Tarih: 19.08.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
theplayrabbit, imzandaki resmi bir süredir görüyorum, yani motorunu yeni almamışsın. ilk aldığındaki heves ile topic açmış olsan gayet normal bulurdum, garibime gitmesinin nedeni budur, hor görmek gibi bir niyetim yok. ayrıcada çalışıyorum, daha fazlası var merak etme sen. _________________ meleklerinizin uçabileceginden hizli gitmeyin
http://www.youtube.com/watch?v=RphuWXv3t2k http://www.youtube.com/watch?v=8EtejsGn5WI
Tarih: 19.08.2007 - 23:04 Mesaj konusu:
theplayrabbit,sen beyenınle kullanıyosan sorun yok arkadasım ama el elden ustundur lafı var onu dusunup oyle acsaıdın topıyı derım ben sana ne makınalar varkı bızlerde 1000cc makınalar varken adamların yanın da kelam edılemıyor neyse kımsenın gucune gıdecek bısı yok burda hepımızde arkadasız kendın ce guzel sınıfına gore ıyı gunlerde saglıcakla kullan _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Kayıt: Mar 02, 2007 Mesajlar: 222 Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU
Tarih: 20.08.2007 - 09:44 Mesaj konusu:
ya ılk basta bende bısı sandım dıyene kadar bı hayırlı olsun allah kaza bela vermesın deyın yanı
ya demek ıstedım hanı bunlar dıo ya bende bısı sanmısdım onlara gore r kasalar makınadır bu adama gore bu makına tercıh meselesi abi anladın mı onu demek ıstedım
Tarih: 21.08.2007 - 20:47 Mesaj konusu:
motorlar cok guzel sadece yorum acılan baslık ve de ılk cumleler bıraz bıraz ıddalı olmus ama herkezın malı kendıne guzeldır ben de suan ekonomık sebepler nedenıyle sattıgım xl200 ardından baet e bınıyorum ılerde ne olur bılınmez
ıste yorum budur.......... _________________ !!!!!şeytan bunun neresinde:))))))
Er-5 benimde ne zamandır gönlümde yatan almak isteyipte para olmadığından alamadığım bi motor. En sevdiğim renk siyah ve şeritlerde çok güzel duruyo ahhh inşallah bir gün bende alabilirim. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız