Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 17 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 17 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

İzmir MD 17 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arada izmire gelip izmirli md kankalarımlada olmam gerek diye düşünüyorum HaYaBuSa, çok eglendim
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar çok güzel, yoksa büyük çekildiği için mi güzel görünüyor Göz kırpıyorum

Nur sen bilmiyon mu 640x480 koycan fotoları aaa. silsemmi silmesem mi bilemedim şimdi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 18.08.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, ßeraßer vuraLim 1 gun ya Çok gülüyorum

Cok guzeL fotografLar kaRRdelen.

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 18.08.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Derens, saol canım Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 18.08.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ygt23
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.08.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karrdelen ellerine sağlık vallaha süper olmuş özellikle süloyu döverken fotoğraf çekmişiniz artık laf söyleyemez herhalde zaten söylerse bu sefer bi tarafını yamultacam tabi düz bi tarafı kaldıysa bu arada ben turkuaz kısmına katılamadım gecenin çok yorgundum kusura bakma ok kanka
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 18.08.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok keyifli bir akşamdı katılım oldukça güzeldi tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederiz,Nur'cum fotolar çok güzel ellerine sağlık.
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.08.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, ellerine sağlık. Güzel İzmir ve güzel insanları Çoook seviyorum .
Yıllık izin kapıda, denk getirirsem bir cuma buluşmasında aranızda olmayı isterim. HalilRR hiç direnme abicim geleceğim ve anahtarı kuzu kuzu alacağım Gülümsüyorum ( Pek bir ekamba gördüm kendimi yahu ahahahaa Çok gülüyorum öyle full görünce biraz oynadınız sanırım )

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 18.08.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ygt23, Bir daha olmasın Sinirlendim bundan sonra ben nereye sen oraya dizimin dibinden ayrılmıycaksın anladı sen onu Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

azizoran, Çok teşekkür ederim Aziz abi...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

freewing,Teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği olsa gerek Gülümsüyorum

İzmir'e gelirsen mutlaka toplantımıza beklerim Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.08.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün biz ayrıldıktan sonra daha çok eğlenmişinizz yaa GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
haftaya bende gelicem göbek atmayaaa GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
fotoraf çok başarılı olmuş arkadaşlar teşekürlerr çekenlerin ellerine saglık (SAGLICAKLA KALIN)
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.08.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
HalilRR hiç direnme abicim geleceğim ve anahtarı kuzu kuzu alacağım Gülümsüyorum ( Pek bir ekamba gördüm kendimi yahu ahahahaa Çok gülüyorum öyle full görünce biraz oynadınız sanırım )
walla dostum,halilin anahtarını alma konusunda bence gereksiz fantezilere girmesen çok iyi olur,tecrübe sahibi olarak bişiiler diyorum uyan yani Dil çıkarıyorum
puntadan bi çıktık,balçovaya kadar sanırım 10 km varmıydı yokmuydu bilmem ama süper kedi köpek gibi oynadık birbirimizle,artçım olmasaydı işi zordu ama 50 motor çıkıp ilk 2 olarak halil ve ben girdik balçovaya Gülümsüyorum
gerçi yol avantajı vardı ama bu bahaneye sığınmayacağım.gerçekten usta sürücü.tebrik ediyorum kendisini.
allahtan arkamda artçı wardı yoksa ön tekeri benim arka koltuğa koyacaktı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
halil bukadar övdük,gelsin paralar Dil çıkarıyorum
ama az da olsa güzel oynadık.birde o inciraltına giderken virajda yerler ıslak olmasaydı.beyefendiler çiçek sulayalım derken abartmışlar.aklım gitti Beğenmedim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.08.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yahu kunteper canavarı gibi adamsın, adını söyleyince altıncı hissin mi uyanıyor? Gülümsüyorum . Anahtar mevzusu latifeydi tabiiki HalilRR'ın bende üzerine tanımam. Hem biz paletle yapacağız, değil mi HalilRR'ım adminim, koca dev adamım? Çok gülüyorum

En son freewing tarafından 18.08.2007 - 17:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 18.08.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşkr. fotolar çok güzel baya iyi eglenmişiniz.tebrikler Alkışlıyorum

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.08.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
ekamba, yahu kunteper canavarı gibi adamsın, adını söyleyince altıncı hissin mi uyanıyor? Gülümsüyorum . Anahtar mevzusu latifeydi tabiiki HalilRR'ın bende üzerine tanımam.
işte orda yanılıyorsun,halilin üzerine tanımam diye yazdığını.
az kaldı alacağım onun anahtarını.kısa dar alanda paslaşma yaptık.
kendiside az çok gördü neyin ne olduğunu,birde yolda kıstırsam waryaaaaaaa,pertini çıkaracağım onun.
gerçi halil ve benim çıkacağım uzun yol pek hayırlı geçmez ya neyse Dil çıkarıyorum bu arada 6 ıncı hissim gerçekten kuvvetlidir Göz kırpıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.08.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Saolasın kardeşim. Elimizden geldiğince oynuyoruz işte. Bir gün karşılıklı oynarız bakalım nasip olursa Gülümsüyorum

10UR1, Kardeşim bırak rakıyı makıyı. Başkaları vursun kendini rakıya senin ne işin var yaa Bravo

ekamba, Sende geldiğin için saol kardeşim de, adam herşeyde mi kötü olur yaaaa.Motorda kötü,gokartta kötü Beğenmedim Olmazsa çamurda oynayalım seninle bir daha ki sefere o konuda iyisindir umarım Şok oldum Çok gülüyorum

Ben tam bu yorumları yazdım ve ardından 2 inci sayfaya girdim ki ne göriyim, Erbil kardeşimin iltifatları. Bu iltifatlara karşılık bunlar yazılmazdı ama yazdım bikere artık silemezdim Delirdim Unutmaki ikimizde de artcı vardı ama biraz daha çalışırsan olacak kardeşim Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

Eh hadi fena değilsin diyelim Gülümsüyorum

izmir07, Seni aramızda görmek güzeldi.Bornovada yok olunca baya bi endişelendim ama eve gittiğini haber alınca rahatladım Bravo

freewing, Kardeşim benim yaa sen iste yeter çıkmadan veriyim sana anahtarımı. Bir tur atar tekrar verirsin ama geri Gülümsüyorum

Palet yarışına gelinceeee o konuda kimseye şans vermem Dil çıkarıyorum Babamı tanımam Şok oldum Çok gülüyorum

Nurcum ellerine sağlık bu arada yine çok yorulmuşsun besbelli Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal