Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 15.08.2007 - 18:30 Mesaj konusu:
freewing usta güzel yakalamışsın
ama daha önce başka forumda yayınlayıp ordan buraya aktarmış olabilirler _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
En son Canakkaleli tarafından 15.08.2007 - 20:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 15.08.2007 - 19:57 Mesaj konusu:
çok güzel çizmişsiniz elinize sağlık.bu tasarım yarışmasını dikkate alsanız ya madem böyle bi yeteneğiniz var.ben çöp adam bile yapamıyom yaw kıymetini bilin!
Yok arkadaşlar hemen öyle düşünmeyin, ben sadece sordum hani burada yayınlanmadan önce başka forumlarda yayınlanmıştır, sonra oradan buraya transfer olmuştur. Hemen kötüye yormayalım, Çizen arkadaşımız ilk üç fotoda alta "joe" yazmış sanırım diğer nicki olsa gerek. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Aug 09, 2007 Mesajlar: 251 Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR
Tarih: 16.08.2007 - 09:18 Mesaj konusu:
arkadaslar kımseyı kandırcak deılım allaha sukur boyle bır yetenegım var scooter tıplı olanları arkadasım cızdı ve su anda sehır dısında telefonla gorustugumuzde bı sıteye verdım dedı bende ordan aldım sıte adı olanlar arkadasım yenı cızmıstır ve beraber olmadıgımız ıcın o sıtelerden aldım neyse nasıl olsa bole dıyen arkadaslarla tekrar karsılasacagız o zaman bı yorum daha beklıorum SEN HAKLIYDIN DIYE BASLAYAN OZUR DILERIZ DIYE BITEN herkeze tesk. _________________ KARAKOL MERKEZ FARKETMEEZZ ANTALYA GENCLIK AFFETMEEZZZ
TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız