Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Polo Reklamı hakkında tepki

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Polo Reklamı hakkında tepki

Polo Reklamı hakkında tepki
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 22.05.2005 - 19:27    Mesaj konusu: Polo Reklamı hakkında tepki Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

POLO REKLAMI :

21 Mayıs Cumartesi Hürriyette bir POLO ilanı yayınlandı. Grup sürüşü yaptığı otoyoldaki konumundan belli olan bir motosiklet grubunun içine dalmış bir POLO.

Polo reklamı tam bir abukluklar zinciri :

1- Polo'yu kullanan adam Trafik kurallarına uymuyor ve motosikletleri tehlikeye atan bir biçimde otomobil kullanıyor. Yolda grup sürüşü yapan motosiklet grubunun arasına pervasızca dalmış.

2- Aracı kullanan adamın kendi çocuğunun canına bile önem vermiyor. Beş yaşlarında görünen çocuk bırakalım arka koltukta olması gereken çocuk koltuğunu, emniyet kemeri bile bağlamadan arka koltuga oturtulmuş ve başını cama dayamış camdan bakıyor.

3- Bütün bu pervasızlığa rağmen yukarıdaki sloganda 'Motosikletçiler serseri, motosiklet güvensiz araç' imajı yaratılmış.

4- Motosiklet surucusunun montundaki yazi da ilginc tabi (Cehennem Kopekleri/Cehennem Takipcileri?)

VW gibi bir markanın boyle bir GAF yapması cidden
inanılmaz.
simdi arabasının yanında motor duran kapılarını kilitleyecek herhalde

Mutlaka ozur dileyip bu reklamı kaldırmalılar .

Mail bombardımanına tutalım VW yi..

Bu haksızlığa kayıtsız kalmamalıyız diye düşünüyorum.. Öfkeliyim

Hiç birimiz serseri değiliz.. Öfkeliyim

Buyrun adres: info@vw.com.tr

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 22.05.2005 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eralp haklı. Motosiklet kullanıcılarına çok büyük ayıp edilmiş. Bunun telafi edilmesi lazım Öfkeliyim
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 22.05.2005 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offfff nedir bu dört tekerden çektiğimiz bu çile Öfkeliyim
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Felix-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2005 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VW de bunu yaparsa biz ölelim mi? Ne düşüncesizlik. !
Başa dön
Felix-R1 Çevrimdışı Felix-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 22.05.2005 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saçmalamışlar yani Öfkeliyim mail atıyorum hemen. bu reklamı gören ne düşünür.
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 22.05.2005 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben mailimi yolladım Öfkeliyim Trafikte tehlikeli bir biçimde motosiklet kullanan birkaç ''serseri'' baz alınarak kimsenin bizi böyle küçük düşürmesine hakkı YOK.. :!: Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beatle
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ak?ehir

MesajTarih: 22.05.2005 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kınıyorum.... Öfkeliyim
Başa dön
beatle Çevrimdışı beatle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hmustak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmit

MesajTarih: 22.05.2005 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bir polo kullanıcısıyım, yayımlanan bu reklamla ilgili Doğuş otomotiv ve bölge bayiine bir mail attım. Mail içeriğinde tepkimi birdaha servis hizmetini kullanmayacağım ve ilk fırsatta arabamı elden çıkartacağımı yazdım. Ve tabi birkaç şikayet filan daha.
Arkadaşlar sizde tepkinizi forum dışına taşıyın, adamlar reklamı geri çeksinler.
Başa dön
hmustak Çevrimdışı hmustak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
arkalastik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 22.05.2005 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük ayıp yapmışlar.Ama mail adreslerini tekrar verirseniz sevinirim çünkü sayfayı açamadım... Kesinlikle tepkisiz kalmayalalım arkadaşlar.!!!!

2005 YBR 125/ SIYAH
Başa dön
arkalastik Çevrimdışı arkalastik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mystique
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul / Türkiye

MesajTarih: 22.05.2005 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu uluslararası bir reklam ajansının tasarımı.
Kullanılan imge olarak motosiklet olması son derece zararlı özellikle de saldırgan sürücü tiplemesinin sık görüldüğü bizim gibi ülkeler için. Yabancı dil sorunu olmayanlar avrupadaki web sitelerine göndersinler. Ben İngilteredeki siteye de yolladım.Hatta (ben bilmiyorum) Almancası olanlar doğrudan Almanca siteye göndersinler.

Yalnız mesajların mantıklı ve saldırgan olmamasına dikkat edelim her ne kadar kızgın olsak da Dil çıkarıyorum

Hepinize kazasız sürüşler
Başa dön
Mystique Çevrimdışı Mystique Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 22.05.2005 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz da tehditsel olan aşağıdaki metni info@vw.com.tr ye gonderdim. Bakalım tenezzül edip geri dönecekler mi

Alıntı:

Sayın ilgili,

21 Mayıs Cumartesi Hürriyette bir POLO ilanı yayınlandı. Grup sürüşü yaptığı otoyoldaki konumundan belli olan bir motosiklet grubunun içine dalmış bir POLO.

Polo reklamı tam bir abukluklar zinciri :

1- Polo'yu kullanan adam Trafik kurallarına uymuyor ve motosikletleri tehlikeye atan bir biçimde otomobil kullanıyor. Yolda grup sürüşü yapan motosiklet grubunun arasına pervasızca dalmış.

2- Aracı kullanan adam kendi çocuğunun canına bile önem vermiyor. Beş yaşlarında görünen çocuk bırakalım arka koltukta olması gereken çocuk koltuğunu, emniyet kemeri bile bağlamadan arka koltuga oturtulmuş ve başını cama dayamış camdan bakıyor.

3- Bütün bu pervasızlığa rağmen yukarıdaki sloganda 'Motosikletçiler serseri, motosiklet güvensiz araç' imajı yaratılmış.

4- Motosiklet suruculerinin montundaki yazi da ayrı bir konu zaten.. (Cehennem Kopekleri/Cehennem Takipcileri)

VW gibi bir markanın boyle bir GAF yapması cidden inanılmaz.

Şimdi arabasının yanında motosiklet duran kapılarını kilitleyecek herhalde..

Siz motosiklet kullananları kim zannediyorsunuz?

Yollarda dolaşan motosikletlerin bir çoğu sizin POLO nuzla ya aynı fiyat ya da daha pahalı..

Motosiklet kullanıcılarının tamamına yakını aynı zamanda otomobil kullanıcısıdır. Motosiklet kullanan büyük bir kesim mevki olarak üst düzeydir. Bir çok banka müdürü kendi şirketi olan insanlar ve doktorlar var..

Motosiklet sadece pizzacılardan oluşmuyor. Türkiye'de trafiğe kayıtlı 1.300.000 motosiklet mevcut.

Bize verdiğiniz zararın bilmem farkında mısınız?

Bu ilanın yayından kaldırılması için çalışma başlatmanızı ve bir özür metni yayınlamanızı ümit ediyorum/z.

Aksi takdirde toplam üye sayısı ~35.000 civarı olan tüm motosiklet platformlarında VW ye karşı cephe alınacağını ve olumsuz propaganda yapılacağını üzülerek bildiririm.

Eralp TEREM

Türkiye Motosiklet Federasyonu -
Motosiklet Kültür Kurulu İcra Komitesi Üyesi.

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Renegade
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.05.2005 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu reklam yayından kaldırılmaz ve basın açıklaması ile özür dilenmezse tazminat davası açacağımı bildiren mailimi az önce ilgili firmanın mail adresine ilettim. Böyle bir terbiyesizlik ve düşüncesizlik örneği olamaz Öfkeliyim
Başa dön
Renegade Çevrimdışı Renegade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.05.2005 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hell Hounds dünya çapında bir topluluktur ve aktiviteleri gerçekten mantık dışıdır..Mesela Hell Hounds üyesi olmak istiyorsanız motorsikletinizin motor hacmi en az 800cc. olmalı ve 15 yaş altı/60 yaş üstü bir kadına cinsel tacizde bulunmanız gerekir...
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 22.05.2005 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi iş ciddileşiyor..

98 model olan polo aracımı yeni kasa ile değiştirmek üzereydim ki olay patladı...

ciddi ciddi tekrar polo yada herhangi bir vw grubu aracı almayı çıkarttım kafamdan...

ahan da bu....
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.05.2005 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp, mod olacan bide benım attıgım resımlerı kopyalamışsın niye açılan sayfadan devam etmıyorsun kı anlayamadım.... Şok oldum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal