Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım motor işi sona erdi!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım motor işi sona erdi!!!

kaza yaptım motor işi sona erdi!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTOR_TUTKUNU, selam arkadaşım Antalya kaşta mı yaşıyorsun bu yaz ordaydım süper ve küçük bi yer
Başa dön
firtina_511 Çevrimdışı firtina_511 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.08.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoggyMania demiş ki:
ne biçim arkadaşmış o ya allah akıl fikir versin motorla şaka mı olur ya Beğenmedim

bence bilerek yapmamıştır yaw,olur mu öyle şey?

geçmiş olsun bu arada dostum..
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.08.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım.hemen motor işi bitti deme çünkü bitmez.1 sene 2 sene binmezsin sonra binmeye başlarsın tekrardan......ilk önce iyileşmeye bak........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun hemserim
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 15.08.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun.senın adına uzuldum dostum.umarım en kısa zamanda ııylesırsın.motoru bosver.saglıgına kavus.motor zamanla olur.kendı paranla alırsın daha guzel olur hemde Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 15.08.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsn arkadasım işte korumanın onemini sag salim ogrenmişşin ne olursa olsun tam tekmil olmamız lazım Göz kırpıyorum nese sende bişi yokya gerisini bosver gecmiş olsun tekrar
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.08.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batuhan55, cok gecmıs olsun Üzgünüm
allah korumus genede zaman bırak belkı gene alırsın bır makına.. ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal