Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Operasyon Tamam (FOTO)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Operasyon Tamam (FOTO)

Konya MD Operasyon Tamam (FOTO)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.08.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06, Sağol kardeşim benim temennilerin için Bravo
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.08.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH kabul etsin ALLAH bizlere kaza bela göstermesin........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, Amin Hasanımda sen nerelerdesin Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.08.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erdal Ailesi(kocausta) yine iş başınta...süperiz md...durmak yok yola devamm Delirdim

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 13.08.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin.hep birlikte kazasız belasız günlere inşallah.
capodelcapo abim ya sizde pilav fiks mi Çok gülüyorum bi gün de tirit yemek için toplanın da akalım memleketin dört bir yanından konya'ya Delirdim
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bitirimm, Evet fiks kardeşim malum yaz geldi dügünler artı bilirmisin bilmiyorum bizim Konyanın dügünleri genelde pilavlı olur sagolsun dostlarımızda davet ederler dünde tirit var dediler gittik ama oda pilav çıktı buyurun gelin buraya sizlerede ikram edelim Gülümsüyorum
Başa dön
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 13.08.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo yok abi bilmiyodum. burda bizi bi lokma pastayla kandırıyolar Çok gülüyorum Konya'ya bir defa gelmiştim ama o zamanlar daha tanışmamıştık md ile.gelicem inşallah ilk fırsatta kolluyorum Göz kırpıyorum teşekkür ediyorum.
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bitirimm, Her zaman bekleriz
Başa dön
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 13.08.2007 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH kabul etsin ellerinize saglık Alkışlıyorum
Fakiros
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SmSn-İst.(fulya)

MesajTarih: 13.08.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin ,gerçekten yine mükemmel herşey
Başa dön
Fakiros Çevrimdışı Fakiros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 07:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KONYA md Tek kelimeyle helal olsun size beeeee gurur duyuyorum sizlerle bi KONYA md ci olarak saygılarımla Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 13.08.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine süper bir gün geçirmişsiniz konya md allah kabul etsin Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.08.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, dayı benden sonra bi pilava daha gitmişsiniz oha falan diyorum size...... Allah kabul etsin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: united states of

MesajTarih: 13.08.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Kabul Etsin Konya MD,
Şu resimleri ve birlik beraberliği görünce Alkışlıyorum elde değil, herkesin eline sağlık fotoğraflarda süper olmuş, insan baktıkça kendini aynı ortamda zannediyor.
Tekrar Allah kabul etsin, kazasız belasız sürüşler...
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 13.08.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal