Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 22.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

22.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

22.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.08.2007 - 14:38    Mesaj konusu: 22.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 22.08.2007 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...

Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....

Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...

Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....

Tarih:22.08.2007
Saat:19.00 sonra 01.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....

DİP NOT:Avrupa yakası topıclerine 29.08.2007 tarihinde açmaya devam edecez arkadaşlar...

uzaydan bır bakalım kroki

Önceki toplantıdan bir resim
...

En son mezar tarafından 23.08.2007 - 11:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 16.08.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelirim bende heralde başka bi işim olmassa..
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 16.08.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglenceler Gülümsüyorum

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.08.2007 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kusura bakmayın 15-08 buluşmasında motorumun azizliğine uğradığım için tam kaynaşamadık, vakit ayıramadım. inşallah bu buluşmada yanınızda olurum.

4 teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır...

Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 16.08.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e dünki resimler nerde mezar ?
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.08.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASLI demiş ki:
e dünki resimler nerde mezar ?

+1+1+1 (naaapalım, biz kalabalık bi aileyiz)
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, benim +2 de çayır çimenden çok hoşlaştı dün gece, bizde kalabalık geliriz sanırsam yine Delirdim

resim diyorum mezaaaaar
Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.08.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASLI, Resım çeken gördün mü dün gece bana soruyorsun.... ben foto şıpşak degılım organize ederım gerısıne karişmam o yüzden foto moto yok kusura bakmayın.... protesto edıyorum gecen hafta resımlerımı begenmeyen arkadaşları yok karanlık olmuş yok şöyle olmuş buyrun yorum yapacakları bırşey yok ne güzel ortada..... Göz kırpıyorum

arzuche, inşallah dün akşam söz verdıgın şeylerı haftaya getırmeyı unutmazsın.... Bravo

Bu arada bize fotografcı lazım bazı arkadaşlar bırılerıne küsmüş, sankı ben bıraktım onu yolda görevını yapmıyor, saygılarımı iletirim kendisine...... Çok gülüyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar,
Alıntı:

ASLI, Resım çeken gördün mü dün gece bana soruyorsun

gördüm tabii,Mali dünya kadar resim çekti dün gece yaw...
Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 16.08.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bluetooth bulur bulmaz yüklicem resimleri, azcık kayıp da kendileri Delirdim Delirdim

Tabiki bu toplantıda da olacağım... Bravo
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gordum malı etlerı cektı Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 16.08.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efet yaa biz et falan göremedik ama mangal cayır cayır yelleniyordu.bu arada GOLYAT34 teşekkür ederim tekrar.arkadaşlar umarım benden sonra cipsleri bitirmişsinizdir.TUBİ bu işi için müsaitti ama Çok gülüyorum iyi başladık ama arkası gelmedi..inşallah çarşamba yine oradayım.özlemişim ortamı... Bravo
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forzafirenze, o cipleri senmi bırakmıştın ? tombul biri hepsini iç etti Çok gülüyorum bize vermedi Öfkeliyim
Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 17.08.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forzafirenze evet dostum tombul iri yarı biri kucaklamış götürüyodu. Şok oldum
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 17.08.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çayırçimendeki ''karıncalar''şikayetçi durumdan bi kırıntı bile bırakmadınız . Dil çıkarıyorum
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal