Tarih: 20.08.2007 - 09:50 Mesaj konusu:
Hakan Bey ; bu yazı tum kulup ve pist yariscilarina gonderilmiştir , fakat dediğim gibi Ali bey le yaptığım görüşmede olayın netlik kazanmadığıydı . Kocaeli yarışlarını protesto etme sebebinizi anlayamıyorum , yarışların İzmirde olamamasının sebebi İzmir pistinin daha yoğun olduğu ve pisti daha para eden etkinliklere kiralayabilmeleriydi . Hal böyle iken biz yarışmak için hala cepten para harcıyoken bide pisti kiralamak için de mi ödeme yapmalıyız madem Klübüz bu sorunlara çözüm bulalım .... _________________ Motosiklet kullanıyorum çünkü sadece onunla iken sağ bileğim adrenalin seviyemi ayarlayabiliyor.
Tarih: 20.08.2007 - 14:24 Mesaj konusu:
Yarışlar kesinlikle İzmir Pınarbaşı Yarış pistinde yapılacak..
Bu yarışın İzmir Pınarbaşı yarış pistinde yapılması için fedakarlık gösteren,pist kirası ve yarışçı katılım ücretini almayan Sn. Erol HÜLAGÜ ye bu sporun içindeki bir yönetici olarak teşekkür ederim..
Şimdi o tribünleri doldurmamız gerekiyor.... _________________
Tarih: 20.08.2007 - 14:40 Mesaj konusu:
HakanDincer, başkanım tekrar hayırlı olsun inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 20.08.2007 - 16:45 Mesaj konusu:
Bu kararı alan, alması yönünde baskı yapan yada ikna eden kimse tebrik ediyorum.
Türkiye'de yarış yapılacaksa ve ben üst düzey bir yönetici olsam kesinlikle ve kesinlikle tüm ayakların İzmir'de yapılmasını isterim. İzmit körfez pisti pistten başka her şeye benziyor. Tribünü tribün değil, pisti caddelerden farksız.
İzmir yarışı bütünüyle yaşıyor. Tribünler tıklım tıklım doluyor ve gerçekten bir yarış izlediğinizi düşünüyorsunuz. Kısır çekişmeler, egolar yüzünden iptal edilen İzmir ayaklarının geri dönmesine sevindim. Kesinlikle yarışların tamamı izmir de yapılmalı. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 20.08.2007 - 16:49 Mesaj konusu:
Yildiz_27 demiş ki:
ekamba sen bedavaya sevınme he he he nasıl olsa ogun kendıne bır ıs bulur gelmemek ıcın de bahane yaratırsın sensızde cekılmez ama ne edecen bız ızler sana anlatırız sarıların erbıllssssss
Tarih: 20.08.2007 - 18:43 Mesaj konusu:
SEDATGUVEN demiş ki:
Bu kararı alan, alması yönünde baskı yapan yada ikna eden kimse tebrik ediyorum.
Türkiye'de yarış yapılacaksa ve ben üst düzey bir yönetici olsam kesinlikle ve kesinlikle tüm ayakların İzmir'de yapılmasını isterim. İzmit körfez pisti pistten başka her şeye benziyor. Tribünü tribün değil, pisti caddelerden farksız.
İzmir yarışı bütünüyle yaşıyor. Tribünler tıklım tıklım doluyor ve gerçekten bir yarış izlediğinizi düşünüyorsunuz. Kısır çekişmeler, egolar yüzünden iptal edilen İzmir ayaklarının geri dönmesine sevindim. Kesinlikle yarışların tamamı izmir de yapılmalı.
arkadaslar neden izmit i protesto eder gıbı konusuyorsunuzkı ızmıt körfez pistinin bu işle ne alakası olabılırkı? bence TMF ye yönelmelısınız.Pisti caddelerden farksız diyorsunuz ama yınede her yarış trıbunler doluyor?ve pistte şu an yanılmıyosam 105 yarışçı oldu bütün gruplarda baz yerleri yamalı asfalt olabılır belkı ama seneye onlarda düzelip güzel bir asfaltlama olucak _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 20.08.2007 - 18:52 Mesaj konusu:
fast_rider, İzmit Pisti ile konunun alakası yok..
Benim söylediğim şu; Eger bu yarışın adına TÜRKİYE MOTOSİKLET ŞAMPİYONASI diyorsak ve İzmir gibi mükemmel bir pist varsa bu yarışların hepsinin KÖRFEZ e verilmesi dogru degildi..Tabiki Körfez Pistinde de yarış olmalı..
Hatta sadece Körfez ve İzmir degil yeni yapılacak Pist'lerle birlikte yarışları yaymak gerek. _________________
Tarih: 21.08.2007 - 00:12 Mesaj konusu:
HakanDincer, aynı düşüncedeyım ama Yanlış anlaşılmalar oluyor o yüzden o şekilde konustum tabıkıde ıkı tarafda hem İzmırde hem İzmıtte yarış olsunkı yarışların hem tadı çıksın hemde Ege li yarışçılar ıcınde guzel bır sezon olsun.İzmir pistine bende çıktım gerçekten güzel ve sorunsuz bir pist yarışacak olan bütün sporculara başarılar _________________ Üssü var,üstü yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız