Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ve müjdeee.Pist yarışları İZMİR e geri döndü..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ve müjdeee.Pist yarışları İZMİR e geri döndü..

Ve müjdeee.Pist yarışları İZMİR e geri döndü..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Racer50
Üye
Üye

Nereden: Marmara Bölg.

MesajTarih: 20.08.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Bey ; bu yazı tum kulup ve pist yariscilarina gonderilmiştir , fakat dediğim gibi Ali bey le yaptığım görüşmede olayın netlik kazanmadığıydı . Kocaeli yarışlarını protesto etme sebebinizi anlayamıyorum , yarışların İzmirde olamamasının sebebi İzmir pistinin daha yoğun olduğu ve pisti daha para eden etkinliklere kiralayabilmeleriydi . Hal böyle iken biz yarışmak için hala cepten para harcıyoken bide pisti kiralamak için de mi ödeme yapmalıyız madem Klübüz bu sorunlara çözüm bulalım ....

Başa dön
Racer50 Çevrimdışı Racer50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 20.08.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ışte bu harıka bı haberrrrrrrrrrrrr Dans Dans Dans Dans
Başa dön
didimli şimdi Çevrimiçi didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.08.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışlar kesinlikle İzmir Pınarbaşı Yarış pistinde yapılacak..
Bu yarışın İzmir Pınarbaşı yarış pistinde yapılması için fedakarlık gösteren,pist kirası ve yarışçı katılım ücretini almayan Sn. Erol HÜLAGÜ ye bu sporun içindeki bir yönetici olarak teşekkür ederim..
Şimdi o tribünleri doldurmamız gerekiyor....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 20.08.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu çok güzel bir haber,her kez için hayırlısı olsun.
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 20.08.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım tekrar hayırlı olsun inşallah Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.08.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kararı alan, alması yönünde baskı yapan yada ikna eden kimse tebrik ediyorum.

Türkiye'de yarış yapılacaksa ve ben üst düzey bir yönetici olsam kesinlikle ve kesinlikle tüm ayakların İzmir'de yapılmasını isterim. İzmit körfez pisti pistten başka her şeye benziyor. Tribünü tribün değil, pisti caddelerden farksız.

İzmir yarışı bütünüyle yaşıyor. Tribünler tıklım tıklım doluyor ve gerçekten bir yarış izlediğinizi düşünüyorsunuz. Kısır çekişmeler, egolar yüzünden iptal edilen İzmir ayaklarının geri dönmesine sevindim. Kesinlikle yarışların tamamı izmir de yapılmalı.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.08.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27 demiş ki:
ekamba sen bedavaya sevınme he he he nasıl olsa ogun kendıne bır ıs bulur gelmemek ıcın de bahane yaratırsın sensızde cekılmez ama ne edecen bız ızler sana anlatırız sarıların erbıllssssss Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
rahat ol,bu yarışları kaçırmam Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 20.08.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım protesto işe yaramış galiba
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 20.08.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir' i görmeyeli bir seneden fazla oldu, bu nedenle tekrar gelmek güzel olacak, zaten yarışmak bahane heyacan şahane Göz kırpıyorum

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEDATGUVEN demiş ki:
Bu kararı alan, alması yönünde baskı yapan yada ikna eden kimse tebrik ediyorum.

Türkiye'de yarış yapılacaksa ve ben üst düzey bir yönetici olsam kesinlikle ve kesinlikle tüm ayakların İzmir'de yapılmasını isterim. İzmit körfez pisti pistten başka her şeye benziyor. Tribünü tribün değil, pisti caddelerden farksız.

İzmir yarışı bütünüyle yaşıyor. Tribünler tıklım tıklım doluyor ve gerçekten bir yarış izlediğinizi düşünüyorsunuz. Kısır çekişmeler, egolar yüzünden iptal edilen İzmir ayaklarının geri dönmesine sevindim. Kesinlikle yarışların tamamı izmir de yapılmalı.

arkadaslar neden izmit i protesto eder gıbı konusuyorsunuzkı ızmıt körfez pistinin bu işle ne alakası olabılırkı? bence TMF ye yönelmelısınız.Pisti caddelerden farksız diyorsunuz ama yınede her yarış trıbunler doluyor?ve pistte şu an yanılmıyosam 105 yarışçı oldu bütün gruplarda baz yerleri yamalı asfalt olabılır belkı ama seneye onlarda düzelip güzel bir asfaltlama olucak
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider, İzmit Pisti ile konunun alakası yok..
Benim söylediğim şu; Eger bu yarışın adına TÜRKİYE MOTOSİKLET ŞAMPİYONASI diyorsak ve İzmir gibi mükemmel bir pist varsa bu yarışların hepsinin KÖRFEZ e verilmesi dogru degildi..Tabiki Körfez Pistinde de yarış olmalı..
Hatta sadece Körfez ve İzmir degil yeni yapılacak Pist'lerle birlikte yarışları yaymak gerek.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 21.08.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, aynı düşüncedeyım ama Yanlış anlaşılmalar oluyor o yüzden o şekilde konustum tabıkıde ıkı tarafda hem İzmırde hem İzmıtte yarış olsunkı yarışların hem tadı çıksın hemde Ege li yarışçılar ıcınde guzel bır sezon olsun.İzmir pistine bende çıktım gerçekten güzel ve sorunsuz bir pist yarışacak olan bütün sporculara başarılar
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.08.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akesin ordayım holeyyyyyyyyyyy Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.08.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevndirici bir haber Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.08.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye Pist Yarışlarında olmalı idi. Taşındı.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal