Gerekli uyarı topıge yapılmış, görevini yapanları yargılamaktan vazgeçelım arkadaşlar, topık 2. defa temizlenmiş oldu topıgın içerigi ''trabzon md buraya'' bunun dışındaki yazışmalar silinecektir..
Selam, bende trabzonluyum ve Akçaabatta yaşıyorum.. Md'de fazla Trabzonlu yok, olanlarda sadece okumakla yetiniyor, pek yorum yapmıyorlar, ben dahil.. 1-2 ay önce başka bir arkadas aynı başlığı açmıştı, ona da aynı cevabı yazmıştım ama o bile o gunden sonra girmedi sanırım..
Bu arada yukarıda bir arkadaş fazla racing olmadığını söyledi, ama bayağı önce yaptığı bir gözlemdi galiba..
Yer şekilleri hiç sorun değil, Trabzonlu almak isterse yaylada da olsa alır.. Bugünlerde bırakın 3-4'ü aynı anda 10-15 veya fazla racingi aynı grup içinde görmek mümkün.
Bazı illere göre daha geride olabilir ama o illere nispeten nüfus dahil birçok şeyide geride..Kıyas yapmamak gerek..
Saygılar.. _________________ Bilgi;k???k adamy kibirlendirir,vasat adamy ?a?yrtyr,b?y?k adamy ise m?tevazi yapar..
Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 12.08.2007 - 20:55 Mesaj konusu:
Ya Herkeslere yeniden merhabalar
Uzun bir ara oldu fakat sebebi malum belli, şu kadarcık yerde neyi paylaşamadı bu insan bizimle anlamadım ama doğruyu söylemek gerekirse amacına ulaştı. Sadece ben değil farkındaysanız Trabzon'da benle beraber aktif olup bu topic te paylaşımda bulunan ve tam yeniden varolan oluşumu fotoğraflara dökecekken, böyle bir uyarıyı haketmesekte yaşadığımız için önceki hevesimizi yitirdik...
Bundan dolayıdır ki önceki kadar aktif değiliz, bu kırgınlık yeniden nasıl alevlenir bilmem ama sanırım buaralar bu şekilde devam edecek. Buarada yakın ilçelerden aramıza katılan arkadaşlarımız olmuş,hondacbr1100xx, hoşgeldin arkadaşım, farkındayım birazcık gecikmişiz sana hoşgeldin demek için kusura bakma artık...zxrhalit,
Alıntı:
trabzon md hadi bakalım
ne demek istediğini anlayamadım ama sana bi hatırlatma yapiim T büyük (Trabzon) örneğin Konya gibi herşeyi biliosunda bunu nasıl yaptın anlamadım... sempatik_1982, darmadağın olduk, toparlanamadan hevesimiz gitti daha bişey görebileceğinizide pek sanmıyorum ama inşallah... MEMOCAN, D büyük arkadaşım, sende zxrhalit, gibi
Buarada Trabzon'dan da Diyarbakır'a selamlar...
Herşey gönlünüzce olsun... _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Kayıt: Feb 03, 2006 Mesajlar: 212 Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON
Tarih: 12.08.2007 - 21:34 Mesaj konusu:
Karadeniz yaylalarındaki maceralarımız sona doğru nihayet yaklaşıyor .Şimdi de karadenizli motorcuları bir arada görmenin zamanı geldi sanırım.
Bunun için günün her saatinde telefonum açık olacaktır.Büyük bir toplantı düzenliyebiliriz.
İlgileneler lütfen beni yada ''TMSD'' arasınlar.
Jawa Ali-Cep Tel; 0533-8606640 _________________ Jawa Ali
Sıradışı bir gezgin
www.gezginiz.com
0533-8606640
Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 13.08.2007 - 08:13 Mesaj konusu:
jawaali, günaydın,
Karadeniz yaylalarındaki macera fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz. Umarım karadenizli motorcuları birarada görebilirsiniz... _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
bende burdayım trabzonda
benımde arkadaslarım var emınım onları katkılarıda olucaklardır
ve onlara da seslenıcem ata murat bekıyoruz katılımlarınızı
en kısa zamandada resımlrınızı hayırlı olsun arkadaslar katılımlarınızın bol olması dılegıyle gönullerımız ıstanbul md olarak sızlerle
bende burdayım trabzonda
benımde arkadaslarım var emınım onları katkılarıda olucaklardır
ve onlara da seslenıcem ata murat bekıyoruz katılımlarınızı
en kısa zamandada resımlrınızı hayırlı olsun arkadaslar katılımlarınızın bol olması dılegıyle gönullerımız ıstanbul md olarak sızlerle
burcuCU, normal kullanıma dönmüşsünüz kara kızım saçlarını tarıyo hazırlığını bitirsin arıcamseni bu arada aramıza katılan ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler..... ewet ata murat nerdesin bakiiimmmmmm _________________ THE DEVİL RİDES WİTH ME !
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız