Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gümrük mevzuatı değişiyor..çinlilere elveda..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gümrük mevzuatı değişiyor..çinlilere elveda..

gümrük mevzuatı değişiyor..çinlilere elveda..
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125 4500 ytl
cbf 150 5,250 ytl
cbr 125 6750 ytl Şok oldum

bu nasıl Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
herdem
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yani sonuç olarak şunu diyebiliriz ki:Çin mallarının kalitesiz oldugu kesin, motordan anlayan insanların buna yönelmeyeceğide kesin(istisnalar hariç)yalnız rekabet yoluyla fiyatların düşmesi için çinlilerin bu piyasada yaşaması tartışmasız bi gerçek..
Başa dön
herdem Çevrimdışı herdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 15.08.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böle bir durum en başından beri vardı zaten ama patlak vermesi bekleniyodu en sonda çin e ambargo geldi
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herdem +1 Bravo
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 15.08.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu konuda birşeyler duymuştum sadece motorlara değil diğer mallarada kota geliyormuş

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 16.08.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

FIRESTARTER demiş ki:
iki aydan fazla oldu, yamaha R1 parçası bekliyorum 2007 model. sezon bitiyo daha binemedik motora. inşallah dediğin gibi olur.....

3.5 ay oldu hala R1 için sipariş edilen parçalar gelmedi ... bu nedir yaa

satış sonrası hizmet politikası,malesef ülkemizde yaşanan en büyük sorunlardan.
iyisi mi sizde geçin HONDA'ya,hayat ONDA'ya... Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.08.2007 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yükselse gine hiçbirşey farketmicek herkes koyun gibi izlicek ve parasını ona göre ayarlicak ilk ÖTV çıktığı zaman ki gibi...
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.08.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cakabey demiş ki:
Bu konu da benim yorumum şu olur. Ucuza çin malı alıp elinizde patlayacağına, biraz daha dişleri sıkıp akıllı bir mal almak benim için daha mantıklı. Adamların mantığı sadece imitasyon yapmak; yani aletlerin ciğeri yok, nerede ne yapacakları hiç belli değil. Ucuz ama eti pişmemiş !

buna katılıyorum ama japonlar bu sefer fıyatları yukseltıcek İstemiyorum
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
posteki
Üye
Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun boşa yapılan bişe olduunu sanmıyorum
Başa dön
posteki Çevrimdışı posteki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 16.08.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esas para Çin mallarında dönüyor.Yedek parça tüketimi fazla.Artık kaçağa düşer,insanlar Kaçak sokar İrandan vb. yerlerden.Tam olarak uygulanamaz,burası Türkiye.Eğer kanunlar tam olarak uygulanabilseydi şu anda satılmakta olan bir çok motor piyasada olmazdı.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal