Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 18.08.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla hayırlısı artık nediyelim ewet arkadaşlar toplantıdan gelen yok mu neler konuşuldu ilk gezi yeri neresi ne zaman hadi abi merakta bırakmayın beni bu arada 600 rr ın sahibi nerelerde göremedim onu

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 19.08.2007 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island demiş ki:
burada benden başka alternatifiniz yoktu abi Çok gülüyorum

ayıp ayıp Göz kırpıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matios
Üye
Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island,
sizleri burada görmek çok güzel olacak tarihbelli olsun artık
heralde çevre illerden katılım olacaktır.
umarım ev sahipliğimizden memnun kalırsınız Gülümsüyorum
Başa dön
matios Çevrimdışı matios Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 19.08.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matios, canım valla ben gezgin deliyim zamanla tanırsın sende beni Çok gülüyorum onun için net bi tarih veremiyorum sizlere...ama umarım bi terslik olmaz gelirim... Gülümsüyorum
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.08.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Fidan parası taktiğini sevdim abla.Benim aklıma da yatmadı değil hani.Bizim başkan da t-shirt parası taktiğini kullanıyor. Dil çıkarıyorum ...Ablacım şaka bi yana bu tür girişimlerle,yaptığımız yardımlarla,gezilerimizle ve uğraştığımız spor dallarıyla MD cilerin sadece motosikletle uğraşmadığını aynı zamanda ülkesini seven,çevreye duyarlı,motorsporları dışında da sporla uğraşan,insani değerlere önem veren insanlar oldğunu kanıtlamış oluyoruz.Bizim başkanımız capodelcapo şükrü abi de bu tür işlere çok önem veriyor.Bütün illerin MD üyeleri de motosiklet dışında bu tür organizasyonlara önem vermeli.Tüm MD cilere saygılar...

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.08.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir gece ansızın gelebilirim Delirdim
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 21.08.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şiiişşşttt topic canavarları en yakın tarihli bozcaada gezimiz var ilgilenen olursa özelden mesaj atsın.. bu topic tarih itibariyle uygun değil hadi bakalım Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 21.08.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6,
Alıntı:

şiiişşşttt topic canavarları en yakın tarihli bozcaada gezimiz var ilgilenen olursa özelden mesaj atsın.. bu topic tarih itibariyle uygun değil hadi bakalım

abla bizi bozcaadaya götürrrr ama ne zaman Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 21.08.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt tarih ne zaman bensiz bozcaada gezisi düzenlenirmi sayın ç.kale md Çok gülüyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal