Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;)

Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, walla supersın yaaa tam benlık ıste subatta kawa zx-6r gelmeden bole seylerı gormek cok guselll paylasım ıcın tesekurlerr elerıne saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, abicim şu Shinichi Tamba , amcaya söylesekte bana bi motor yağı gönderse Gülümsüyorum hiç görmediğim resimler.. Bravo ayrıca iş makinalarıda var ve hidrolik sistemlerde de bir numara Bravo süper olmuş eline sağlık kardeşim Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki çocukluğumun erişilmez hayaliydi...
Eline sağlık Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, hayalıydı dıon kavustunuzmu kawazakıyle Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, Coşkun kardeşim sen iste yeterki canın sağolsun senin..
Beğendiğinize sevindim teşekkürler arkadaşlar. Bravo
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 büyükler arasında kawasaki en büyüğü olabilir bence sırayla ele aldığımızda,suzuki otomobil,motorsiklet,jetski,jeneratör üretirken honda da yine otomobil motorsiklet jeneratör üretiyor yamahaya geldiğimizde müzik aletleri jeneratör ve motorsiklet üretiyor ama kawasakide şöyle bir ayrıntı var bütün kawa larda şasisinde şu yazar kawasaki heavy machine industry kawasaki sadece motorsiklet jeneratör yada jet sknin yanında ağır iş makinaları havacılık raylı ulaşımdada boy gösteriyor..bu sanayi yüksek mühendislik kaliteli malzemeden geçer kawasaki motorsikletlerin silindir bloklarının bile diğer japonların üretttiklerinden daha kaliteli daha dayanımlı metal yorgunluğunu en geç verebiliceğini düşünüyorum...sgor çalışma için çook tşkrr yine kalplerdesin(ayın 28 de ordayım zzr zincirini unutma Dil çıkarıyorum ) unutmadan amerikan chinoc tipi ağır kargo helikopterlerinin pal ve motorlarınıda kawasaki üretiyor...ve bu helikopter vietnam savaşından sonra efsane oldu...sizce hala kawasaki kol çıkaran bi makinamı...sen insan kılığındaki hayvana çeliği ver onu bile kırar unutmayın motor eskimez motoru binen ve bilinçsiz tamirci eskitir....

En son vulcan666 tarafından 19.08.2007 - 23:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
vulcan666 Çevrimdışı vulcan666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.08.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vulcan666, Verdiğin bilgi için ben teşekkürederim abi ne demek bekliyorum zincirin hazır bile 96 beygirlik motorunda sanırım hazır haberin olsun.. Göz kırpıyorum
Görüşmek üzere. Bravo
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok basarılı bır calısma elıne saglık Bravo
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu kawasaki neden çok tatlı diyordum demekki kızlar topluyorda ondan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
ahmetciğim ellerine sağlık harika resimler Alkışlıyorum

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi paylaşım olmuş ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sgor dostum emegine saglik, güzel bir arastirma olmus Bravo
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Duca
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasim icin cok tesekkurler Alkışlıyorum
Başa dön
Duca Çevrimdışı Duca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, çok teşekkürler her zamanki gibi döktürmüşsün.
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla adamlar ne güzel topluyor motorları yapboz gibi.bende o işi yapmak isterdim......paylaşım için sağol......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal