Motor: Yakıttan elde ettiği ısı enerjisini mekanik enerjiye çeviren makinalara motor denir.. Motosiklet nedir dersen onun cevabı başka tabii.. _________________ 2006 CBR600F (A Rh+)
Tarih: 19.08.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
ozgurluk hız dar alanda asırı hızlanmalar tum olumsuzluklara ragmen ayrı bır yasam tarzı ozgurlugumun zırvesı sadece kendımce yalnız kalabıldıyım ve benı hıc uzmeyen her ıstedıyımde benı hıc kırmayan tek dostum _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 20.08.2007 - 00:41 Mesaj konusu:
motosiklet bir yaşam tarzı dır
bazen sevgili
bazen para
bazen heyecan
bazen korku
bazende yaşadığını hisetmektir
kısacası motorsuz bir hayat lastiksiz kamyon a benzer _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
motor:iki veya üç lastikli,motorlu kara taşıtıdır...
motoru kullanmak için 17 yaşına girip A2ehliyeti almanız gerekir _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
motor 2. vitese atıp süzülürken tüm dertlerimi unutturan tek şey.... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
motor özgürlügün simgesidir aslndabenim herseyimdir mesela motora bakarak yemek yemeyi bile seviyorum onu inceleyerek ona binmek kadar silmek temizlemek te güzel kisaca si herseyi cok güzel delimiyim yoksa ben _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Tarih: 20.08.2007 - 02:35 Mesaj konusu:
43,819 insanı(üye sayımız) bir internet sitesinde birleştiren olgu...
ve an itibariyle (saat 03:32)
Şu An Bağlı:
Misafir(ler): 217
Üye(ler): 35
Gizli: 10
Toplam: 252
Evet!!! gecenin üç buçuğunda 252 motor delisini bu sitede birleştiren olgu, güç... _________________ Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Tarih: 20.08.2007 - 11:11 Mesaj konusu:
MSami, özgür olmak için uçmaya, uçmak için kanatlarara gerek yok
hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur
motosiklet orgazma dudak büktürür (TEKTEKERARİF) _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız