cpatience, helal olsun ne diyelim.Hakikaten güzel iş çıkarmışınız.Her babayiğidin hakkı değil... _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Eminim buraya eklemediğin fotoğraflar da en az bunlar kadar muhteşemdir.
Süper bi gezi olmuş Can.
Anlattığın kadar güzel.
Geziden arta kalan yanına aldıkların da hayatına yeni anlamlar katan güzel anıların.
Tebrikler...
Tarih: 13.08.2007 - 20:32 Mesaj konusu:
vay vay vay, benim bir hayalimi gerçekleştirmişsiniz. yazıyı okuyunca hemen hanımı çağardım; ''bak bana deli derdin benim hayal ettiğimi millet yapmış bile''
ne yaparsan yap dedi surat astı gitti.
yakındır 2-3 seneye Datça-Antalya yapacağım
tebrikler
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 13.08.2007 - 20:49 Mesaj konusu:
O suya koyacaksin masani oturagini yiyeceksin iceceksin, usursun ßiLe Harika resimLer payLasma ihtiyaci duydugun icin tskrLer.
ßu arada Saska'ya ve kazak sarkiLarina ßayiLirim _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Tarih: 13.08.2007 - 21:49 Mesaj konusu:
muhteşem ......tek kelimeyle
ALLAH banada nasip etsin...
paylaşım için teşekkürler _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
cbrmusti,TESS,Stolga,Derens,pirates,centurionprimuspilus;hepinize teşekkür ederim.Bir insanın hayatı boyunca en az bir kere yapması gereken birşey.Gitmek isteyenler inşallah giderler.Yol hakkında bilgi isteyenlere msn'den yardımcı olabilirim.TESS artık benim yeni gözdem karaburun centurionprimuspilus,kimi zaman 15km,kimi zaman 35km,yolun durumuna göre değişti..
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 14.08.2007 - 09:03 Mesaj konusu:
cpatience, yorucu olduğu kesin fakat keşfedilen güzellikler ne yorgunluk bırakır ne stres.aman Allahım ne güzel yerler yaa!
daha 500 kadar fotoğraf var demişsin,tam fotoların büyüsüne kapılıp kendimizi oralarda hissetmişken bize bu kadarıyla yetinin mesajı iyi olmamış.keşke diğer fotoları da ekleseydin.
bu arada yakaladığınız karelerde muhteşem,profesyonel bir çekim gibi.
gezi,tatil,macera hepsi bir arada......
cpatience, yorucu olduğu kesin fakat keşfedilen güzellikler ne yorgunluk bırakır ne stres.aman Allahım ne güzel yerler yaa!
daha 500 kadar fotoğraf var demişsin,tam fotoların büyüsüne kapılıp kendimizi oralarda hissetmişken bize bu kadarıyla yetinin mesajı iyi olmamış.keşke diğer fotoları da ekleseydin.
bu arada yakaladığınız karelerde muhteşem,profesyonel bir çekim gibi.
gezi,tatil,macera hepsi bir arada......
hondabros;3.sayfada eklediğim fotolar var,onlara bakabilirsin.Düşüncelerin için teşekkürler..
gerçek delisiniz
harika fotoğraflar ...imrendik valla ..yüreğinize sağlık ..yeni deliliklerinizi de bekliyoruz
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bu arada hondabros, senin bize geçen gün bahsettiğin yol bu yoldu sanırım dimi ..ne demek istediğini şimdi daha iyi anladım ..seneye bizde yapalım dostum süper fikirmiş . _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 14.08.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
vuyu, evet tamamen öyle.süper bir gezi olur.
seneye kısmetse gideriz hep beraber....
tabi benim o kadar yolu yürüyecek kadar vaktim yok.biz motosikletlerle gider,önemli olan mekanları gezebiliriz anca.
gerçek delisiniz
harika fotoğraflar ...imrendik valla ..yüreğinize sağlık ..yeni deliliklerinizi de bekliyoruz
Nisan ayında tekrar gideceğiz.Bana ulaşan ve geziye katılmak isteyen çok deli var.Bu sefer kalabalık olacağız,gelmek isteyen olursa kendini hazırlasın.Mart ayında topik açacağım gelmek isteyen varmı diye.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız