Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7266 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 18.08.2007 - 21:38 Mesaj konusu:
walla hayırlısı artık nediyelim ewet arkadaşlar toplantıdan gelen yok mu neler konuşuldu ilk gezi yeri neresi ne zaman hadi abi merakta bırakmayın beni bu arada 600 rr ın sahibi nerelerde göremedim onu _________________ way of LİFE / german autobahn
island,
sizleri burada görmek çok güzel olacak tarihbelli olsun artık
heralde çevre illerden katılım olacaktır.
umarım ev sahipliğimizden memnun kalırsınız
Tarih: 19.08.2007 - 14:38 Mesaj konusu:
matios, canım valla ben gezgin deliyim zamanla tanırsın sende beni onun için net bi tarih veremiyorum sizlere...ama umarım bi terslik olmaz gelirim... _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
nofeaR6, Fidan parası taktiğini sevdim abla.Benim aklıma da yatmadı değil hani.Bizim başkan da t-shirt parası taktiğini kullanıyor. ...Ablacım şaka bi yana bu tür girişimlerle,yaptığımız yardımlarla,gezilerimizle ve uğraştığımız spor dallarıyla MD cilerin sadece motosikletle uğraşmadığını aynı zamanda ülkesini seven,çevreye duyarlı,motorsporları dışında da sporla uğraşan,insani değerlere önem veren insanlar oldğunu kanıtlamış oluyoruz.Bizim başkanımız capodelcapo şükrü abi de bu tür işlere çok önem veriyor.Bütün illerin MD üyeleri de motosiklet dışında bu tür organizasyonlara önem vermeli.Tüm MD cilere saygılar... _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 21.08.2007 - 11:37 Mesaj konusu:
şiiişşşttt topic canavarları en yakın tarihli bozcaada gezimiz var ilgilenen olursa özelden mesaj atsın.. bu topic tarih itibariyle uygun değil hadi bakalım _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 21.08.2007 - 22:24 Mesaj konusu:
nofeaR6,
Alıntı:
şiiişşşttt topic canavarları en yakın tarihli bozcaada gezimiz var ilgilenen olursa özelden mesaj atsın.. bu topic tarih itibariyle uygun değil hadi bakalım
abla bizi bozcaadaya götürrrr ama ne zaman _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız