Benim babamda eski motorculardan. Arada bir laf eder motosiklet sürmeme.
Böyle durumlarda eski fotoğraflarını gösteririm. Kendisininde jawa serisi birçok motoru olmuştur. Fotoları gördükden sonra bir müddet ses çıkartmaz.
Ne zaman birşey demeye başlar ben yine fotoları gösteririm.
Böylece devam edip gider
FREEWİNG kardeş sen beni yanlıs anlamıssın besbelli ben tartısmak için yazmadım şaka yaw şaka bu arada iidileklerin için saol tşk ederim darısı sana hepimiz kardeşiz burda
Tarih: 22.04.2007 - 11:02 Mesaj konusu:
Abicim süper 2 resim ...
Bende de buna benzer bi durum var ama farklı
Benim babamgil 8 erkek kardeş dedem hic boş durmamış
Babam hariç bütün amcalarım motor hastasI memlekete ilk motor getiren adamlar. Hondası BMW si hep geçmiş ellerinden.
Almanyacaki iki amcamdan 1 isinde gsx-r1000 digeirnde Hayabusa var ...
Ama babam araba sürmekten bile korkar. ..
Kuzenlerimin icinde de hic kimse de motosiklet hobisi yok bi bende var. ters bi durum ama güzeL bu arada yine sitemizin uyesi olan bana 96 senesinde (Ben 10 yasındayken) vitesli motor kullanmayı ögreten dayıma çok teşekkürler...
Benim babamda eski motorculardan. Arada bir laf eder motosiklet sürmeme.
Böyle durumlarda eski fotoğraflarını gösteririm. Kendisininde jawa serisi birçok motoru olmuştur. Fotoları gördükden sonra bir müddet ses çıkartmaz.
Ne zaman birşey demeye başlar ben yine fotoları gösteririm.
Böylece devam edip gider
Babamdan bana bölee bmw miras kalmamıştı mobilet vardı. Ama dayımdan jawacılık bulaşmıştı.4 yaşındayken dayım evin önüne gelince korna çalardı bende parmaklarımın ucunda koşuştururdum arkdasına binmek için _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız