Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 19.08.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
SGOR, abicim şu Shinichi Tamba , amcaya söylesekte bana bi motor yağı gönderse hiç görmediğim resimler.. ayrıca iş makinalarıda var ve hidrolik sistemlerde de bir numara süper olmuş eline sağlık kardeşim _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 19.08.2007 - 22:48 Mesaj konusu:
excavator_zx6, Coşkun kardeşim sen iste yeterki canın sağolsun senin..
Beğendiğinize sevindim teşekkürler arkadaşlar. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 19.08.2007 - 22:57 Mesaj konusu:
4 büyükler arasında kawasaki en büyüğü olabilir bence sırayla ele aldığımızda,suzuki otomobil,motorsiklet,jetski,jeneratör üretirken honda da yine otomobil motorsiklet jeneratör üretiyor yamahaya geldiğimizde müzik aletleri jeneratör ve motorsiklet üretiyor ama kawasakide şöyle bir ayrıntı var bütün kawa larda şasisinde şu yazar kawasaki heavy machine industry kawasaki sadece motorsiklet jeneratör yada jet sknin yanında ağır iş makinaları havacılık raylı ulaşımdada boy gösteriyor..bu sanayi yüksek mühendislik kaliteli malzemeden geçer kawasaki motorsikletlerin silindir bloklarının bile diğer japonların üretttiklerinden daha kaliteli daha dayanımlı metal yorgunluğunu en geç verebiliceğini düşünüyorum...sgor çalışma için çook tşkrr yine kalplerdesin(ayın 28 de ordayım zzr zincirini unutma ) unutmadan amerikan chinoc tipi ağır kargo helikopterlerinin pal ve motorlarınıda kawasaki üretiyor...ve bu helikopter vietnam savaşından sonra efsane oldu...sizce hala kawasaki kol çıkaran bi makinamı...sen insan kılığındaki hayvana çeliği ver onu bile kırar unutmayın motor eskimez motoru binen ve bilinçsiz tamirci eskitir....
En son vulcan666 tarafından 19.08.2007 - 23:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 19.08.2007 - 22:59 Mesaj konusu:
vulcan666, Verdiğin bilgi için ben teşekkürederim abi ne demek bekliyorum zincirin hazır bile 96 beygirlik motorunda sanırım hazır haberin olsun..
Görüşmek üzere. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
valla adamlar ne güzel topluyor motorları yapboz gibi.bende o işi yapmak isterdim......paylaşım için sağol...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız