Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

15.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

köprüyü bitirince E5 e yaklaştığında bostancı ankara yönüne gir E5 e geç devam et ankara yönüne sonra fazla gitmeden bostancı çıkışından gir dümdüz yokuştan aşa sallan bostancı gösteri merkesinin orda dur beni ara alıyım seni şimdi zor bulman 0532 233 83 26
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Xena
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aserdar75, ben de birden gideceğim.

Sen motoru bırak Beşiktaş'ta bence. İstanbul çok karışık gelecek, Ankara'dan sonra. Üzgünüm

Dönüşte Üsküdar'dan tekrar deniz yoluyla geçersin Beşiktaş'a. Kavuşursun motoruna Gülümsüyorum
Başa dön
Xena Çevrimdışı Xena Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aserdar75, bağdat caddesine in bostancıya gelince bağdat caddesinde biraz git hatta ben senin yerinde olsam gezmek için biraz daha ilerlerim sonra sahil yoluna dön sol taraftan bir yerden ordan bostancıya doğru git zaten bostancı deniz otobüslerine gelmeden sağ tarafta büyük bir otopark var o otoparkın içine girceksin senden önce gelen olur büyük ihtimalle motorları görürsün kanımca
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beşiktaşta bırakma çalarlar. Şok oldum
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
arzuche, cekırdekler senden olmasın ben her hafta bira alıyorum sen bu hafta biraları al bende çekirdeklerı 20 tane alsan yeter... hadi bakalım siparişi verdım...

tabi tabi...
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, AnkaraMD den caner ve taylanın selamlarını getiriyorum benim biralarımı unutmayacakmışsın GülümsüyorumP

4 teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır...

Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, hemen yan çizme birgünde benden sana biralarde bende bır daha sana söylemeyım.... ama olsun senı böyle kabul ettık artık.... hep bana hep bana yaparak.... Şok oldum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

aserdar75, selamla olur bu işler ayıp ettın yanii biranın lafımı olur...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, akşam kaçacak delik ara... Delirdim
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire demiş ki:
abi ne kadr illegal oldun sen yaaa girme milletin aklına senin yüzünden GSMH düzüyo lütfen lüften kurallara uyalım uymayanları uyaralım... saygılar.

evet evet biri tanerin üyeliğini çalmış galiba.. yada tanerin başına taş düşmüş. Gülümsüyorum
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, bırak hala yazmıyorsun 2 biran benden diye kurtulmak istemiyorsun sanırsam benden....
Başa dön
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, ben akşam gelmiyeceğim.Benim rolüm küçük çayır çimende.Anladın sen onu..
Bide başım çok ağrıyo falan filan ve bunun gibi bahaneler Şok oldum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orca2
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-dragos

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Faik abi izinden geldi, Göz kırpıyorum çoluk çocuk bu akşam çayırçimendeyiz mangalı da getiriyoruz yalnız balık yerine tavuga takılıcagız. Delirdim Delirdim

alesta vardiyaaaa..

A rh + kle 500
Başa dön
orca2 Çevrimdışı orca2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy, bende bahane yok gelmıyorsam gelmem heytt ne bu yaaa canımımı alacaksınız... verın misketlerımı alın misketlerımı oyundan cıktım ben siz GAME OVER oldunuz..............
Başa dön
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, Game Over sen oldun. Biz oyuna devam ettik Alkışlıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitim bitti valla, başadı bi heyecan, birazdan çıkıcam yola, görelim şu çayır çimeninizi. görüşmek üzere

4 teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır...

Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal