Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI

Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 17.08.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wooooooooww vermişsiniz yine coşkuyu ankara md Alkışlıyorum ne kadarharika bi gece olduğu belli.yaa her şey alev alev ankarayı mı yakacaksınız yavv Delirdim , yoksa başkana gözdagı mı veriyosunuz izmiri de yakarız diye Çok gülüyorum Çok gülüyorum onların da memnun kaldığı hallerinden belli. şimdi sıra bize döndü galiba ne zaman gidiyoruz izmire caner abi ? yaa taylan abi şapkasız çıkmasaydın keşke misafirlerin karşısına, izmirde senden bahsederken kelorganizatör diye geçer adın Delirdim
leopoldo, dedem kaldıranı var kaldıramayanı var kıskanıyoryar Göz kırpıyorum .sen korkmamışsın ama çoluk çocuk tırsmış galiba Delirdim
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlere bakınca bişey dikkatimi çekti herkezin ağzı kulaklarında iç herkez gülüyo
ankara md dostluğumuz daim olsun
verelim coşkuyu sabahlar olmasın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ellerinize saglık güzel ağırlamışınız en kötü gününüz işte iyleee olsun Bravo Bravo Bravo Bravo
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelemedik , keyifli bir buluşma kaçırmışız Üzgünüm
misafirlere hayırlı yolculuklar diliyorum da herhalde varmışlardır Çok gülüyorum

benim geçerli mazeretim var
mazeretsiz gelmeyenlere en büyük cezalar verilsin Çok gülüyorum
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir motosiklet sürücüsünün, bir motordelisinin YAPMAMASI gereken herşey var bu resimlerde Bol bol alkol ve sürüş, kasksız sürücü, kasksız artçı olmaması gereken herşey yani ondan sonra üzüntü topicleri açıyosunuz allah rahmet eylesin ailesine sabır versin bilmemne başkan bari sen yapma bari sen göz yumma imam cemaat olayı olmuş Öfkeliyim
KOZYATAĞI
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bahsetmeyi unuttuk sanırım:

mekanın sahibi olan ali_yildiz' in ablası gerçekten çok yardımcı oldu elinden geleni yaptı.
buradan ali abiye ve ablasına teşekkür etmek istiyorum herşey için Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subcab, herkez kendi işine bakarsa seviniriz Sinirlendim
her topicte aynı muhabbeti yapmaktan bıkmadınızmı yaw

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

canerdemir79 demiş ki:

mekanın sahibi olan ali_yildiz' in ablası gerçekten çok yardımcı oldu elinden geleni yaptı.

caner başkanıma aynen katılıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet canercim ben sohbete dalıp bazı olayları kaçırmışım..fermuar ve kaldırma vakalarını...hehehehe allahtan kaçırmışım dilyime düşmeye görsünler..bu arada mevlüt bi daha kasksız gelirse ben de bulusmayara gelmeme kararı alıyorum haberiniz olsun
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subcab, yapabiliyorsan sen yapmayı bir dene istersen Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06 demiş ki:
subcab, herkez kendi işine bakarsa seviniriz Sinirlendim
her topicte aynı muhabbeti yapmaktan bıkmadınızmı yaw

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

canerdemir79 demiş ki:

caner başkanıma aynen katılıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

bıkmadık bıkmayacazda hayatınızın değerini kafanıza vura vura hatırlatmaya devam edecezki bi gün akıllanın ölümden vazgeçin ondan sonra tüm motorcuların adı çıkıyo millet motor alacak ailesinden karısından izin alamıyo vs. vs senin anlayacağın kimsenin kendi işi değil bu kötü örnek oluyosunuz olmayın
KOZYATAĞI
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gemboy,akşam amma sardırdın sende.kons yaptın be deniz.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinizin çok eğlenebilmesine sevindim çok istememe rağmen gelemedim orada değildim ama mutluluğunuz mutluluğum memnun olduysanız çok sevindim

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 17.08.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subcab, sizde iyi şeylere örnek alın dostum.devlet bile yasal sınır olarak 2 birayı izin vermiş sen yorma kafanı.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
songoku
Üye
Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet.dedem iki bira içti.zaten hacca gitcem bırakıcam bu işleri diyordu gecenin sonuna dogru...
Başa dön
songoku Çevrimdışı songoku Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.08.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo demiş ki:
subcab, sizde iyi şeylere örnek alın dostum.devlet bile yasal sınır olarak 2 birayı izin vermiş sen yorma kafanı.

Katılıyorum sana dedecim mesela ben yasal sınıra geldim ve durdum, Yalanmı deyom. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Bu arada Yiğit abi akşam polis çevirmesinin önünden geçerken tırsmadım desem yalan olur vallahi. Göz kırpıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal