caner,taylan öncelikle sizleri alkışlıyorum,harika bi organizasyon. leyyyn şunu bi hafta önce veya sonra yapsanız olmuyomudu.o kadar çok şey kacıracam ki neyse artık kötü kader.bu kötü kader hep erhan'ı vuracak değil ya.
sizlere hayırlı yolculuklar güle güle gidin,güle güle gelin inşallah.fotolarla avunucaz artık. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 16.08.2007 - 11:44 Mesaj konusu:
Karasu gezisine katılacaklar listesi ;
canerdemir79, kardeşim gelecek artçım olarak
TayDen
mewlut_06 _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Ne şanstır bilmiyorum amaİstanbula geldiğimden beri ikinci kez servise bırakmak zorunda kaldım motorumu. Çıkartabilirsem ben de gelirim. _________________
Tarih: 16.08.2007 - 17:03 Mesaj konusu:
mustafacbr600f demiş ki:
tuncerhan kardeşim motoru modifiye etmişsin çok güzel olmuş ses mükemmel motor deli gibi gidiyor otobanda görüşürüz mü acaba sarı kızla eh biraz gaz kesersin artık büyük geçilmez saygıdan denize bekliyoruz artık ok
mustafa abi. modifiye süper oldu makina delirdi.
made by mustafacbr600f. duyrulur arkadaşlar.
seni geçmek haddimizemi.
haftasonu malesef yokum abi.
Tarih: 16.08.2007 - 17:40 Mesaj konusu:
yolunuz acık olsun hemserilerim, siz susuz angarada ben deniz kenarında aklım sizde kalıyordu,artık geceleri rahat uyurum kazasız belasız gidin gelin, kulak tıkacını, kolluklarınızı unutmayın..
bolu tünelinde 7/24 nemden dolayı asfalt ıslak ..aklınızda bulunsun..
canercim otobanda son sürat dene bakayım kaçmış gt650 nın _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 16.08.2007 - 22:17 Mesaj konusu:
aserdar75, ne demek çıkartabilirsem, tabii geleceksin abi.servise selam söyle o anlar cadde_seytani06 sana bi can yeleği ayarlarız leopoldo,dedem ne zaman müsahit olursan gel hatta ankara md yi topla gel. amasra,çakraz,cide yaparız dedem.11km sahilde sana da vardır bana da
taylan ve caner abim mükemmelsiniz. keşke şöyle bir hafta kalabilseniz ama tadı kalsın ki yine gelirsiniz. ben de geliyorum kampa. _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
ülen fatih bi kamp yaptik çadırcılar cingenler diye dilinden dusmedi hele sen git gel bak bakalim tependen iniyor muyum _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
ankara md organizasyon çok güzel olacak gibi.. organizatörlerimizi kutlarım deniz görün gidin negüzel..
bende gelmek isterdim ama taa datçadayım.. az önce bizim Ateşi gördüm oda burda.. hepinize selamı var..
bu taraflarada bi organizasyon yapın herşey benden siz yeterki gelin _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız