Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte makina budur ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte makina budur ...

işte makina budur ...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 19.08.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ne bu şimdi

sence neye benziyor çalış seninde olur Beğenmedim

Son Mesajdan 35 saniye:

bir r_6 bir de er_5 Bravo Alkışlıyorum Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

theplayrabbit, imzandaki resmi bir süredir görüyorum, yani motorunu yeni almamışsın. ilk aldığındaki heves ile topic açmış olsan gayet normal bulurdum, garibime gitmesinin nedeni budur, hor görmek gibi bir niyetim yok. ayrıcada çalışıyorum, daha fazlası var merak etme sen.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

theplayrabbit,sen beyenınle kullanıyosan sorun yok arkadasım ama el elden ustundur lafı var onu dusunup oyle acsaıdın topıyı derım ben sana ne makınalar varkı bızlerde 1000cc makınalar varken adamların yanın da kelam edılemıyor neyse kımsenın gucune gıdecek bısı yok burda hepımızde arkadasız kendın ce guzel sınıfına gore ıyı gunlerde saglıcakla kullan Bravo

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya hevesını krımayın ona gore o makına sıze gore baskası hayırlı olsun allah kaza bela vermesın
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er-5 güzel makine bende cbr 125r ımı satıp er-5 düşünüyorum........ OK
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel ama tercıh meselesı comet ya kımısı r hastası kı cou kısıde r hastası yanı r kasa baska bı zevk ya ama hayırlısı Çok gülüyorum
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YamahaCryptonR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de bişe sanmıştım..
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Duca
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli olsun arkadasim dikkat et arkayi fazla birakma toplamaz bide fren mesafesini uzun tutta bi tatsizlik cikmasin Göz kırpıyorum
Başa dön
Duca Çevrimdışı Duca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cambaz_orcun demiş ki:
guzel ama tercıh meselesı comet ya kımısı r hastası kı cou kısıde r hastası yanı r kasa baska bı zevk ya ama hayırlısı Çok gülüyorum

Dostum kusura bakma ne yazdığını anlamadım açıklar mısın?
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ılk basta bende bısı sandım dıyene kadar bı hayırlı olsun allah kaza bela vermesın deyın yanı

ya demek ıstedım hanı bunlar dıo ya bende bısı sanmısdım onlara gore r kasalar makınadır bu adama gore bu makına tercıh meselesi abi anladın mı onu demek ıstedım
Başa dön
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 21.08.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Babocan hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin... AMAN DİKKAT.. Çoook seviyorum
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 21.08.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlar cok guzel sadece yorum acılan baslık ve de ılk cumleler bıraz bıraz ıddalı olmus ama herkezın malı kendıne guzeldır ben de suan ekonomık sebepler nedenıyle sattıgım xl200 ardından baet e bınıyorum ılerde ne olur bılınmez
ıste yorum budur..........
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 26.08.2007 - 03:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Er-5 benimde ne zamandır gönlümde yatan almak isteyipte para olmadığından alamadığım bi motor. En sevdiğim renk siyah ve şeritlerde çok güzel duruyo ahhh inşallah bir gün bende alabilirim.
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.08.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel motosikletin güle güle kullan kazasız belasız taş gibi ER5 ben burdayım diyor valla Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.08.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK Kardeşim güle güle bin allahım kaza bela vermesin
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal