Tarih: 17.08.2007 - 13:46 Mesaj konusu:
wooooooooww vermişsiniz yine coşkuyu ankara md ne kadarharika bi gece olduğu belli.yaa her şey alev alev ankarayı mı yakacaksınız yavv , yoksa başkana gözdagı mı veriyosunuz izmiri de yakarız diye onların da memnun kaldığı hallerinden belli. şimdi sıra bize döndü galiba ne zaman gidiyoruz izmire caner abi yaa taylan abi şapkasız çıkmasaydın keşke misafirlerin karşısına, izmirde senden bahsederken kelorganizatör diye geçer adın leopoldo, dedem kaldıranı var kaldıramayanı var kıskanıyoryar .sen korkmamışsın ama çoluk çocuk tırsmış galiba _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tarih: 17.08.2007 - 14:06 Mesaj konusu:
resimlere bakınca bişey dikkatimi çekti herkezin ağzı kulaklarında iç herkez gülüyo
ankara md dostluğumuz daim olsun
verelim coşkuyu sabahlar olmasın _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kayıt: Jul 15, 2005 Mesajlar: 536 Nereden: istanbul kozyatağı
Tarih: 17.08.2007 - 14:26 Mesaj konusu:
Bir motosiklet sürücüsünün, bir motordelisinin YAPMAMASI gereken herşey var bu resimlerde Bol bol alkol ve sürüş, kasksız sürücü, kasksız artçı olmaması gereken herşey yani ondan sonra üzüntü topicleri açıyosunuz allah rahmet eylesin ailesine sabır versin bilmemne başkan bari sen yapma bari sen göz yumma imam cemaat olayı olmuş _________________ Türk milleti Tuhaftır her lafı kaldırmaz .bne dersin kızarda ...ersin aldırmaz Neyzen Teyfik
Kurallara uyun ölmeyin İçip içip gezmeyin
Selçuk SÜRAL
KOZYATAĞI
Tarih: 17.08.2007 - 14:28 Mesaj konusu:
yaw bahsetmeyi unuttuk sanırım:
mekanın sahibi olan ali_yildiz' in ablası gerçekten çok yardımcı oldu elinden geleni yaptı.
buradan ali abiye ve ablasına teşekkür etmek istiyorum herşey için
Tarih: 17.08.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
subcab, herkez kendi işine bakarsa seviniriz
her topicte aynı muhabbeti yapmaktan bıkmadınızmı yaw
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
canerdemir79 demiş ki:
mekanın sahibi olan ali_yildiz' in ablası gerçekten çok yardımcı oldu elinden geleni yaptı.
caner başkanıma aynen katılıyorum _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
evet canercim ben sohbete dalıp bazı olayları kaçırmışım..fermuar ve kaldırma vakalarını...hehehehe allahtan kaçırmışım dilyime düşmeye görsünler..bu arada mevlüt bi daha kasksız gelirse ben de bulusmayara gelmeme kararı alıyorum haberiniz olsun _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
Kayıt: Jul 15, 2005 Mesajlar: 536 Nereden: istanbul kozyatağı
Tarih: 17.08.2007 - 14:35 Mesaj konusu:
mewlut_06 demiş ki:
subcab, herkez kendi işine bakarsa seviniriz
her topicte aynı muhabbeti yapmaktan bıkmadınızmı yaw
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
canerdemir79 demiş ki:
caner başkanıma aynen katılıyorum
bıkmadık bıkmayacazda hayatınızın değerini kafanıza vura vura hatırlatmaya devam edecezki bi gün akıllanın ölümden vazgeçin ondan sonra tüm motorcuların adı çıkıyo millet motor alacak ailesinden karısından izin alamıyo vs. vs senin anlayacağın kimsenin kendi işi değil bu kötü örnek oluyosunuz olmayın _________________ Türk milleti Tuhaftır her lafı kaldırmaz .bne dersin kızarda ...ersin aldırmaz Neyzen Teyfik
Kurallara uyun ölmeyin İçip içip gezmeyin
Selçuk SÜRAL
KOZYATAĞI
Tarih: 17.08.2007 - 14:39 Mesaj konusu:
arkadaşlar hepinizin çok eğlenebilmesine sevindim çok istememe rağmen gelemedim orada değildim ama mutluluğunuz mutluluğum memnun olduysanız çok sevindim _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
subcab, sizde iyi şeylere örnek alın dostum.devlet bile yasal sınır olarak 2 birayı izin vermiş sen yorma kafanı. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 17.08.2007 - 15:21 Mesaj konusu:
leopoldo demiş ki:
subcab, sizde iyi şeylere örnek alın dostum.devlet bile yasal sınır olarak 2 birayı izin vermiş sen yorma kafanı.
Katılıyorum sana dedecim mesela ben yasal sınıra geldim ve durdum, Yalanmı deyom.
Bu arada Yiğit abi akşam polis çevirmesinin önünden geçerken tırsmadım desem yalan olur vallahi.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız