allah rahmet eylesin...
mıcır yuzunden bır kaza daha maalesef..arkadaslar mıcırı dokuyorlar anladıkta en azından işaret koysalar dıkkat ederız ama nerde!!
her surucu bılır mıcırın tehlıkesını uyarı ısaretı olmayınca hız dusurulmedıgı ıcın tehlıke dız boyu dalıyoruz ıcıne..fren ıhtıyacı dogdugun da yada vırajsa ısımız allaha kalıyor!!! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 17.08.2007 - 10:15 Mesaj konusu:
Merhum Erkut Yıldırım beni bu camiaya sokan insan ... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah yakınlarına sabır versin çok kötü bir durum ... ABİ SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM ...
kadiRR_delisi demiş ki:
yine kasksızlık yine ölüm. lanet olsun takın şu zıkkımı yaa..
Allah rahmet eylesin.
Erkut Yıldırım o kadar titiz bi insandı ki şehir içinde bile kaskını takardı ... hatta kask ve mont renkleri motorunun rengini tutmuyor die motora binmediğini ben biliyorum ... yani kasksız olduğuna inanmıorm... bence eksik bilgin var bu konuda....
armyy, arkadaşım tam olarak bilmiorm fakat bize aktarılan bilgiye göre mıcır deil yol kenarında toz birikintisine dalmış 10 - 15 m gittikten sonra taşa vurmuş.
Cenazesi ona yakışır bi şekilde kalabalıktı hemde çok kalabalıktı.... abi toprağın bol olsun.. seni seviyorum..
E-y sen ki yıllardır binersin iki tekere
R-ahmet eğlesin rabbim hem bize hem kendine
K-orkmadın hiç bi zaman boy ölçüştün kaderle ecelle
U-ğurlar olsun şimdi sana
T-aksiratını affetsin inşallah ...
Erkut abi bizi çok üzdün !
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
ptesi günü msn aracılığıyla konuşuorz erkut abimle ...
Abi r1 le ne zmn gezicez die sordum (3 gün evel yani cuma günü 2007 model r1 ggetirmişti kırmızı beyaz )
bi ara gezeriz beğenmedim R1 şimdi bursda dedi getirdiğimde gezeriz kardeşim onu bunu bırak yarın istanbula gidicem gelirmisin benimle dedi.
neden gideceksin abi dedim motosiklet alcam bi tane dedi gixer 1000 var dedi 2005 model 3000 km de dedi onu getircem dedi arkadaş ol bana dedi...
bende işlerimden dolayı gelemem dedim sonra da abi daha yeni r1 aldın gixer nerden çıktı şimdi dedi o motoru almazsam gözlerim açık gider dedi güldü ....
Motoru aldı gözleri kapalı gitti ... inegöle getiremedi kendini ve motoru... _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız