Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Babadan Oğula, motosiklet öğüdü..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Babadan Oğula, motosiklet öğüdü..

Babadan Oğula, motosiklet öğüdü..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 17.08.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlarım.. Paylaşımımdan zevk aldığınız için öncelikler teşekkür ederim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Başlığımda ifade etiğim gibi yazı bana damadımdan gelmiştir.. Yazarını muhtemelen araştırmamıştır. Bende araştırmadım. Ama mademki Yazarın MURAT ÖZBİLGİ olduğunu söylüyorsunuz, o zaman duygularım iki kat daha artmıştır. Eğer bir Türk Motorcu böyle bir yazıyı yazdıysa, Türklerinde nasıl NOBEL Edebiyat ödülü almış olduğu anlaşılmış oluyor..
ÇOK AMA ÇOK güzel bir yazı.. MURAT ÖZBİLGİ yi binlerce defa tebrik ediyorum..
Sevgilerimle..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 17.08.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 17.08.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazı beni acayip duygulandırdı yeni motorum yuzunden babamla kavga ettiğimiz şu günlerde.. Teşekkür ederiz paylaşımın için..
ctuna
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.08.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir yazı gerçekten.Motor aşkıyla yanıp tutuştuğum şu günlerde daha da alevlendirdi aşkımı...
Teşekkürler...
Başa dön
ctuna Çevrimdışı ctuna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 17.08.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ßu yaziyi ßaßama okutacam. InsaLLah motorsikLet hakkindaki negatif dusunceLerini degistireßiLirim İstemiyorum

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 17.08.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, mükemmel bi yazı bizimle paylaştığın için kocaman bi teşekkür ediyorum sana ... Alkışlıyorum

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükkemmmmeelll Gülümsüyorum
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi yazı çok teşekkürler Alkışlıyorum
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 18.08.2007 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Printer imdan cikartip ßaßamin gorup okuyaßiLecegi ßir yere koydum yaziyi...

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.08.2007 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel gerçektende... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Çoook seviyorum 'ı bu olsa gerek.....
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BORA01
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 19.08.2007 - 06:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir yazı ve paylaşım.epeyde emek vermişsiniz.ellerinize sağlık.ADANA'dan sevgilerimle.
Başa dön
BORA01 Çevrimdışı BORA01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Temely
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizlere bu metnin yazarı Murat Özbilgi'den bir mesaj aktarmak istiyorum.

Alıntı:
Motor On ve Superevariders’taki dostlarıma, çeşitli motosiklet gruplarındaki arkadaşlara ve günlerdir özel mesaj atıp bir açıklama yaparak hakkımı aramam için ısrar eden herkese söylemek istediğim birşey var.

Düşündüm ve karar verdim ki, Motor On dergisi Ağustos 2007 sayısında yayınlanmak üzere yazdığım “Doğmamış Oğluma Mektup” başlıklı yazıyla 1970’lerde bir İtalyan kadın yazar tarafından yazılmış kürtaj temalı romanı birbirinden ayırtedemeyenlere uzun uzun açıklamalar yapmak istemiyorum.

Yazılarımın imzaları daha önce de değiştirildi, imzasız halde değişik yerlerde yayınlandı, hatta bazıları imzam kaldırılıp küçük rötuşlara uğradıktan sonra bana geri geldi. Bu e-posta mesajlarını “Bumerang” isimli bir klasörde saklıyorum. Ancak bugüne kadar ilk defa fikri mülkiyet hırsızlığıyla suçlanıyorum. Önce biraz bozuldum ama şimdi açıkçası çok da umursamıyorum. Daha ziyade olayın bütününe pozitif bakıyorum. Bu tartışmalar vesilesiyle 2 şey kazanmış oldum:

Birincisi, yazdıklarımı birilerinin gerçekten okuduğunu, gerçekten beğendiğini bir kez daha ve biraz daha anlamış oldum. Bir sanatçı olmadığımın farkında olacak kadar haddimi biliyorum, manevi tatmin dışında yazı yazmak için hiçbir nedenim yok. Bu tatmini alabilmek için de herhangi bir şey ispat etmeye ihtiyacım yok. Tebrik ve yorumlarınızı almak benim için yeterliydi. Demek ki beni duyuyorsunuz ve yazdıklarımı okuyorsunuz. Demek ki ağlasam sesimi duyabiliyorsunuz mısralarımda ve dokunabiliyorsunuz gözyaşlarıma ellerinizle. Daha ne isterim ki?

İkincisi, bu vesileyle Oriana Fallaci’nin romanını keşfettim. Orijinal kaynak olduğu iddia edilen bu kitabı galiba pek okuyan yok. Şiddetle tavsiye ediyorum, bu kitap harika birşey. Hayatın ne zaman başladığının sorgulanmasından tutun da, annelik güdülerine ve toplumun evlilik tabularıyla bir yaşam oluşumuna nasıl ikiyüzlüce saldırdığına kadar basılmadık toprak bırakmayan bir anlatım. O kadar güzel bir roman ki, her ne kadar yazdığım yazıyla bu romanın isimleri dışında hiçbir ilgileri yoksa da, ben bir amatör olarak yazdığım herhangi birşeyin bu çarpıcılıkta bir esere benzetilmesinden olsa olsa gurur duyarım.

Son olarak sizden bir ricam var.

Bu yazıyı imzamı değiştirerek başkasına ilk ileten arkadaşı arıyorum. Kendisine kesinlikle kızgın değilim, suçlu olduğunu düşünmüyorum, ismini ifşa etmek, faydasız bir polemik başlatmak ya da tek bir tatsız söz bile söylemek niyetinde asla değilim. Tek istediğim bu anonimleştirme mekaniği dinlemek ve anlamak. Bu kişiyi bulabilirsem kendisine nacizane Akmar pasajından kendisi için aldığım Oriana Fallaci’nin sözü geçen romanını ve Motor On dergisinin bugüne kadar yayınlanmış tüm sayılarını hediye edeceğim. Bir de sohbet üzeri bira ısmarlayacağım eğer dostluğumu kabul ederse.

Motor On ve Superevariders dışındaki motosiklet iletişim ortamlarına erişimim yok. Şu forward zincirini geriye doğru çalıştırmak için bana yardımcı olur musunuz? “Doğmamış Oğluma Mektup” başlıklı yazımın ismi ve imzası değiştirilmiş halini size ileten kişi kimse ona bu yazıyı iletir misiniz?

İlginize ve sahipleniciliğinize çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle

Murat Z. Özbilgi

murat.ozbilgi@motoron.com.tr
Başa dön
Temely Çevrimdışı Temely Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 20.08.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, ellerine sağlık Doğan abi;bende bir ekleme yapmak istedim.
Motosiklete bin oğlum,çünkü Doğan abi gibi insanları tanımak şerefine erersin. Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 20.08.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo

çok güzel bir yazı gerçektende, bir baba oğluyla bu kadar iyi ilişki kurması çok güzel Alkışlıyorum

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 20.08.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper , kardeşim... bu ne güzel bir iltifat.. Bilmukabele eder, gözlerinden öperim...
İltifat eden tüm kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür eder, gözlerinden öperim..
Temely Maili bana göndermiş olan damadıma Sn.Murat Özbilgi'nin isteği doğrultusunda geriye zincir başlatmak için vermiş olduğun alıntıyı geçtim.. Murat Özbilgi arkadaşımızın mütevaziliği ve yüce ruh hali yazısından anlaşılıyor.. Kendisiyle arkadaş olabilmeyi isterdim gerçekten.. Motorculuk, işte böyle birşey.. bikehoper'ın dediği gibi insan çok hoş insanlarla tanışabiliyor motosiklet sayesinde.. Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal