Yani sonuç olarak şunu diyebiliriz ki:Çin mallarının kalitesiz oldugu kesin, motordan anlayan insanların buna yönelmeyeceğide kesin(istisnalar hariç)yalnız rekabet yoluyla fiyatların düşmesi için çinlilerin bu piyasada yaşaması tartışmasız bi gerçek..
Tarih: 15.08.2007 - 10:04 Mesaj konusu:
böle bir durum en başından beri vardı zaten ama patlak vermesi bekleniyodu en sonda çin e ambargo geldi _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 16.08.2007 - 08:20 Mesaj konusu:
Alıntı:
FIRESTARTER demiş ki:
iki aydan fazla oldu, yamaha R1 parçası bekliyorum 2007 model. sezon bitiyo daha binemedik motora. inşallah dediğin gibi olur.....
3.5 ay oldu hala R1 için sipariş edilen parçalar gelmedi ... bu nedir yaa
Tarih: 16.08.2007 - 08:43 Mesaj konusu:
cakabey demiş ki:
Bu konu da benim yorumum şu olur. Ucuza çin malı alıp elinizde patlayacağına, biraz daha dişleri sıkıp akıllı bir mal almak benim için daha mantıklı. Adamların mantığı sadece imitasyon yapmak; yani aletlerin ciğeri yok, nerede ne yapacakları hiç belli değil. Ucuz ama eti pişmemiş !
buna katılıyorum ama japonlar bu sefer fıyatları yukseltıcek
esas para Çin mallarında dönüyor.Yedek parça tüketimi fazla.Artık kaçağa düşer,insanlar Kaçak sokar İrandan vb. yerlerden.Tam olarak uygulanamaz,burası Türkiye.Eğer kanunlar tam olarak uygulanabilseydi şu anda satılmakta olan bir çok motor piyasada olmazdı. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız