Tarih: 13.08.2007 - 00:52 Mesaj konusu:
Allah kabul etsin.hep birlikte kazasız belasız günlere inşallah.
capodelcapo abim ya sizde pilav fiks mi bi gün de tirit yemek için toplanın da akalım memleketin dört bir yanından konya'ya _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
bitirimm, Evet fiks kardeşim malum yaz geldi dügünler artı bilirmisin bilmiyorum bizim Konyanın dügünleri genelde pilavlı olur sagolsun dostlarımızda davet ederler dünde tirit var dediler gittik ama oda pilav çıktı buyurun gelin buraya sizlerede ikram edelim
Tarih: 13.08.2007 - 01:32 Mesaj konusu:
capodelcapo yok abi bilmiyodum. burda bizi bi lokma pastayla kandırıyolar Konya'ya bir defa gelmiştim ama o zamanlar daha tanışmamıştık md ile.gelicem inşallah ilk fırsatta kolluyorum teşekkür ediyorum. _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 13.08.2007 - 08:24 Mesaj konusu:
Allah Kabul Etsin Konya MD,
Şu resimleri ve birlik beraberliği görünce elde değil, herkesin eline sağlık fotoğraflarda süper olmuş, insan baktıkça kendini aynı ortamda zannediyor.
Tekrar Allah kabul etsin, kazasız belasız sürüşler... _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız