ya arkadaşlar bende bir tiger kullanıcısı olarak benımde basımdan gecenlerı anlatayım su anda 2300 km de benimde basımdan kotu olaylar gectı
bir gün iş yerinde benzin damlamaya basladı ben sonradan haberım oldu arka taraftaydı motor. Samandıra lastiği yırtılmıs
benımkıde de kronık sorun fren kaliperlerı sıkıyor veya kılıtlıyor. Daha sebebi bulunamadı basına gelen varsa bana bu konuda yardımcı olabılır.( fren pedalı tas gıbı sertlesiyor ve tekerlekler kilitleniyor.)
sideden donerken yolda gösterge saatı yada hız ıbresı sapıttı. 80 le giderken hızlanmanya basladıgımda 80-70-60-50-40-30-20-10-0 sonra elimi gazdan cektıgımde tersıner bu sefer 10-20-30-40-50-60-70-80 diyor. Daha ne oldugu bellı degıl bununda
ben bu sorunları yasadım ama bu motora hala seviyom hatta cok sevıyorum asıgım
kendınıze ıyı bakın
hala mı kız gibi???heal valla...1sene oldu daa....neyse yakında bi arakadaşa almayı düşünüyoruz hayırlısıyla....kazasız belasız inşaAllah fatih abi... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
ön dişliyi büyütmek yada arka dişliyi küçülmek aynı şey..bende kendi motorumda arkayı ufalttım çok güzel oldu..hem hızarttı ,hemde titreşim azaldı... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
hala mı kız gibi???heal valla...1sene oldu daa....neyse yakında bi arakadaşa almayı düşünüyoruz hayırlısıyla....kazasız belasız inşaAllah fatih abi...
Yıldırım kardesım selam .ugramıyorsun bu aralar senınde su motor olayında yuzun gulmedı sanırım egsoz v.s. nasıl oldu son durumlar...
Bu arada arkadaslar basıma gelen ufak bır sorunumu paylaşayım sızlerle.motorumla bundan bır kac gun once yolda kaldım.stop ettı durup dururken motor benzın alımından hemen sonra.benzınde pıslık oldugunu tahmın ettım.zar zor calıstırdım dukkanın parkına kadar geldım.ne yaptıysam olmadı.aradan15-20 dakka gecınce motor calısıyordu.ılerledıkten bır sure sonra tekrar stop edıyordu.motorun benzın fıltresı kısmını actım baktı benzın akmıyor.anladım ki deponun benzın delıgı pıslıkten tıkanmıs.hortumdan bır ufledım deponun ıcıne benzın oldugu gıbı uzerıme hemen bagladım .motor calıstı saat gıbı oldu.
daha sonra depoyu full söküp içeriğini mazot ile bir güzel temizleyıp kuruttuktan sonra sorun asla tekrarlamadı.
Ben de tiger 250 almayı düşünüyorum. Acaba yağışlı havada ön frenlerin kitlenmesi önlene biliniyor mu?
Sahip olanlara keyifli sürüşler,edinmeye çalışanlara bol şans.
Tarih: 20.09.2007 - 10:55 Mesaj konusu:
flamencocu; ben bu motoru zonguldakta kullanıyorum.
Karadeniz malum yağış eksik olmuyor, gerçi busene kuraklık var...
Ön tekerin kilitlenmesi gibi bir sorun yaşamadım.
Belkide sürüş tekniğinle ilgili bir sıkıntı vardır, nedersin...
Umarım enkısa zamanda tiger'ına kavuşursun. _________________
flamencocu; ben bu motoru zonguldakta kullanıyorum.
Karadeniz malum yağış eksik olmuyor, gerçi busene kuraklık var...
Ön tekerin kilitlenmesi gibi bir sorun yaşamadım.
Belkide sürüş tekniğinle ilgili bir sıkıntı vardır, nedersin...
Umarım enkısa zamanda tiger'ına kavuşursun.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim dotum. Ben istanbuldayım. Kısmet olursa ben bu motoru ön freni olmasa bile alacağım bayıldım. Formu okudum ön frnden bir kaç şikayet vardı. Çözüm yazanı göremeyince tuzumuz olsun hesabı gündeme getireyim dedim. Belki ben motoru aldıktan sonra hep beraber kısa kısa turlar yaparız. Sanal ortamdaki bu dotluğu ve paylaşımı sosyal hayata adapte ederiz.
Arkadaşlar bende yeniyim. yaz başında bir tiger 250 aldım. bu makina ile ilgili tüm şikayetleri almadan önce okumuştum. Şimdiye kadar sorunsuz kullandım fakat geçen gün mecidiyeköy meydanında kalakaldım. Konu hakkında çok bilgili değilim fakat saplama pimleri koptu heralde (arka teker üzerinde dişliyi bağlayan 4demir çubuk) şimdi ne yapmalıyım. orjinal parça takarsan yine aynı sorunu yaşarsın diyorlar. bu parçayı yaptıran arkadaşlar varmış. Parçayı kendim takabilirmiyi sizce? bugun bir sökmeyi deneyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorummmmm
Son Mesajdan 36 saat 6 dakika sonra eklendi:
kimse yokmu? ben adlığımda herkes tiger ini sattımı?
Son Mesajdan 346 saat 47 dakika sonra eklendi:
hey arkadaşlar. yardımlarınız için çok saolun. güzel bir paylaşım forumu...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız