Tarih: 13.08.2007 - 13:25 Mesaj konusu:
gelmiş,gezmiş kadar olduk..
Çanakkale MD _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
söyle fotolara bakıyorumda insanlar kendilerini yüzlerinden belli eder derler ya harbi içten söylüyorum pırlanta gibi insanlar sanki hepsi umarım bir gün tanısma fırsatımız olur ellerinize yüreginize saglık süpersiniz
pınar canım paraları topla sıfır motor almamıza az kaldı hayellerimize kavsusacaz heheheh
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 13.08.2007 - 21:01 Mesaj konusu:
ARKADAŞLAR MERHABALAR 12/0807 TARİHİNDE Kİ AKÇAY GEZİMİZİN KENDİ AYRTINLILARIMI ANLATMAK İSTİYORUM Bİ GÜN ÖNCESİNDEN HAZIRLIKLARIMI YAPTIM TELEFONUMUN SAATİ ERKEN ÇALDI Bİ SAAT SAAT GERİYMİŞ NYSE SABAHA KARŞI 4 TE KALKTIM YOLA ÇIKTIM KİLİTBAHİR E ORDA APDULLAH ABİ Yİ ARADIM UYKUDAN KALDIRDIM BİDE RÜYA GÖRÜYORMUŞ RÜYASINDAN KALDIRDIM EV DEDİ KARŞINDA BAK DEDİM BALKONDAYIM BAKTIM ORDA MOTORLA YANINA GİTTİM EKMEK AL GEL DEDİ FIRINDA BİRAZ YUKARIDA SICAK EKMEK ALDIM İKİMİZ BOGAZA MÜSANIP BALKONDA SABAHA KARŞI SAAT 4:30 DA KAHVALTI YAPMAK VE GÜN DOGUŞUNU İZMEK MÜKEMMELDİ MUHABBET SOHBET DERKENDE SAAT 6 OLMUŞTU GİYİNMEMİZ ÇIKMAMIZ SAAT 6:15 İ BULDU KİLİTBAHİR MOTORUNA BİNDİK VE KAPTAN INUYKUDAN KALKMASINI BEKLEDİK KALKICAK Kİ KARŞIYA GEÇİCEZ D NYSE ODA 6:30 DA KALKTI KARŞIYA GEÇERKEN PINAR I ARADIM HAREKET ETTİK GELİYORUZ DİYE ODA Bİ ARKADAŞINDAN BELLİK ALICAKTI O ARKADAŞIDA UYUMAMIŞ NYSE KİPA TARAFINDAKİ BÖLGE TRAFİGİN ORDAN ALDIM PINARI VE YOLA KOYULMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE İSKELEDİ ARKADAŞINDAN OMUR İLİK KORUYUCUSUNU ALDI ORDAN YOLA KOYULDUK SAAT 7:15 - 7:30 GİBİ YOLA ÇIKTIK BEN PINAR IN ARTÇISIYDIM GİDİŞTE DE DÖNÜŞTEDE MOTORUMUN KM Sİ 8.333 KM DE İDİ İLK MOLA YERİMİZ KAZ DAGI OLDU ORDADA MOTORUN KM Sİ 8.440 KM DE İDİ YANİ YAKLAŞIK HİÇ DURMADAN 150 CC Bİ SCOOTERLA 100 KM YOL YAPMIŞIZ MOTORDA TIK YOK ÇOK ŞÜKÜR BİZDE BİRAZ TIK OLDU DİNLENELİM DEDİK MOTORLARI STOP ETMEDİK Bİ ÇAY İÇTİK VE ARDINDAN YOLA KOYULDUK TEKRAR GEL KM GİT KM DERKEN ALTINOLUK MEVKİİNE GELDİK VE ORDAN AKÇAY A 10 KM LİK Bİ YOL KALMILŞTI ARTIK AKÇAY A GELDİKTEN SONRA BİDE SARIKIZI ARAMA İŞİ ÇIKTI :d BİTANESİ BAŞKA YER TARİF EDİYOR ÖTEKİSİ BAŞKA YER :d İLK GİRİŞTE SAGDAN GİRSEK KARŞIMIZA ÇIKICAK SARIKIZ BİZ Bİ ÜST SOKAKTAN GERİYE DOGRU GİDİYORUZ HALBUKİ DİREK ALT SOKAGA GİRSEK KARŞIMIZDA OLACAK Bİ SOKAK AŞAGIYA GİRDİK SONRA GELDİGİMİZ YOLU TEKRAR GERİ GELDİK Bİ AŞA SOKAKTAN SARIKIZ I GÖRDÜK ORDA VE MOTORUMUZU ÇEKTİK ÜSTÜMÜZÜ ÇIKARDIK VE CAFE DE ADA YI BEKLEDİK 15 DK İÇİNDEDE KENDİSİ GELDİ KENDİSİNE SICACIK SOHBETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM AKÇAY DAKİ ARKADAŞLARIDA BEKLEDİK AYTUG DA GELDİ 10 DK SONRA ALİ GELDİ SONRA DA LADROVER GELDİ İSMİNİ UNUTTUM ARKADAŞIMIN VE BİR KAÇTANE DAHA ARKADAŞIMIZ GELDİ İSİMLERİNİ TAM OLARAK HATIRLAYAMIYORUM GRUP TAMAMLANDIKTAN SONRA İSE VADİ GİBİ Bİ KÖYE GİTTİK ORDA GÖZLEME BEKLEDİK Kİ GELİCEK BEKLEDİGİMİZ SIRADA İSE ÇAN DAN ARKADAŞLAR GELDİLER FAZER LAR LA ONLARA DA GÖZLEME SÖYLEDİK Kİ GELİCEK YAKLAŞIIK 1 SAATİN ARDINDAN GELDİ GÖZLEMELER VE YEDİKTEN SONRA AKÇAY A GEÇTİK ORDA Bİ CLUB BAR VARDI GAYET GÜZEL VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ O YER Bİ DAHA GİDİCEM ORAYA Bİ KAÇ ARKADAŞIMIZ DENİZE FALAN GİRDİ MUHABBET SOHBET İÇECEKLERİMİZ FALAN DERKEN DENİZE GİDELİM DEDİK ALTINOLUGA ALTINOLUKTA DA ARKADAŞLARIM DENİZE GİRDİLER AYRILMA VAKTİMİZDE BU ARADA YAVAŞ YAVAŞ GELİYORDU ORDAKİ PLAJ A DA GİDİCEM ALTINOLUGA GİTTİGİMDE YÜZMESEMDE KALICAM ORDA NYSE AYRILIK VAKTİ GELDİ SAAT 7:30 DA ARKADAŞLARIMIZLA VEDALAŞTIK VE YOLA ÇIKTIK ÇANAKKALE MD GRUBUNDAKİ ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SICAK SOHBETİNDEN MUHABBETİNDEN VE YAKINLILIGINDAN DOLAYI BİRAZ ERKEN ÇIKALIM DEDİK YOL BİRAZ KÖTÜYDÜ ERİMİŞ ASFALT ŞERİT YOK IŞIKLANDIRMA YOK VİRAJLAR SERT Tİ YİNEDE GEÇ KALDIK AMA SAG SAGLİM DÖNÜŞÜMÜZÜ GERÇEKLEŞTİRTİK PINAR IDA GÜZEL YALIDA BIRAKTIKTAN SONRA APDULLAH ABİ İLE BİRLİKTE ATEŞLEDİK Ç.KALE MERKEZE DİREK Ç.KALE DEKİ KİLİTBAHİR İSKELESİNE GEÇTİK BİZ BİNDİK SON MOTOR KALKTI TAM ZAMANINDA ATEŞLEMİŞİZ YOKSA BEKLİCEKTİK ORDA 1 SAAT SONRA DA ECEABAT TAKİ GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN İKİNCİ DOMATES FESİVALİ VARDI ÖLE BAKTIK GEÇTİK APDULLAH ABİ İLE SONRA YOLLARIMIZ AYIRDIK BEN EVE GEÇTİM KONSER DEVAM EDİYORDU BURCU GÜNEŞ SAHNEDEYDİ O SESE RAGMEN İYİ YATMIŞIM
ECEABAT TA DEPOMU DOLDURDUM 8.813 KM DE 6 LİTRE YAKITIMI ALDIM SONRA AKÇAY DA 8.550 KM DA 5,5 LİTRE YAKIT İKMALİ YAPTIM 16 YTL YE DOLDU ECEABAT A YARIM DEPO İLE GİTTİM
ALTINOLUKTAN YAKIT ALDIKTAN SONRA ECEABAT A YARIM DEPO İLE GİTTİM RESMEN ŞAŞIRDIM
ECEABAT TAN YAKITIMI ALDIGIMDA ALTINOLUK AKÇAY A 1 DEPO YAKIT ANCA YETTİ :d
TEKRAR DAN GÖRÜŞMEK ÜZERE ALLAH A EMANET OLUN EN YAKIN ORGANİZASYONUMUZ OLAN ECEABAT TAKİ TARİHİ ŞEHİTLİK YERLERİMİZİ GEZİCEGİZ BURADA APDULLAH ABİ NİN REHBERLİGİ EŞLİGİNDE BURADAKİ GEZİMİZİDE TAMAMLICAGIZ İNŞ.
ewt işte sarıkız aradık bulduk taradık sonunda sarıkıza ulaştık yolda sarıkız adresini sorarken yaşıdıgımız olayıda pınar a bırakıyorum o çok iyi anlatır
apdullah abi sürekli arkamızdaydı biri bizi izliyor havası verdi hiç ayrılmadı arkamızdan sadece bir kare için uzaklaştı galiba kaybolcam korkusumu vardı ne ?
Tarih: 13.08.2007 - 22:00 Mesaj konusu:
arkdaşlar çok güzel oldu çok eğlendik hatta çıldırdık diyebilirim katılan tüm Ç.KALE MD ailesine sonsuız teşekkürlerimi sunarım _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 13.08.2007 - 22:01 Mesaj konusu:
kanımca süüüüpppppeeeeerrrr bi gezi oldu galiba yavaş yavaş bu işi kıvırcaz gibime gelir.. dün akşam çok yorgun olmamdan ve bugunde işlerin yoğunluğundan dolayı bendeki resimleri ancak ekleme fırsatı buluyorum.. canım şeker island bi posta ekledi zaten.. bunlarda diğerleri.. gezelim görelim öğrenelim serkan_yenidunya, çanakkale md nin en küçük,en cici üyesi
bi an bu yollar hiç bitmiycek sandım.. erimiş asfalt,kamyon lastik parçaları,kola kutuları,mıcırlar ayrı bi adrenalin kattı ve moladayız..
açım,uykusuzum,yorgunum ama hala daha gülümseyebiliyorum
ve sonunda sarıkız..
gecenin 12sinde yıkarsan sabahın 5ine kadar kurumuyomuş onu öğrendim ve diğer grubu beklerken kurusun diye biraz astık reklam her zaman her yerde
15 dakika sonra island, geldi yanımıza
diğer arkadaşları beklerken bi çay içmeden olmaz dedik.. Black_Night, island,ali1711,badboyinist
kızlar wc ye neden beraber gider?? giderlerde içerde ne yaparlar sorusunun cevaplarından birine örnek
o kadar yoldan sonra ayaklarını dinlendirmek isteyenler.. On7_li,serkan_yenidunya
Çakır için yola çıkıyoruz..
matios
ada ve ben
yoldayızzz
çakırdayız..
menümüz..
kaskınız kafanızda camıda kapalı olsun ki..gözümüzü arılar yemesin..
içmek için değil şişen gözü indirmek için:)
ve grup tamamen toplanıyooo
bi hoşgeldin..nerde kaldın faslından sonra cümleten gözlemelerimizi sipariş ediyoruz
ganka balığın olduğu yerde denizkızıda olur mantığıyla arayışa geçti ama boşuna tabi On7_li,
sonra bi baktı ki kızlar denizde değil yanıdaymış ben, island, On7_li,
yol yorgunluğu..yemek öncesi şekerleme faslı:)ahmetim şekerim:)
ve uzunca bi bekleyişin ardından o muhteşem an
5 dakika sonrası..
matios,badboyinist, ve kuzeni:)
gözlemeleride götürdükten soğuk bişeyler bizi paklar mantığıyla yola koyulduk..
akçay hatırası burak ve ben
üçgen beach clubtayız..kesinlikle gidilesi bi mekan.. bolluk bereketlik herşey orda..
giriş 5 ytl:) şaka gibi geldi tabi o an..
15 kişiden 75 eder:) amcama dedim ver elini amca helalleşelim.. seni meşhur edicez bak internette yayınlıycaz falan.. amca bi mütevazi tabi ben zaten meşhurum meğersem yabancı damat dizisindeki memik amcaymış haberimiz yokmuş
sempatik bi çalışanında yardımıyla 35 e helalleştik.. son yorum ben hayatta aç kalmazmışım memik amcam öyle diyo
bi ara gözlerim ada yı aradı...
meğersem yüzmeye gitmiş ben adayııımm yüzmeliyyyyiiiiimmm
migros otoparkta eksikleri tamamladık..ve altınoluk'a geçiyoruz..
yorumsuz..
ada yaa denizden çıkınca mutlu oluyo:)
ve geleneksel çanakkale md deve güreşi hazırlıklarına başladılar.. bozcaada dan sonra altınolukta..
kim kimin devesi olacak derken..
kim kimi kaparsa onun devesi o oluyo:)
ve final..
kazanan develerimiz:)
ufak tefek yaralanmalarda oldu tabii.. e kolay değil güreş tabi bu.. buz bulamayınca soğuk suyla şişen yerlerimizi indirmeye çalışıyoruz..
ayna aynaaa söyle bana
benden de bu kadar:) çok eğlendim,çok güldüm,çok yoruldum,aç kaldım ama değdi doğrusu:) çan,yenice,akçay,çanakkale,istanbul ve heryerlerden hepinize teşekkür ederim.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız