih: 13.08.2007 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawaali, günaydın,
Karadeniz yaylalarındaki macera fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz. Umarım karadenizli motorcuları birarada görebilirsiniz... Bravo
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.08.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ne demek istediğini anlayamadım ama sana bi hatırlatma yapiim T büyük (Trabzon) örneğin Konya gibi herşeyi biliosunda bunu nasıl yaptın anlamadım

yenge aman pardon Dil çıkarıyorum burcu aşk olsun yaff bi T yi başımıza kalkıyorsun Dil çıkarıyorum Üzgünüm
al düzeltiyorum Trabzon md
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 14.08.2007 - 03:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende burdayım trabzonda
benımde arkadaslarım var emınım onları katkılarıda olucaklardır
ve onlara da seslenıcem ata murat bekıyoruz katılımlarınızı Alkışlıyorum
en kısa zamandada resımlrınızı hayırlı olsun arkadaslar katılımlarınızın bol olması dılegıyle gönullerımız Çoook seviyorum ıstanbul md olarak sızlerle Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tubiksuperisi Çevrimdışı tubiksuperisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sc57
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TRABZON

MesajTarih: 14.08.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tubiksuperisi demiş ki:
bende burdayım trabzonda
benımde arkadaslarım var emınım onları katkılarıda olucaklardır
ve onlara da seslenıcem ata murat bekıyoruz katılımlarınızı Alkışlıyorum
en kısa zamandada resımlrınızı hayırlı olsun arkadaslar katılımlarınızın bol olması dılegıyle gönullerımız Çoook seviyorum ıstanbul md olarak sızlerle Alkışlıyorum Alkışlıyorum
burcuCU, normal kullanıma dönmüşsünüz Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum kara kızım saçlarını tarıyo hazırlığını bitirsin arıcamseni Delirdim Delirdim Delirdim bu arada aramıza katılan ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler..... ewet ata murat nerdesin bakiiimmmmmm Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
WebTeam
Üye
Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topıge yapılan uyarıları anlayamadıgınız, konuyu kişileştirdiginiz ve bu 3'cü uyarı olduğu için topıgı kilitliyorum....

Admın Mod arkadaşlarım gereklı topık toplantı odasında mevcut ordan bir göz atalım....
Başa dön
WebTeam Çevrimdışı WebTeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal