Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmit'te Pazar günü..!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmit'te Pazar günü..!

İzmit'te Pazar günü..!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hmustak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmit

MesajTarih: 22.05.2005 - 19:37    Mesaj konusu: İzmit'te Pazar günü..! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu pazarda hayalkırıklığı yaşadım..!
Eşim ve ben saat 10:00 gibi İzmit Körfez Yarış Pistindeydik. PoloCup organizasyonu vardı, Harleyciler filanda gelmişler ellerine ayaklarına sağlık, fakat pistte Racing sınıfı tek bir motor göremedim. Bu pistte hiçmi motor-yarış aktivitesi olmaz.
Başa dön
hmustak Çevrimdışı hmustak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 23.05.2005 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OLUYrdu fakat eskisi gibi değil.yani şuan yarışların çoğu izmir pınarbaşında yapılıyor.Bu da bizi üzüyor..Ama 3 Dil çıkarıyorum yarış burda.
Başa dön
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hmustak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.05.2005 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

talep...
Piste seyirci çekilmiyorki...
Başa dön
hmustak Çevrimdışı hmustak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 30.05.2005 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben izmitliyimm ve yarışıyoruum 10 temmuz günüü körfesz pistinde yarışş vrrr.motosiklet yarışlarıı olduğuu zaman halk bilgilendirilmiyoooo.reklam yapılsa afişler asılsa daha çok geliirr millett Dil çıkarıyorum
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrahks1966
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmit/k?rfez

MesajTarih: 02.06.2005 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet bende körfezde oturuyorum ama hiç haberimiz olmuyor ancak geçen tv de gördüm sanırım ntv söylemişyti o şekilde haberim oldu pazar günüde gittim fazla kimse yoktu
Başa dön
emrahks1966 Çevrimdışı emrahks1966 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hmustak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.09.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıllar geçmiş bunları konuşalı, bir arpa boyu yol alınmamış. çok üzücü gerçekten
FireRescue110
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KOCAELİ/KARAMÜRSEL

MesajTarih: 23.10.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bizde izmitte oturuyoruz ama malesef böle şeylerden haberimiz ancak yarışlar bitip tv de yayınlandığında oluyo
Başa dön
FireRescue110 Çevrimdışı FireRescue110 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal