Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 18.08.2007 / Denize gidiyoruz !!! ( KARASU )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 18.08.2007 / Denize gidiyoruz !!! ( KARASU )

Ankara MD / 18.08.2007 / Denize gidiyoruz !!! ( KARASU )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 16.08.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caner,taylan öncelikle sizleri alkışlıyorum,harika bi organizasyon. leyyyn şunu bi hafta önce veya sonra yapsanız olmuyomudu.o kadar çok şey kacıracam ki neyse artık kötü kader.bu kötü kader hep erhan'ı vuracak değil ya.
sizlere hayırlı yolculuklar güle güle gidin,güle güle gelin inşallah.fotolarla avunucaz artık.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.08.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karasu gezisine katılacaklar listesi ;
canerdemir79, kardeşim gelecek artçım olarak
TayDen
mewlut_06
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 16.08.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen
mewlut_06
cadde_seytani06

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dombili68
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.08.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar Bravo
Başa dön
dombili68 Çevrimdışı dombili68 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne şanstır bilmiyorum amaİstanbula geldiğimden beri ikinci kez servise bırakmak zorunda kaldım motorumu. Çıkartabilirsem ben de gelirim.

4 teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır...

Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 16.08.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aserdar75, sen gelmedikten sonra biz oraya gelmişiz ne anlamı kalır.

walla anlamam hallet motoru gel yanımıza o kadar Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 16.08.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karasuya gittim çok hoş bir yer antalyadan bile daha çok güzel bir plajı var iyi eglenceler hayırlı yolculuklar
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 16.08.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafacbr600f demiş ki:
tuncerhan kardeşim motoru modifiye etmişsin çok güzel olmuş ses mükemmel motor deli gibi gidiyor otobanda görüşürüz mü acaba sarı kızla eh biraz gaz kesersin artık büyük geçilmez saygıdan denize bekliyoruz artık ok Gülümsüyorum

mustafa abi. modifiye süper oldu makina delirdi.

made by mustafacbr600f. duyrulur arkadaşlar.
seni geçmek haddimizemi.
haftasonu malesef yokum abi.
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolunuz acık olsun hemserilerim, siz susuz angarada ben deniz kenarında aklım sizde kalıyordu,artık geceleri rahat uyurum Dil çıkarıyorum kazasız belasız gidin gelin, kulak tıkacını, kolluklarınızı unutmayın.. Gülümsüyorum
bolu tünelinde 7/24 nemden dolayı asfalt ıslak ..aklınızda bulunsun..
canercim otobanda son sürat dene bakayım kaçmış gt650 nın
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 16.08.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aserdar75, ne demek çıkartabilirsem, tabii geleceksin abi.servise selam söyle o anlar Çok gülüyorum
cadde_seytani06 sana bi can yeleği ayarlarız İyi fikir
leopoldo,dedem ne zaman müsahit olursan gel hatta ankara md yi topla gel. amasra,çakraz,cide yaparız dedem.11km sahilde sana da vardır bana da Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum
taylan ve caner abim mükemmelsiniz. Alkışlıyorum keşke şöyle bir hafta kalabilseniz ama tadı kalsın ki yine gelirsiniz. Delirdim ben de geliyorum kampa.
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bitirimm, madem sende geliyorsun seni de isteye ekleyelim değilmi Delirdim

TayDen
mewlut_06
cadde_seytani06
bitirimm(size KARASU da katılacağım)

En son canerdemir79 tarafından 17.08.2007 - 10:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 17.08.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne arkadaşlar kimse gelmiyomu Sinirlendim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ülen fatih bi kamp yaptik çadırcılar cingenler diye dilinden dusmedi hele sen git gel bak bakalim tependen iniyor muyum Çok gülüyorum
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 17.08.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara md organizasyon çok güzel olacak gibi.. organizatörlerimizi kutlarım Delirdim deniz görün gidin negüzel..
bende gelmek isterdim ama taa datçadayım.. az önce bizim Ateşi gördüm oda burda.. hepinize selamı var.. Dil çıkarıyorum
bu taraflarada bi organizasyon yapın herşey benden siz yeterki gelin Göz kırpıyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jean48, teklifin ve iyi dileklerin için teşekkürler, sende Ateş e selamımı söle Göz kırpıyorum

cadde_seytani06, gelecek bi kaç arkadaş daha var ama listeye adlarını yazmıyorlar nedense Şok oldum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal