Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI

Ankara MD / 16.08.2007 / MD Yönetim Kurulu Ziyareti FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.08.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANKARA md hella be size güzel bi gün geçirmişiniz resimler harika ellerinize sağlık hepiniz mükemmel siniz
Alkışlıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Alkışlıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 18.08.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06 abi mümkünse benim RR şundan olsun Delirdim Çoook seviyorum Çoook seviyorum Delirdim

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.08.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yolun yorgunlugunu anca üzerimden atabildim ,onun için bu teşekkür yazısıını yazmakta geciktiğim için öncelikle özür dilerim..
"KONYA ve ANKARA MD ziyaretiniz nasıl geçti ?" diye soranlara özet bir cevap veriyoruz "KRAL lar gibi karşılandık"

Konya MD ziyaretinden sonra hemen ANKARA için yola koyulduk,üzerimizdeki yol yorgunlugunu yolculugun sonlarına dogru arabanın radyosunda da çalan oyun havaları ile attık ve Konya dan aldıgımız kaşıklarla kaşık havası oynadık Çok gülüyorum
Ve artık ANKARA ya girmiştik..Bizi ANKARA girişinde karşıladılar ve ilk buluşma noktasına giderek ordaki grupla tanıştık..
DAHA sonra asıl buluşma mekanımıza dogru yola çıktık,bizi orda Taylan ve diğer grup bekliyorlardı..
Gittiğimiz mekan harika biryer..Özellikle servis yapan garsonlar ve şef için 10 tam puan..
Ankara MD organizatörü Taylan ve Caner arkadaşlarımız herşeyi düşünmüşler..Öylesine iyi karşılandık ve misafir edildikki ne söylesek ne kadar teşekkür etsek az...
DENİZ arkadaşımızda bizimle çok ilgilendi ..
Yani kimi saysakki..Ankara MD çok kaliteli ve çok sevecen insanlarla dolu..Herkesin yüzü gülüyor,herkes samimi..Mükemmel bir uyum yakalanmış...
Mekanda bize ayrılan ÖZEL masada leziz yemekler,özel kahveler,bize özel sevis falan herşey çok güzeldi..Tıpkı KONYA daki gibi ANKARA da bizi mahçup ediyordu..Yani öylesine fazla ilgi gördükki artık utanmaya başladık..
Ankara MD bizim gece konaklamamız için ve bizi yatılı misafir etmek için saatlerce ısrar etti..Ama ben yola çıkmak istediğimizi söyledim..
Bizi ŞEHİR dışına kadar kortejle götürdüler..
Söyleyecek söz bulamıyorum..
MÜKEMMEL di herşey..
Taylan ve Caner arkadaşımız mükemmel insanlar ve Ankara MD için ne kadar faydalı olduklarını anladık..
KONYA ve ANKARA ziyaretlerimiz bizim için şimdiye kadar yapılan engüzel etkinlikti...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.08.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh ahhh ankaradaki eski günlerimi hatırladım Ağlıyorum çok güzel bi gece olmuş paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara organizatörlerinin ve onlara destek veren tüm ankara md nin

göstermiş oldugu ilği ve alakaya teşekkürler her şey cok güzeldi ama bir

ara panikledim, gittiğimiz işletmede elektrikler kesik olunca eyvah dedim

biralar sıcak olacak hemen daha kimse oturmadan bara gittim en soguk

birayı kaptım eee sonrası elktriklerin gelmesiyle malum yine yaptım

yapacagımı ( mehmet tan abiniz herzaman ki hali ; içelim güzelleşelim)

FAKAT ARAÇ KULLANMADIM BAŞKANIM SÜRDÜ ARABAMIZI... polemik

yaratmayalım.....beni herkez tanır içkili araç kullanmayın derim...

tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve izmire bekliyorum...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 18.08.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, MehmetTan, her zaman başımızın üzerinde yeriniz var ,eksik kusur mutlaka olmuştur ama yeterki dostluklarımızda bi kusur eksik taraf olmasın.iyiki geldiniz . Çoook seviyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 18.08.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, MehmetTan, Keşke her sene böyle bir ziyaret yapsanız ne güzel olurdu..Sizleri çok sevdim çok canayakınsınız..
Burdan sizlere-bu geziyi organize edenlere tekrar teşekkür ediyorum..Ben Tolga Çok gülüyorum ...... Tolga diyince hemen hatırladınız dimi Dil çıkarıyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 18.08.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel eğlenmişsiniz allah muhabbetinizi bozmasın konya MD 1 numara Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
prometeus
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı superdı yaa benım ılk bulusmama oldu ama ıns devamıda gelır
Başa dön
prometeus Çevrimdışı prometeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal