Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - aprilla rs250 gercekten deliymis

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

aprilla rs250 gercekten deliymis

aprilla rs250 gercekten deliymis
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
apriliarsv
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.07.2007 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Suraya bir baksaniz iyi olur.......

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=591&highlight=rs+250

RS 125 ile RS 250 nin motorlarinin hic dayanikli olmadigi oku lütfen !!
Sonradan parca araya araya derbeder olmayin .. Şok oldum ;-)

1. ben okudum , okuduğum yerde yine sen kötülemişsin ama hiç dayanıklı olmadığına dair somut bir kanıt yok , olamazda , bakımsız motor sorun çıkarır...
2. merak ediyorum , almanya'da ikamet ediyosan , burdaki parça problemine nasıl vakıf oldun , yada yıllarca aprilia kullandında mı çok iyi biliyosun parça problemini?
3. açıkçası en kolayı bir şeyleri kötülemek , diyelimki sen motordan anlamıyosun demem kolay bişey , aprilia dayanıksız demekte kolay.. bunlardan birisi doğru , hangisi sen bul...
4. burda yazmak kolay, gördüğün gibi bende çok kolay yazdım... susmak en güzel cevap burdaki konulara çünkü cehalet cehaleti körüklüyo ortaya bişey çıkmıyo , ben bişey yazsam arada kaybolur....
5. bu yazdıklarım eski dostumun arkasında olduğum içindir , bana motoru sevdiren ilk motorum rs125... yoksa okuyup çoğunu es geçtiğim çoktur...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX-6R
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla dediğiniz gibi 600 lükler le aldığınız tadı hemen hemen bunlada alabilirsiz 2 ZAMANLI OLDUĞUNDNA MÜKemmel tork var ama benzini içiyo haberiniz olsun o motorla pek ilgilenmeyin uğraşmayın parçasını dışarıdan bile getiremezsiniz bu arada dış görünüşü mü Şok oldum kemmel...
Başa dön
ZX-6R Çevrimdışı ZX-6R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 14.08.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw abartılı olarak 600lük makine ile karşılaştırmak mantıklı değil ama sınıfının en iyisi olabilir 2 zamanlı yağ yakar benzini içer 600lükten masraflıdır italyan motorudur pahalıdır parçası türkiyede az bulunur hatta bulunmaz hor kullananı üzer bir zamanlar aşıktım bu makineye Dil çıkarıyorum .. .
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.08.2007 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

makıne 145 kilo

benimki 153 kg..rs 250 dediğin makina pist ıçin tasarlanmış bir model normal trafikte yalan olur..yokus yukarı cıkarken mesela dur kalkı bır dene ne kadar performansının dustugunu goreceksın..duz yol ama bos duz yol sever Bravo ps gucu de standart motorlardakı gıbı verımlı olmuyor pıstte ancak alabılırsın o gucu..ayna ve far takılmıs pıst makınası rs 250.ayrıcalıklı ama bır o kadarda hassas bır makına almıs arkadasın gule gule kullansın ve 600cc lerden uzak dursun.
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asphalt_rider
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.08.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten delı bır alet arkadaslar bende ılgılenmıstım bır zamanlar benım 500 luk aletın 2 kadı nerdeyse beygır gucu ılgınc
pahalı olmasa belkı alırdım motomax ta sormustum ben 2 sene kadar once
125cc lık 9300 ytl demıstı bana ohaa demıstım bende o paraya race alınır be demıstım gercekten pahalı
saygılar
Başa dön
asphalt_rider Çevrimdışı asphalt_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.08.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vitrin'e taşıdım

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.08.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn nedemek istedıgımı anladınız Çok gülüyorum Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkez çok masraflı diyor uzak durmak lazım.
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
attraction
Üye
Üye

Nereden: lüleburgaz

MesajTarih: 09.09.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motordan anlayan ve ii bilen birinin elinden gecerse 600 lükle rahat kıyaslanır hatta gecer bile ben o kadar söliim cünkü gectigine de sahit oldum
Başa dön
attraction Çevrimdışı attraction Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.09.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

attraction

Herhalde hayatinda hic racing motor kullanmadin, 600cc 130 beygir 160kg civarinda olan bir motor, 250 cc 80beygir 140kg civarinda olan bir motor geciyorsa o 600cclik racingi kullanan arkadasin tanidigin ya da herneyinse motor kullanmayi biraksin. Yazik ediyor motora.

duz mantikla bakarsan 130/160>80/140 istedigin kadar super pilot ol.
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devilmaycry
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.09.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makine 4 zamanlı bir 250 cc motoru 2 ye katlıyacağı kesin fakat bir 600 rr la karşılaştırılmaz
Başa dön
devilmaycry Çevrimdışı devilmaycry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spedy_burak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.09.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s demiş ki:
attraction

Herhalde hayatinda hic racing motor kullanmadin, 600cc 130 beygir 160kg civarinda olan bir motor, 250 cc 80beygir 140kg civarinda olan bir motor geciyorsa o 600cclik racingi kullanan arkadasin tanidigin ya da herneyinse motor kullanmayi biraksin. Yazik ediyor motora.

duz mantikla bakarsan 130/160>80/140 istedigin kadar super pilot ol.
siz bu makinalardan(rs250)hiç kullandınızmı bence herşey bg kilo hesabı diil son hız olarak kesinlikle 600cc lerle boy ölçüşemez ama 400m 600cc yalan olur Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

GKNAKED demiş ki:
ya 2 zamanlı topluyorum ve biniyorum
rs e bindim mx e bindim
şu an gfr ye biniyorum
o zamanların en ii 250 lik makinası gfr 250 idi, v2 silindirli 2 zmanlı ve 86 hp idi
bu rs 250 yi bi ben göremedim kimde varmış türkiyede nerdeymiş???
inanmıyorum demiyimde bi görmek isterim kimde varsa Göz kırpıyorum
sana ayıp derler yani hem bu tip motorlara merakın var hem rs250 yi bilmiyon var arkadaşım var.dünyanın en zevkli motorlarından kullanıyosun tebrikler Alkışlıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
spedy_burak Çevrimdışı spedy_burak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.09.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım Türkiyem'de yok galiba o motosiklet , olsa bile fiyatı 8000$ ise arkadaşın dediği gibi burda 13000$ olur seviyorum ya bu ülkeyi Alkışlıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ghaldszar
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 09.09.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi güç varmış ama alette

Kawazafer fotograf yok mu fotograf
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.09.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedyburak

Ben kullanmadim ama netten arastiriyorum. Bu motor uzerine buyuk myth ler var. Kimisi 80 beygir diyor kimisi 68 beygir ama en guvendigim yerde 72.5 beygir yaziyor. Ancak hicbiryerde 0-100 km zamanini goremedim. Madem sen kullandin aprilia rs250 0-100 e kac saniye de cikiyor soyleyiver?
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal