Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 17.08.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
yazmıyacaktım ama dayanamadım konvoy hariç herşeh 10 numaraydı
bu konvoydaki olumsuzluklara koruma ekipmanlara dikkat edelim arkadaşlar
katılan herkeze teşekkürler _________________
Bizleri organizasyonlarda yanlız burakmayan bütün dostlarıma ve maddi manevi destegini esirgemeyen ÖMER BOZKURT kamkama çok teşekkür ederim hep birlikte dahada iyiye Konya MD
Gerçekten de MD yöneticilerinin Konya ziyareti organizasyon olarak kusursuz muş anladığım kadarıyla. Buradan motor camiasına katkılarından dolayı herşeyden önce Gönlü zengin olan Ömer abime bu kıymetli camianın bir üyesi olarak teşekkürü bir borç bilirim.
Yamahacılar on planda duruyordu.. bulent yılmaz R1 ıle mukemmel uyum saglamıs allah kazasız belasız bındırsın !! _________________ Bu aLeMDe BaGLaMaZ BiZi Ne HoNDa Ne SuZuKi
YaMaHa-KaWaZaKi
Tarih: 18.08.2007 - 02:45 Mesaj konusu:
Epey eğlenmişsiniz, fotoğraflar anlatmış herşeyi
Dikkatimi çekti en küçük MD diye yanınızda dolaşan ufaklığın kaskı yok Asflat çocuklar için yumuşamıyor hatırlatmak isterim Eğlenceniz bol olsun Konya MD _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Hakan Dinçer,Mehmet Tan ve Serter abilerimiz iyiki geldiniz, çok mutlu olduk, süper güzel bi akşamdı doyamadık.
volkan Çok saol o mutluluk bizlere ait sizlerle beraber çok keyifli anlar yaşadım. Ve mükemmel bir geceydi benım konyam da konya lılarım yakışanı yaptılar herşey çok güzeldi kusursuz. Emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum.Konya md sizi seviyorum ve sizle gurur duyuyorum.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
zxrhalit, O senın güzelliğin kardeşimçok saol. SGOR, Senın karelerınde çok guzel elıne sağlık.
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
Ayrıca tüm konya md ye ve bozkurt kardeşlere çok teşekkür edıyorum
Tarih: 18.08.2007 - 13:06 Mesaj konusu:
Yolun yorgunlugunu anca üzerimden atabildim ,onun için bu teşekkür yazısıını yazmakta geciktiğim için öncelikle özür dilerim..
"KONYA ve ANKARA MD ziyaretiniz nasıl geçti ?" diye soranlara özet bir cevap veriyoruz "KRAL lar gibi karşılandık"
Evet Konya ya vardıgımızdan ayrılışımıza kadar arkadaşlarımız bizi el üstünde tuttular ..Yapılacak herşey birkenara fazlası yapılmıştı..
Kendimizi bu misafirperverlikten dolayı mahçup hissettik..
Organizatör arkadaşlarımız TV kameraları,karşılama,kortej,V.I.P yemek masası herşeyi ama herşeyi yapmışlar..
Şükrü ve Ahmet gerçekten ne kadar iyi bir seçim olduklarını gösterdiler..İkiside KONYA MD için büyük kazanç diye düşünüyorum..
Tanıştıgımız her arkadaşımız bize sıcak ve içten davrandı..
İyikide gelmişiz ve görmüşüz sizleri..
Özel bir teşekkür de ÖMER arkadaşımıza..Şehirden çıkana kadar Mercedes S320 ile bize eşlik ettiği ve maddi-manevi olarak KONYA MD ye verdiği destek için .
Mehmet Şirin bizi Konya da yatılı olarak çiftliğinde misafir etti ve sabah nefis bir ÇİFTLİK kahvaltısı yaptık.Sonrasında MEVLANA müzesine bizi götürdü.Mehmet ŞİRİN e teşekkür ederim..
Enson ayrılırken Şükrü arkadaşımız bizler için hazırlanan HEDİYE paketlerini verdiğinde artık söylenecek birsöz kalmamıştı..Arkadaşlarımız A dan Z ye herşeyi yaptılar..
Ama bunların hepsi birkenara böylesine güzel insanlarla tanışmak bizim için engüzel HEDİYE oldu.
Yani bizim için herşey mükemmeldi..
Mutlaka herkes KONYA MD yi ziyaret etmeli,
Herkese TEŞEKKÜR ederim...
Şimdi birde Ankara topicine teşekkür yazısı yazacagım... _________________
En son HakanDincer tarafından 18.08.2007 - 13:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız