Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 16.08.2007 - 21:40 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
themostfast, mete_han, abiler dil sürçtü vallah bende gixxa gibi avustralyalıyım sidneydenim dilinizi pek bilmem .
ben diyom yeğenmeğenim yazar. ön,arka, du ,tua ,van ,tu ,tiri ,yah ih mich
aslında sana katılmamak elde değil...SS ciler zımba gibi bakımlı gayet yakışıklı karizmatik tipler olur...
çapırcılar biraz hırpani...saç sakala karışmış...sanki bu tarzın kökeninde bakımsızlık boşvermişlik var gibi... gibi olur...bendede bir önyargı var... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 16.08.2007 - 21:40 Mesaj konusu:
Geldim geldim biri SS mi? dedi mete_han, Hayırdır canım abim varmı? sorun nosscu, Eve gitmedinmi sen daha tamam ben nöbetini devir alırım sen merak etme _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
mete_han, SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS..... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 16.08.2007 - 21:56 Mesaj konusu:
nosscu, Eyvallah kalbim canım benim afiyet bal şeker olsun inş.
tamam sen yat uyu ben buralardayım.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 16.08.2007 - 22:03 Mesaj konusu:
mete_han, Bende onun için demiştim biri SS mi dedi diye
Senin canını yerim ben abim sağol teşekkür ederim.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 16.08.2007 - 22:06 Mesaj konusu:
mete_han, Abicim teşekkürler video için çok güzel gerçeken..
Sayende dans etme fırsatı buldum.. _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız