Tarih: 16.08.2007 - 21:01 Mesaj konusu: neden bu kadar çok cbr 125 var ?
ben 1 senedir scooter kullanıyorm vitesli bir motora başlıcam cbr 125 düşünüyorum.ama sahibinden.com'a girdim sadece 9 sayfa cbr ilanı war. acaba bu ne demek? yani millet alıyo alıyo bı halta yaramadığı için satıyo mu ? yada bu kadar alınıp satıldığı o motorun tutulduğnu mu gösterir? cbr hakıında bildikleriniz, bilmedikleriniz.. ?
Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1274 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 16.08.2007 - 21:07 Mesaj konusu:
logan87 yok arkadaşım sorun çıkarmasından falan değil 125 rr alanlar kısa bir süre sonra onları kesmiyor 600 lük makinelerde akılları kalıyor anladın mı öyle bir düşüncen var hiç düşünmeden al derim bizim mahallede kurye bir abide var 56000 kmde canavar gibi sen kafanı boşuna karıştırma _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
Tarih: 16.08.2007 - 21:19 Mesaj konusu:
alanlar farklı beklentilerde olursa 2-3 ayda alır satarsın Ben 1 seneden fazla biniyorum hariçten tek kuruş masraf çıkarmadı. 0 aldım, özenli kullanıyorum, sürekli bakım yaptırıyorum. Piyasadaki cbr 125lerin çoğu sorunlu, alanlar hor kullandıkları için ve çoğunu ilk mootur olduğu için rodajı düzgün yapılmamış, doğru düzgün bakılmamış oluyor. Alırken sahibinin karakterine konuşmalarına da dikkat et.
arkadaşım çok az yakıo fakat alındığında 8000 kmye kadar fazla sibob ayarı yapılınca düşüyo yakıtta benim motor 9000 kmde kırmızı çizgini üstündeyken 130 km yol yaptım bana güven yumruk kadar motor ne kadar yakrki en fazla bide onu düşün
Tarih: 16.08.2007 - 21:31 Mesaj konusu:
Ben 1 litre ile 38-40 km yapıyorum, uzun yolda 1 litre 42-45 arasında değişiyor. Şehiriçinde genel olarak 4000-6000 uzun yolda ise 5000-7000 devir bandında kullanıyorum. Sağ eline ne kadar hakim olursan o kadar az yakarsın. Performanslı kullanımda 1 litre ile 25-30 km filan yapıyorum.
logan87 sakın cbr alma benden sana arkadas tavsiyesi hondanın en kalitesiz motoru bence 1 sene kullandım direk sattım bikere alıosun 3 ay sonra cakılcukul sesler gelio motordan subaplardanmıs hikaye subaplar deişio yeniden aynı ses sonra egzantrik gergisi diolar deişio yine aynı ses dewam sıkıntı bi motor cözemiolar ben hepsi böle demiorum ama geneli hatalı insanı delirtio üstüne benzin döküp yakasın gelio offf o günler aklıma geldi sıkıldım valla bene alma
daha yeni sattım motorumu (Cbr 125 r repsol), alan arkadaşa kazasız belasız sürüşler diliyorum. sadece askerlik sebebinden dolayı sattım. hiç bir sorunu yoktu ve sen onu yere atıp kırmadıktan sonra hiç bir masrafı yok, 600 cc de gözün yoksa seni uzun süre memnun eder.
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 16.08.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
dostum küçük motor cycle sbr 125, bence 250 den başla. çok kısa 1 sürede değiştirmek istiycen. _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
logan87 sakın cbr alma benden sana arkadas tavsiyesi hondanın en kalitesiz motoru bence 1 sene kullandım direk sattım bikere alıosun 3 ay sonra cakılcukul sesler gelio motordan subaplardanmıs hikaye subaplar deişio yeniden aynı ses sonra egzantrik gergisi diolar deişio yine aynı ses dewam sıkıntı bi motor cözemiolar ben hepsi böle demiorum ama geneli hatalı insanı delirtio üstüne benzin döküp yakasın gelio offf o günler aklıma geldi sıkıldım valla bene alma
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bence almaaaaaaaaa
abi sen bunları cbr içinmi söylüyorsun.ya sen motoru bilmiyorsun yada başka bir motorla karıştırıyorsun..1.5 senedir kullanıyorum bir kere yolda kaldım oda benzinliğe 50 metre kala benzin bittiği için.....10.800km deyim tık demedi motor..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız