elpaso da kacak toplasma var sanki , uramaya çalışalım diyeceğim
beni de çağırdılar ama hiç çıkasım yok
walla bi elpasonun önünden geçtim , bizden mi bilmiyorum 2 motor vardı , biri emre er6 nın arkadaşı olabilir gibime geldi ama plakalık yoktu , hızımda yüksekti ( yaklaşık 35km/h ) duramadım devam ettim
2 ayrı motorlu gruba da rastladım ayrıca enteresan
harika bı buluşmaydıı.ilk defa geldimm ,ilk defa motora bindimm müthışş bi heyacan dııı ...... hepsii birbirindee sıcakk ve sevecen kişilerdii bundann sonraa her zmn gelicemmm .yaşasın yaşasınn bende artıkk bi motorr delisiyimmmmm
Tarih: 17.08.2007 - 23:12 Mesaj konusu:
shirine, yaa işte bizim md böle işte sana kaç kere dedim gel gel diye bundan sonra her zaman bekliyoruz ona göre bak sana bide RR alacaz _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 17.08.2007 - 23:58 Mesaj konusu:
mewlut_06, abi bikaç arkadaşı da ikna ettim karasuya gelmeleri için.onlara da motor ve özellikle md aşkını aşılamam lazım.sen yardımcı olursun artık hatta ben de yeniyim bana da bi rr alırsın artık shirine,aramıza hoşgeldin ama daha önce katılmadığın için başını motorlara vuraçaksın _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tarih: 18.08.2007 - 00:15 Mesaj konusu:
bitirimm, halederiz sen canını sıkma yeterki getir _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
Tarih: 18.08.2007 - 12:24 Mesaj konusu:
bitirimm, TayDen, songoku, arkadaşlar halledecem dediysem yanlış anlaşılma olmasın herkeze RR almıyoz. sadece yeni gelen bayan arkadaşlara MD aşkını aşılıcaz..
RR alacaz diyede kandırıyoduk sizde sonunda açıklattınız yani şimdi yemezlerde artık yeni bi yöntem bulmam lazım
bu arada sizde biri çıksada bize RR alsa diyemi bekliyodunuz yav _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
Tarih: 18.08.2007 - 13:01 Mesaj konusu:
cliov6, yav abicim idare et işte sana yine almışız (ne zaman aldıysam haberimde yokta ) bak milleti RR la kandırıyoz işe yarıyodu ama artık kimse inanmaz _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız