Tarih: 18.08.2007 - 13:16 Mesaj konusu:
Yolun yorgunlugunu anca üzerimden atabildim ,onun için bu teşekkür yazısıını yazmakta geciktiğim için öncelikle özür dilerim..
"KONYA ve ANKARA MD ziyaretiniz nasıl geçti ?" diye soranlara özet bir cevap veriyoruz "KRAL lar gibi karşılandık"
Konya MD ziyaretinden sonra hemen ANKARA için yola koyulduk,üzerimizdeki yol yorgunlugunu yolculugun sonlarına dogru arabanın radyosunda da çalan oyun havaları ile attık ve Konya dan aldıgımız kaşıklarla kaşık havası oynadık
Ve artık ANKARA ya girmiştik..Bizi ANKARA girişinde karşıladılar ve ilk buluşma noktasına giderek ordaki grupla tanıştık..
DAHA sonra asıl buluşma mekanımıza dogru yola çıktık,bizi orda Taylan ve diğer grup bekliyorlardı..
Gittiğimiz mekan harika biryer..Özellikle servis yapan garsonlar ve şef için 10 tam puan..
Ankara MD organizatörü Taylan ve Caner arkadaşlarımız herşeyi düşünmüşler..Öylesine iyi karşılandık ve misafir edildikki ne söylesek ne kadar teşekkür etsek az...
DENİZ arkadaşımızda bizimle çok ilgilendi ..
Yani kimi saysakki..Ankara MD çok kaliteli ve çok sevecen insanlarla dolu..Herkesin yüzü gülüyor,herkes samimi..Mükemmel bir uyum yakalanmış...
Mekanda bize ayrılan ÖZEL masada leziz yemekler,özel kahveler,bize özel sevis falan herşey çok güzeldi..Tıpkı KONYA daki gibi ANKARA da bizi mahçup ediyordu..Yani öylesine fazla ilgi gördükki artık utanmaya başladık..
Ankara MD bizim gece konaklamamız için ve bizi yatılı misafir etmek için saatlerce ısrar etti..Ama ben yola çıkmak istediğimizi söyledim..
Bizi ŞEHİR dışına kadar kortejle götürdüler..
Söyleyecek söz bulamıyorum..
MÜKEMMEL di herşey..
Taylan ve Caner arkadaşımız mükemmel insanlar ve Ankara MD için ne kadar faydalı olduklarını anladık..
KONYA ve ANKARA ziyaretlerimiz bizim için şimdiye kadar yapılan engüzel etkinlikti... _________________
HakanDincer, MehmetTan, her zaman başımızın üzerinde yeriniz var ,eksik kusur mutlaka olmuştur ama yeterki dostluklarımızda bi kusur eksik taraf olmasın.iyiki geldiniz . _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 18.08.2007 - 15:24 Mesaj konusu:
HakanDincer, MehmetTan, Keşke her sene böyle bir ziyaret yapsanız ne güzel olurdu..Sizleri çok sevdim çok canayakınsınız..
Burdan sizlere-bu geziyi organize edenlere tekrar teşekkür ediyorum..Ben Tolga ...... Tolga diyince hemen hatırladınız dimi _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız