Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Haydii MD birdaha TEKNE GEZİSİ yapıyoruz.19 Agust.Pazar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Haydii MD birdaha TEKNE GEZİSİ yapıyoruz.19 Agust.Pazar

Haydii MD birdaha TEKNE GEZİSİ yapıyoruz.19 Agust.Pazar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
PEMBESKOOTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.08.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,listeye benide eklermisin?Bir aksilik olmadığı sürece bende orada olacağım
Başa dön
PEMBESKOOTER Çevrimdışı PEMBESKOOTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.08.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antalya tatilim dolayısıyla katılamıyorum.. Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 17.08.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi iki kişi olarak geliyorum mutlaka mavi turdayım
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 17.08.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Halilin yazdigi gibi ben yarın geliyorum Allah bi mani keder vermezse.. Izmirli arkadaslarla eglenmek güzel olacak Göz kırpıyorum
Ayrıca şimdi aldığım habere göre sevgili dostum kemal+3 istanbuldan bizlere katılacakmis.
Bizleri de listeye eklerseniz sevinirim...
MetinR6
Üye
Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan başkan ne o benim ismimi goremedim yahu bende geliyorum palet yarışında bende varım halil ve savaş cok iyi idmanlıyım Delirdim Delirdim
Başa dön
MetinR6 Çevrimdışı MetinR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaman
Üye
Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalaaaar efendim ben yine geliyorum yanımda da 3 arkadasla beraber yani yine atlıcam tekneden hakanabi KOCAMAN VE +3 yazmayı unutma lutfen pazar gunu gorusuruz
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 18.08.2007 - 07:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım ben adımı yazdırmadım,ArapKadri beni de kendi listesine eklemiş.yani bende geliyorum kısmetse.
bu arada ArapKadri, hazine buldu galiba,bütün masraflar ondanmış,önüne geleni ekliyor listeye. Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.08.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelemeyenlerde buraya yazıyomu ? ? Üzgünüm Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, ahmetcimcim ben tekneyi doldurmak için zorla sizi getiriyorum unutma benim yol+yemek+tekne masraflarım senden Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

hakan başkan 2-3 fire verdik gibi Üzgünüm ama tekneyi doldurup batırmak için elimden geleni yapıyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer
Rabbit
MehmetTan +3
AzizOran
NurOran
HalilRR
Dragon35
born
R1SexMurat +4
BarışTok
AngelDevil
forzafirenze +1
theplayrabbit
Coach +3
Belial +1
TheOne +1
Demande
Beyazpapagan +1
Ekamba +2
yakubi
Arap Kadri + 111111
Bikehoper +2 + Nazlı Çok gülüyorum
ceymo +1
Alestevardiya
Pembeskoter
İzmir07 +2
Metin R6 OK
Kocaman +3
Erkan +1

Şimdilik liste böyle ,daha yerimiz var..Haydi bakalım kimler geliyorrrr ???
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize şimdiden iyi eğlenceler bol bol foto çekilin Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, dostum yanlış anlama,ismim yazıyor fakat sanırım gelemiyeceğim.kusura bakmayın.sebebi +2 diye yazdırdıklarımın işleri çıktı o vesile yani. Üzgünüm
sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar İstemiyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrTeutul
Üye
Üye

Nereden: simdilik almanya

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Benim Ucak Biletimi öde bende geleyim Bravo
2008 Tekne Gezisine simdilik 2 kisilik yer ayirttirmak istiyorum Göz kırpıyorum

Dede Teutul bol eglenceler diler...
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.08.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer
Rabbit
MehmetTan +3
AzizOran
NurOran
HalilRR
Dragon35
born
R1SexMurat +4
forzafirenze +1
theplayrabbit
Coach +3
Belial +1
TheOne +1
Demande
Beyazpapagan +1
yakubi
Arap Kadri + 111111
Bikehoper +2 + Nazlı Çok gülüyorum
ceymo +1
Alestevardiya
Pembeskoter
İzmir07 +2
Metin R6 OK
Kocaman +3
Erkan +1
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.08.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydi haydi haydiiiii gemi kalkıyoooorrrrr Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal