Tarih: 14.08.2007 - 09:08 Mesaj konusu: kaza yaptım motor işi sona erdi!!!
pazar günü ilçemizde düzenlenen yayla şenlikleri dönüşü diğer arkadaşın soldan direksiyonuma çarpması sonucu düştüm sol kolumda kırık oluştu ve malesef korumanın önemini şimdi anladım 100 km hızla düşmek hiç güsel bişe değil ailem motoru satacak olan bise oldu motor hayatıma geçici bir ara werecez 4-5 yıl gibi _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
Tarih: 14.08.2007 - 09:10 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kardşeim allah beternden korusun motora yine binersin yeterki sen sağlam ol _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyi olup motoruna kavuşursun. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
batuhan55, geçmiş olsun,merak etme sağlıgını kavuştuktan sonra tekrar bınersın.unutmaki motor durdugu yerde kazaya neden olmaz, önemli olan insan hatasından ders alabılmek. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 14.08.2007 - 10:12 Mesaj konusu:
geçmiş olsun. hiç olmamasını istedik ama sadece kıtrıkla atlatmanda güzel. en kötüsü düşmenin verdiği psikolajik his motoru yerde görmek. atlatırsın inşallah. bu arada toplu sürüşlerde çok dikkatli olunmalı sizin yüzünüzden bi arkadaşınızın hayati tehlikeye girmesini göze alabilecek kadar deli olmayın.
motorundan vazgeçme
Tarih: 14.08.2007 - 10:31 Mesaj konusu:
ya ben 3 haftaya alçı alınacakta her zamasn ki gibi taksilerin yok gibi görmesinden dolaytı oldu ne yapalım olacağın önüne durulmaz ama ailem motoru satmakta kararlı ne yapcam bilşmiyorum babam caddy le gezersin dio aqma ben motorumu istiyorum işin garip tarafı ben kolum kırıldı motora bişi olmadı o süreatle şimdi alıcı arıyorlar off yas motorsuz geçecek yıllar _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız