Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
spirittwo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gündü.ev sahibemize ve katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.ben böyle yorulmayı çok seviyorum Delirdim
Başa dön
spirittwo Çevrimdışı spirittwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island demiş ki:
badboyinist demiş ki:
island, ama olmadı ki şimdi ben taaaa kalkıyim istanbuldan geliyim bööle 2 tane kıytırık foto Beğenmedim olmadı wallaa gelmem bi daha Delirdim Dans

aranızda olmak inanılmaz keyif wericiydi keşke motorumla gelebilseydim ama 4 tekere mahkum kaldık o gün Ağlıyorum inşallah motorumu yaptırıp bi dahaki sefere motorla gelicem

2 tane kıytırık fotoğaf mı?!!!!!! bu banada emek veren arkadaşlarada ayıp ama Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
ben benim nie o kadar az fotom war anlamında espiri yaptım ama alındıysan özür dilerim Bravo
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spirittwo demiş ki:
çok güzel bi gündü.ev sahibemize ve katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.ben böyle yorulmayı çok seviyorum Delirdim

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim heyooooooo Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 55 saniye:

badboyinist, hımm tamam o zaman ama yinede kıytırık demesen daha ii olurdu....neyse....
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, bunu saymayız buralardayken bidaha isteriz... Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, ni demek tekrar organize olalım daha geniş kapsamlı yapalım bişeler Bravo
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island demiş ki:
badboyinist, hımm tamam o zaman ama yinede kıytırık demesen daha ii olurdu....neyse....
sen beni hatırlayamadın galiba ben burak hani arabayla gelmiştim Gülümsüyorum eğer kırıldıysan tekrardan kusuruma bakma Gülümsüyorum

En son badboyinist tarafından 14.08.2007 - 00:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
badboyinist Çevrimdışı badboyinist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboyinist, yok yok hatırladım Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

spirittwo, delilerin arasına hoş geldin bu arada Bravo
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, korktum birden bööle tepki görünce neyse emeklerin için çoo...k teşekkür ederim Gülümsüyorum

oldu mu şimdi Çok gülüyorum Delirdim
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spirittwo, daha çok yorulacaz inşallah...
Böyle muhabbet olduktan sonra yorgunluğun en tatlısı oluyor Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboyinist, heheheheh korkma yahu gördün öcü değilim...bir an bozuldum sadece o kadar ama geçti bitti Bravo
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gebze-ayvalık yaptım 820 km (gerçi bodrum diye topik açmıştım ama nasip olmadı) resimleri yarın koycam.
N_D_C106
Üye
Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir çok araba forumunda yönetici yada üyeyim ama motosiklet dünyası bir başka buluşmada çok güzel vakit geçirdim.

arkadaşlık ortamından çok aile ortamını buldum.

bi kaç küçük aksilik oldu ama herşey o kadar güzeldiki bozulmadı kazasız belasız atlatıldı.

deve güreşi de fenaaydı Delirdim Delirdim herkese çok çok teşekkürler
Başa dön
N_D_C106 Çevrimdışı N_D_C106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CANGO, tamam bekliyoruz senin fotolarıda

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

N_D_C106, oh oh ohhh iyi mesajları görmek herkesin yüzündeki gülümsemeyi bilmek ne kadar güzel... aramıza hoş geldin Bravo
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, abi kafan nasıl şişlikler inmiştir inşallah iisindir Üzgünüm
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island; sen şimdi aynı gün içinde kaç km yapmış oldun? sadece merak ettiğimden...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal