Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 14.08.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pınar abla gezicemiz yerler yemek yicemiz yerler hangi güzergahtan gidicez nerelere gidicez hangi yönden gidicez o bakımdan söledim yanlış anlaşılma olmasın lütfen bireysel degil bende toplumsal geziden yanayım özellikle ç.kale md ve gider md üyeleri ile Göz kırpıyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 14.08.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte Çanakkale MD bu her zaman herkezi bekleriz aramıza Gülümsüyorum
Takıl bize hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersin.
Delirdim Delirdim Delirdim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.08.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi, güzel insanlar, güzel yerler, güzel orman, güzel deniz. Eylenen insan güzel insandır. Rage against the machine güzel olmuş tuttum Göz kırpıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
Güzel eglenmişsiniz fotolardan bu anlaşılıyor.... Deniz, kum, et, mangal, rakı, bira daha neler neler bir hafta sonu ist md olarak gelsekmı? Acaba hem şehitlikleri gezerız, hemde akçay yaparız bakalım kısmet.......

çanakkale md yola devam..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Aslında pınarla zor ama Dil çıkarıyorum

valla ya gelsenize buraya İzmir MD de gelsin bak tam orta nokta işte Akçay ne güsel olur kocaman bi grup gezer DELİLER gibi eğleniriz Delirdim Delirdim Delirdim
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.08.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Helal olsun bıravo
Üye
Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla iyi geziydi yani
çok eylendim yeni gezimiz yakında olur umarım
30 ytl yaktı benim motor çok fazla.... heralde ayarda sorun var
istanbul 350 km ve 25 ytlye gidiyorum
yada hızımı diğer arkadaşa uydurmaya çalıştım ondandır bilemiyorum
Başa dön
matios Çevrimdışı matios Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 15.08.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler devamını bekleriz.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel geziydi inceleyen arkdaşlara çok teşkkürler Dil çıkarıyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, GEZGİN DELİİİİİİ Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
süpersin canım Delirdim Delirdim
gidemediğimiz yerleri göremediğimiz arkadaşları bize getiriyorsun Çoook seviyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.08.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

club a giriş de çok makaraydı ya pınar abla da tam pazarlıkçı helal olsun ha bide akçay a girerken önümüze bi teyze çıktı sanki ewinde yürüyo bizi bi gördü ay ay ay diyo üstüme bişey gelio Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

altınoluktaki plajdaki kızda sürekli beni kesiyordu bende rahatsız oldum bakışlarından organizatör hanıma söledim yok ben onu tanıyom ondan bakıyordur dedi Çok gülüyorum

Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 18.08.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper geçmiş çok ii eğlendiğiniz belli canımmm imrendim şimdi..paylaşım için tşk.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 18.08.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ayvalık daha ortada olur gezi için Gülümsüyorum valla ayvalıktan gecen md kardesım olursa haber versın bu aralar cok sıteye gıremıyorum ıslerın yogunlugundan dolayı Gülümsüyorum honda_md@hotmail.com
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:
island, GEZGİN DELİİİİİİ Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
süpersin canım Delirdim Delirdim
gidemediğimiz yerleri göremediğimiz arkadaşları bize getiriyorsun Çoook seviyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo Bravo

saol abicim çok saol hemde...
evet gezdik,gördük,tanıştık,tanıştırdık..hepimizin ortak paydası bu değil mi zaten bunun için uğraşmıyor muyuz hepimiz?
benimde bu çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.08.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmazmı ya walla senin sayende gittik gördük her yeri hadi bakalım bundan sonraki topic de muhtemelen eceabat taki şehitlik gezimiz olucak bende sizlere burada eşlik edicem ve abdullah abi de gereken rehberligi bize gösterecek

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

haaaa bu arada buradaki ev sahipligini ben yapacammmmm Çok gülüyorum Bravo Delirdim Dans Alkışlıyorum Göz kırpıyorum

Başa dön
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, valla umarım bakalım bi terslik olmazsa bende oradayım...tabiki oradaki ev sahipliğini siz yapacaktınız burada benden başka alternatifiniz yoktu abi Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal