Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 86, 87, 88  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 12.07.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aracnobia demiş ki:
hadi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Başa dön
HiRi Çevrimdışı HiRi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
unfortunate
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with F14

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun , kazasız belasız inşallah Bravo
unfortunate Çevrimdışı unfortunate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 12.07.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night demiş ki:
abi bence tigeri 250 chopper klasmanında virago yakalar gibime geliyo mct yakalıyamıyor Dil çıkarıyorum

Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bende bir tiger kullanıcısı olarak benımde basımdan gecenlerı anlatayım su anda 2300 km de benimde basımdan kotu olaylar gectı
bir gün iş yerinde benzin damlamaya basladı ben sonradan haberım oldu arka taraftaydı motor. Samandıra lastiği yırtılmıs
benımkıde de kronık sorun fren kaliperlerı sıkıyor veya kılıtlıyor. Daha sebebi bulunamadı basına gelen varsa bana bu konuda yardımcı olabılır.( fren pedalı tas gıbı sertlesiyor ve tekerlekler kilitleniyor.)
sideden donerken yolda gösterge saatı yada hız ıbresı sapıttı. 80 le giderken hızlanmanya basladıgımda 80-70-60-50-40-30-20-10-0 sonra elimi gazdan cektıgımde tersıner bu sefer 10-20-30-40-50-60-70-80 diyor. Daha ne oldugu bellı degıl bununda
ben bu sorunları yasadım ama bu motora hala seviyom hatta cok sevıyorum asıgım
kendınıze ıyı bakın
Başa dön
barbaros_42 Çevrimdışı barbaros_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
the_ottoman_zxr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.08.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, maşallah kız gibi...Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.08.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala mı kız gibi???heal valla...1sene oldu daa....neyse yakında bi arakadaşa almayı düşünüyoruz hayırlısıyla....kazasız belasız inşaAllah fatih abi...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun arkadaşim titreme fazla bu makinada ön dişliyi değiştirisen azalır kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.08.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön dişliyi büyütmek yada arka dişliyi küçülmek aynı şey..bende kendi motorumda arkayı ufalttım çok güzel oldu..hem hızarttı ,hemde titreşim azaldı...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.08.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybasaran demiş ki:
hala mı kız gibi???heal valla...1sene oldu daa....neyse yakında bi arakadaşa almayı düşünüyoruz hayırlısıyla....kazasız belasız inşaAllah fatih abi...

Yıldırım kardesım selam .ugramıyorsun bu aralar senınde su motor olayında yuzun gulmedı sanırım egsoz v.s. Gülümsüyorum nasıl oldu son durumlar...

Bu arada arkadaslar basıma gelen ufak bır sorunumu paylaşayım sızlerle.motorumla bundan bır kac gun once yolda kaldım.stop ettı durup dururken motor benzın alımından hemen sonra.benzınde pıslık oldugunu tahmın ettım.zar zor calıstırdım dukkanın parkına kadar geldım.ne yaptıysam olmadı.aradan15-20 dakka gecınce motor calısıyordu.ılerledıkten bır sure sonra tekrar stop edıyordu.motorun benzın fıltresı kısmını actım baktı benzın akmıyor.anladım ki deponun benzın delıgı pıslıkten tıkanmıs.hortumdan bır ufledım deponun ıcıne benzın oldugu gıbı uzerıme Gülümsüyorum hemen bagladım .motor calıstı saat gıbı oldu.

daha sonra depoyu full söküp içeriğini mazot ile bir güzel temizleyıp kuruttuktan sonra sorun asla tekrarlamadı.

BİLGİNİZE...

(Motorumda hala en ufak bir sorun bile yok...)
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 07.09.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler safak52. Zaman zaman karbüratördeki suyuda alıran motorun çalışması bariz değişiyor, rahatlıyor.
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.09.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de tiger 250 almayı düşünüyorum. Acaba yağışlı havada ön frenlerin kitlenmesi önlene biliniyor mu?
Sahip olanlara keyifli sürüşler,edinmeye çalışanlara bol şans.
Başa dön
flamencocu Çevrimdışı flamencocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 20.09.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flamencocu; ben bu motoru zonguldakta kullanıyorum.
Karadeniz malum yağış eksik olmuyor, gerçi busene kuraklık var...
Ön tekerin kilitlenmesi gibi bir sorun yaşamadım.
Belkide sürüş tekniğinle ilgili bir sıkıntı vardır, nedersin...
Umarım enkısa zamanda tiger'ına kavuşursun.
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boraks250 demiş ki:
flamencocu; ben bu motoru zonguldakta kullanıyorum.
Karadeniz malum yağış eksik olmuyor, gerçi busene kuraklık var...
Ön tekerin kilitlenmesi gibi bir sorun yaşamadım.
Belkide sürüş tekniğinle ilgili bir sıkıntı vardır, nedersin...
Umarım enkısa zamanda tiger'ına kavuşursun.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim dotum. Ben istanbuldayım. Kısmet olursa ben bu motoru ön freni olmasa bile alacağım bayıldım. Formu okudum ön frnden bir kaç şikayet vardı. Çözüm yazanı göremeyince tuzumuz olsun hesabı gündeme getireyim dedim. Belki ben motoru aldıktan sonra hep beraber kısa kısa turlar yaparız. Sanal ortamdaki bu dotluğu ve paylaşımı sosyal hayata adapte ederiz.
Başa dön
flamencocu Çevrimdışı flamencocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
le_muyd
Üye
Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 21.09.2007 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Göz kırpıyorum
Başa dön
le_muyd Çevrimdışı le_muyd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayalciler83
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bende yeniyim. yaz başında bir tiger 250 aldım. bu makina ile ilgili tüm şikayetleri almadan önce okumuştum. Şimdiye kadar sorunsuz kullandım fakat geçen gün mecidiyeköy meydanında kalakaldım. Konu hakkında çok bilgili değilim fakat saplama pimleri koptu heralde (arka teker üzerinde dişliyi bağlayan 4demir çubuk) şimdi ne yapmalıyım. orjinal parça takarsan yine aynı sorunu yaşarsın diyorlar. bu parçayı yaptıran arkadaşlar varmış. Parçayı kendim takabilirmiyi sizce? bugun bir sökmeyi deneyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorummmmm Üzgünüm

Son Mesajdan 36 saat 6 dakika sonra eklendi:

kimse yokmu? ben adlığımda herkes tiger ini sattımı?

Son Mesajdan 346 saat 47 dakika sonra eklendi:

hey arkadaşlar. yardımlarınız için çok saolun. güzel bir paylaşım forumu...
Başa dön
hayalciler83 Çevrimdışı hayalciler83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 86, 87, 88  Sonraki
60. sayfa (Toplam 88 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal