Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7266 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 14.08.2007 - 14:51 Mesaj konusu:
pınar abla gezicemiz yerler yemek yicemiz yerler hangi güzergahtan gidicez nerelere gidicez hangi yönden gidicez o bakımdan söledim yanlış anlaşılma olmasın lütfen bireysel degil bende toplumsal geziden yanayım özellikle ç.kale md ve gider md üyeleri ile _________________ way of LİFE / german autobahn
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 14.08.2007 - 15:53 Mesaj konusu:
işte Çanakkale MD bu her zaman herkezi bekleriz aramıza
Takıl bize hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersin.
_________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Güzel gezi, güzel insanlar, güzel yerler, güzel orman, güzel deniz. Eylenen insan güzel insandır. Rage against the machine güzel olmuş tuttum _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 14.08.2007 - 17:18 Mesaj konusu:
mezar demiş ki:
Güzel eglenmişsiniz fotolardan bu anlaşılıyor.... Deniz, kum, et, mangal, rakı, bira daha neler neler bir hafta sonu ist md olarak gelsekmı? Acaba hem şehitlikleri gezerız, hemde akçay yaparız bakalım kısmet.......
çanakkale md yola devam..... Aslında pınarla zor ama
valla ya gelsenize buraya İzmir MD de gelsin bak tam orta nokta işte Akçay ne güsel olur kocaman bi grup gezer DELİLER gibi eğleniriz _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Valla iyi geziydi yani
çok eylendim yeni gezimiz yakında olur umarım
30 ytl yaktı benim motor çok fazla.... heralde ayarda sorun var
istanbul 350 km ve 25 ytlye gidiyorum
yada hızımı diğer arkadaşa uydurmaya çalıştım ondandır bilemiyorum
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 15.08.2007 - 15:30 Mesaj konusu:
island, GEZGİN DELİİİİİİ
süpersin canım
gidemediğimiz yerleri göremediğimiz arkadaşları bize getiriyorsun _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Tarih: 16.08.2007 - 13:46 Mesaj konusu:
club a giriş de çok makaraydı ya pınar abla da tam pazarlıkçı helal olsun ha bide akçay a girerken önümüze bi teyze çıktı sanki ewinde yürüyo bizi bi gördü ay ay ay diyo üstüme bişey gelio
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
altınoluktaki plajdaki kızda sürekli beni kesiyordu bende rahatsız oldum bakışlarından organizatör hanıma söledim yok ben onu tanıyom ondan bakıyordur dedi _________________ way of LİFE / german autobahn
Tarih: 18.08.2007 - 11:09 Mesaj konusu:
arkadaşlar ayvalık daha ortada olur gezi için valla ayvalıktan gecen md kardesım olursa haber versın bu aralar cok sıteye gıremıyorum ıslerın yogunlugundan dolayı honda_md@hotmail.com
Tarih: 18.08.2007 - 21:25 Mesaj konusu:
ArapKadri demiş ki:
island, GEZGİN DELİİİİİİ
süpersin canım
gidemediğimiz yerleri göremediğimiz arkadaşları bize getiriyorsun
saol abicim çok saol hemde...
evet gezdik,gördük,tanıştık,tanıştırdık..hepimizin ortak paydası bu değil mi zaten bunun için uğraşmıyor muyuz hepimiz?
benimde bu çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Tarih: 18.08.2007 - 21:28 Mesaj konusu:
olmazmı ya walla senin sayende gittik gördük her yeri hadi bakalım bundan sonraki topic de muhtemelen eceabat taki şehitlik gezimiz olucak bende sizlere burada eşlik edicem ve abdullah abi de gereken rehberligi bize gösterecek
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
haaaa bu arada buradaki ev sahipligini ben yapacammmmm _________________ way of LİFE / german autobahn
Tarih: 18.08.2007 - 21:32 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, valla umarım bakalım bi terslik olmazsa bende oradayım...tabiki oradaki ev sahipliğini siz yapacaktınız burada benden başka alternatifiniz yoktu abi _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız