Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI

Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:
Alıntı:

elpaso da kacak toplasma var sanki , uramaya çalışalım diyeceğim

beni de çağırdılar ama hiç çıkasım yok Gülümsüyorum

walla bi elpasonun önünden geçtim , bizden mi bilmiyorum 2 motor vardı , biri emre er6 nın arkadaşı olabilir gibime geldi ama plakalık yoktu , hızımda yüksekti ( yaklaşık 35km/h Dil çıkarıyorum ) duramadım devam ettim
2 ayrı motorlu gruba da rastladım ayrıca enteresan
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 17.08.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel bi gece oldu...mewlüt06 cancaaa sen onları boşver kıskananlar çatlasın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shirine
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bı buluşmaydıı.ilk defa geldimm ,ilk defa motora bindimm müthışş bi heyacan dııı ...... hepsii birbirindee sıcakk ve sevecen kişilerdii bundann sonraa her zmn gelicemmm .yaşasın yaşasınn bende artıkk bi motorr delisiyimmmmm
Başa dön
shirine Çevrimdışı shirine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ankara md tebrıkler.
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shirine, yaa işte bizim md böle işte sana kaç kere dedim gel gel diye bundan sonra her zaman bekliyoruz ona göre bak sana bide RR alacaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
shirine
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efettt mevlutcannn haklıymıssınn gerçektennn... efettttt bana RR alacasssss
Başa dön
shirine Çevrimdışı shirine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, abi bikaç arkadaşı da ikna ettim karasuya gelmeleri için.onlara da motor ve özellikle md aşkını aşılamam lazım.sen yardımcı olursun artık Göz kırpıyorum hatta ben de yeniyim bana da bi rr alırsın artık Dil çıkarıyorum
shirine,aramıza hoşgeldin ama daha önce katılmadığın için başını motorlara vuraçaksın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bitirimm, halederiz sen canını sıkma yeterki getir Dil çıkarıyorum
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.08.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, Neyi hallediyon len, o zaman banada bi 1000 RR ayarlayı ver. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
songoku
Üye
Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önümüzdeki buluşmaya bi piyango düzenler artık.banada lazım çünkü bi tane
Başa dön
songoku Çevrimdışı songoku Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bitirimm, TayDen, songoku, arkadaşlar halledecem dediysem yanlış anlaşılma olmasın herkeze RR almıyoz. Çok gülüyorum Çok gülüyorum sadece yeni gelen bayan arkadaşlara MD aşkını aşılıcaz.. Çok gülüyorum
RR alacaz diyede kandırıyoduk sizde sonunda açıklattınız yani şimdi yemezlerde artık yeni bi yöntem bulmam lazım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada sizde biri çıksada bize RR alsa diyemi bekliyodunuz yav Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olum varya çok üçkağıtçısınız Öfkeliyim
Benide BMW 1200GS alacam diye kandırmıştınız Dil çıkarıyorum
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
songoku
Üye
Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi almışlarya sana.bmw ile geziyorsun.mewlut ben almıştım ona o bmw yi diyordu zaten.belki 1200 değil ama idare et işte Göz kırpıyorum
Başa dön
songoku Çevrimdışı songoku Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 18.08.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok yok aldanmayın
1200 GS alacaz dediniz F650 GS aldınız Sinirlendim
Sadece GS kısmı tutuyor Göz kırpıyorum
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cliov6, yav abicim idare et işte sana yine almışız (ne zaman aldıysam haberimde yokta Dil çıkarıyorum ) bak milleti RR la kandırıyoz işe yarıyodu ama artık kimse inanmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal